Pages

Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Roger Waters και Χρυσή Αυγή (καμμία σχέση) - ενα κείμενο του Γιάννη Αγγελάκα

Ο Ρότζερ Γουώτερς σ΄οποιαδήποτε κατάσταση κι αν βρίσκεται σήμερα έκανε κάποτε αυτόν τον πλανήτη να γυρίζει ομορφότερα και μύησε εκατομμύρια νέους ανά την υφήλιο σε πρωτόγνωρα μουσικά τοπία και ακόμη φωτεινώτερες σκέψεις αντίθετα οι  απανταχού εθνικιστές, χρυσαυγίτες κτλ το μόνο που προσφέραν και επιμένουν να προσφέρουν σ' αυτόν τον πλανήτη είναι φρένο , σκοτάδι , φόβο και καταστροφή . Προτείνω το κάτωθι τετράστιχο για διεθνή ύμνο του εθνικισμού:

Κανείς δεν είναι αδελφός
Το μίσος μου είν' απ' όλα ιερότερο
Κι αν είναι να πνιγώ απ' το φώς
Το σκότος προτιμότερο

Πηγή: alltogethernow

5 σχόλια:

  1. Καταπληκτικη διαφημιστικη ιδεα της παραγωγου εταιρειας για να ξεπουλησει και να κανει 'χρυσες' κονομες στην εποχη της κρισης. Εκμαιευουμε δια της πολιτικα ορθης οδου μια πολιτικη δηλωση ενος διασημου αλλα ηλικιωμενου παμπλουτου μουσικου για ενα 'υπερθεαμα' και μετα αναλαμβανουν οι τοπικοι παραγοντες να το διαδωσουν διανθιζοντας με μπολικα καρυκευματα και τα εισιτηρια αναρπαστα! Ο καπιταλισμος στο απολυτο μεγαλειο του για οσους καταλαβαινουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tο κακό ,ανώνυμε, δεν είναι οτι εσεις οι ναζιστες είσαστε σκατόψυχοι και "κακοί".Το πιο επικίνδυνο είναι οτι είσαστε βλάκες, μικρονοϊκοί.

    Δεν έχετε μέτρο. Νομίζετε οτι μετράει ο κάθε χαφιες φυρερίσκος μπροστά στα μεγάλα μυαλά της παγκόσμιας κουλτούρας μας.

    Η ανώμαλη και κομπλεξική ανακοίνωση της ναζιστικής αυγής* τα δείχνει όλα. ...Για όποιον καταλαβαίνει.

    * ότι τάχα, ο Γουότερς γυρναγε σαν κακός ...χ'ιππης στην Ελλάδα του 70 και έκανε ...κακά πράματα. Κρίμα δεν πήγε και στο Μελιγαλά να δει τους προδότες, τους πατεράδες σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. στο ιδιο τσουβαλι για τις γατες ειναι και δυο χραββγα και γουοτερς...Αλλα '78 με τεκτωνες και 'ελευθερωτεκτωνε΄'....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και ποιός σε αναγκάζει καλέ μου άνθρωπε να ακούς τον waters;
    άκου Νταλάρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή