Pages

Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

10 χρόνια φυλακή σε χρυσαυγίτη επίδοξο δολοφόνο (Βίντεο)

Ολοκληρώθηκε σήμερα η δίκη του Χρυσαυγίτη Γιώργου Αποστολόπουλου, μου μαζί με τον ομοϊδεάτη του Χατζηπαυλίδη –του οποίου διαχωρίστηκε η δίκη καθώς κατά τον χρόνο τέλεσης του αδικήματος, ήταν ανήλικος- και στον οποίο είχει αποδοθεί η κατηγορία για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και άμεση συνέργεια. Ο χρυσαυγίτης Γ. Αποστολόπουλος θεωρήθηκε ένοχος, κατά πλειοψηφία, για απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.
Το δικαστήριο του επέβαλε τη μικρότερη δυνατή ποινή των 10 ετών κάθειρξης, συν 6 μήνες για οπλοχρησία και οπλοκατοχή. Επίσης δεν του δόθηκε ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεση με συνέπεια ο επίδοξος δολοφόνος να οδηγηθεί. στη φυλακή

Να θυμίσουμε ότι ο ήδη φυλακισμένος χρυσαυγίτης το πρωινό της 28ης Γενάρη μαχαίρωσε τρεις φορές στο πρόσωπο και στο λαιμό τον 17χρονο μαθητή του 3ου Λυκείου Π. Φαλήρου, Φοίβο Δεμερτζίδη, εξω ακριβώς απ’ το σχολείο του. Αποτέλεσμα είχε τον σοβαρό τραυματισμό του μαθητή στην μύτη-η οποία σχίστηκε κάθετα και «κρέμασε» αφού κόπηκε από την σφοδρότητα του χτυπήματος ακόμα και ο χόνδρος-, ενώ το τραύμα στην αριστερή πλευρά του λαιμού του θύματος παραλίγο να αποβεί μοιραίο για την ζωή του, καθώς έγινε 4 χιλιοστά από την καρωτίδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου