Pages

Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Νοσοκομείο Αργοστολίου: 307 ευρώ για μια ώρα!!!

Καλημέρα σας. Έγινε ενα περιστατικό και θεωρώ καλό να ενημερώσω.Την Παρασκευή το βράδυ κατά τις 10 από λάθος μου έπαθα δηλητηρίαση και έφυγα γρήγορα για το νοσοκομείο.
Πήγα στα εξωτερικά ιατρεία όπου οι γιατροί και οι νοσοκόμοι άψογοι και ευγενικότατοι βοήθησαν πάρα πολύ στην νοσηλία.

Μου είπαν να μείνω το βράδυ μέσα άλλα μετά από 1 ώρα αισθανόμουν καλά και υπέγραψα με την θέληση μου να φύγω.

Σήμερα το πρωί με πήραν τηλέφωνο από το νοσοκομείο για τα στοιχεία του βιβλιαρίου. Τους είπα ότι λόγω χρέους στον οαεε είναι αθεώρητο. Τότε μου έβγαλαν κάποιο ποσό να πληρώσω για την νοσηλία το οποίο είναι στα 307 ευρώ......Αυτά προς ενημέρωση.

 — στην τοποθεσία Αργοστόλι.

ΣΠΥΡΟΣ ΑΜΠΑΤΙΕΛΟΣ.

Το παραπάνω κείμενο μας το έστειλε το μπλοκ Δίκτυο Ιθάκη





Σχόλιο ithacanet: Στο χέρι μας είναι αυτό να τελειώσει. Υποτίθεται ότι έχει ληφθεί μέριμνα(με εντολή Σαμαρά)  για ένα τόπο που επλήγη από σεισμούς και εκτός από τα σπίτια έχει καταρρεύσει και η οικονομική ζωή.

2 σχόλια:

  1. ...ακόμα και τώρα όμως τέτοιες περιπτώσεις που ολοένα πληθαίνουν τις αντιμετωπίζουμε περιφέροντας τες στις κοινωνικές σελίδες ως ανέκδοτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είμαι μέλος του σωματείου εργαζομένων στο Νοσ.- Κ.Υ Νάξου (ΣΒΕΝΝΑΜΙΚ) . Θά'θελα να ενημερώσω τον Σπ.Αμπ. ότι πληροφορηθήκαμε για ένα κονδύλι 17 εκ.ευρώ του υπουργείου υγείας που προέρχεται από τα λεγόμενα κλεμμένα (ΚΑΝΤΑΣ κλπ) και διατίθεται για τέτοιες περιπτώσεις ανασφάλιστων . Προτείνουμε στον ενδιαφερόμενο να μην πληρώσει σε καμία περίπτωση το ποσό αλλά να απευθυνθεί στην διοίκηση του νοσοκομείου και να απαιτήσει δυναμικά να καλυφθεί από το παραπάνω κονδύλι, αλλιώς θα μεταφερθεί στην εφορία .Σε περίπτωση που υπάρξει θετική ανταπόκριση από την διοίκηση ,καλό θα ήταν να σιγουρέψει την όλη διαδικασία και να μην βασιστεί απλά στην διαβεβαίωση ότι απλά θα γίνει .Αυτό μπορεί να το τσεκάρει μόνο στο γραφείο κίνησης των ασθενών του νοσοκομείου. Καλή δύναμη και χαιρετισμούς από τη Νάξο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή