Pages

Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Η κρίση στο μόρφωμα ΠΑΣΟΚ-ΕΛΙΑ έχει ακόμα πολλά επεισόδια.

 Εχουν βγει για τα καλά τα μαχαίρια στο ΠΑΣΟΚ μετά την τελευταία τοποθέτηση του Βενιζέλου που έκανε λόγο για Πέμπτη φάλαγγα μέσα στις γραμμές του κινήματος. Μπορεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ να πήρε μια βαθιά –ανέλπιστη- ανάσα μετά τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών αλλά το μέτωπο της εσωκομματικής αντιπολίτευσης του δεν δείχνει διάθεση να χαμηλώσει τους τόνους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το πρωί ο Θάνος Μωραίτης που μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή του Γ, Παπαδάκη  έθεσε ξεκάθαρα θέμα αλλαγής ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ ενώ πιο καυστικός ήταν σε δηλώσεις του στο  ΑΜΠΕ  ο Μιχάλης Καρχιμάκης ο οποίος σημειώνοντας χαρακτηριστικά : «η πέμπτη φάλαγγα ας αναζητηθεί στη συμπόρευση με τη Δεξιά και στις πιο ακραίες επιλογές σε βάρος του κόσμου και των μονίμων θυμάτων της κρίσης».

Αν έχει σημασία αυτή η ανάρτηση είναι γιατί έσπασε ένας συμβιβασμός που είχε γίνει μεταξύ του πρώην γραμματέα του ΠΑΣΟΚ και του Ε. Βενιζέλου. (Θυμηθείτε αυτή μας την ανάρτηση) και όταν ο Καχριμάκης στις δηλώσεις του τονίζει ότι αν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν μετακινηθεί από τις θέσεις του υπάρχει πάντα το συνέδριο για να λύσει αυτά τα ζητήματα, δείχνει ότι η κρίση στο μόρφωμα ΠΑΣΟΚ-ΕΛΙΑ έχει ακόμα πολλά επεισόδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου