Pages

Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Κατάργηση του Νόμου 1608/1950: Η γερμανόφιλη κυβερνητική μαφία προσπαθεί να σβήσει τα ίχνη της.

«Η ένδειξη “Μιχελάκης 7.000 ευρώ” αναφέρεται σε πληρωμή που δεν έκανα εγώ. Καθ’ υπόδειξη του κ. Πάλλη έβαλα τα χρήματα σε φάκελο και του τα παρέδωσα κατά το χρόνο, που την οικία του είχε επισκεφθεί ο κ. Ιωάννης Μιχελάκης, στις 5 ή 6 Φεβρουαρίου 2013. Ο κ. Μιχελάκης είχε επισκεφθεί την οικεία του Πάλλη μετά το μεσημέρι. Εισήλθε στην οικεία από την είσοδο του γκαράζ, η οποία χρησιμοποιείτο ως είσοδος του Μουσείου, και ακολούθως μετέβη στο τμήμα όπου ο Α. Πάλλης διατηρεί τις ιδιωτικές συλλογές όπλων και λοιπών αντικειμένων».

  Από την ένορκη κατάθεση του Νικολάου Κ. υπαλλήλου της εταιρείας Ronda του Αναστάσιου Πάλλη.
_____________

 Κάθε μέρα ερχόμσαστε αντιμέτωποι με όλο και περισσότερα, όλο πιο ακραία δείγματα της ποιότητας και του επιπέδου της κατοχικής συγκυβέρνησης των Δαραβιγκαίων και των Ντινοπουλαίων. Το πιο πρόσφατο, που έχει ξεσηκώσει σάλο είναι η σχεδιαζόμενη κατάργηση του νόμου 1608/1950, ο οποίος προβλέπει επαύξηση των ποινών για τους καταχραστές του Δημοσίου, κατάργηση η οποία προβλέπεται από το άρθρο 324 του νέου του Ποινικού Κώδικα. 

Η κατάργηση του νόμου αυτού, θα έχει ως συνέπεια τα κακουργήματα (δωροδοκία, κλοπή κ.λπ.) να μετατρέπονται αυτόματα σε πλημμελήματα. Σημειωτέον, ότι ο Ν.1608/1950 προβλέπει την ποινή της κάθειρξης ή και της ισόβιας κάθειρξης. για αδικήματα της πλαστογραφίας, της δωροδοκίας, της υπεξαίρεσης, της απάτης, της κλοπής, κ.λπ., εφόσον στρέφονται κατά του Δημοσίου και το ώφελος του δράστη είναι πάνω από 150.000 € ! Αποτέλεσμα; Να είναι ορατός ο κίνδυνος να απαλλαγούν- λόγω παραγραφής- αρκετοί κατηγορούμενοι και καταδικασθέντες- για οικονομικά αδικήματα -δημόσιοι λειτουργοί. Ουσιαστική απαλλαγή των καθαρμάτων, που εμπλέκονται στα σκάνδάλα των εξοπλιστικών και των υπολοίπων καταδικασθέντων για οικονομικά σκάνδαλα! Δείτε  ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου