Pages

Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Ανοιξε ο δρόμος για ομαδικές απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα

Ανοιξε ο δρόμος για ομαδικές απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα αφού για πρώτη φορά το Ανώτατο Συμβούλιο Εργασίας έδωσε το πράσινο φως ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα των ντόπιων καπιταλιστών καθώς και τις τρόικας. Τα πρώτα θύματα που θα στελεχώσουν τις ατέλειωτες στρατιές ανέργων είναι 45 απ’ τους 74 εργαζόμενους που είχαν απομείνει στην Χαλυβουργία Ελλάδας.

Συνδικάτα και πολιτικά κόμματα καταγγέλλουν τις μεγάλες ευθύνες της κυβέρνησης και τονίζουν ότι αυτή η απόφαση δεν αφορά μόνο στους χαλυβουργούς, αφορά όλους τους εργαζόμενους στον κλάδο του Μετάλλου, αλλά και στους άλλους κλάδους.


Από την ιστοσελίδα 902 αντιγράφουμε:

 Πρώτη απάντηση στην απόφαση του Ανώτατου Συμβουλίου Εργασίας να δεχτεί το αίτημα του Μάνεση για να προχωρήσει σε ομαδικές απολύσεις στο εργοστάσιο της «Ελληνικής Χαλυβουργίας» στον Ασπρόπυργο έδωσαν δεκάδες εργαζόμενοι οι οποίοι συμμετείχαν στην παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εργασίας ύστερα από το κάλεσμα του Συνδικάτου Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγικής Βιομηχανίας Ελλάδας

1 σχόλιο:

  1. Αυτή που μιλάει στο βίντεο ως πρόεδρος εργαζομένων είναι η γνωστή Καταβάτη.Πρωτοστάτησε στην απεργοσπασία και στη συκοφαντία στους 9 μήνες της απεργίας των χαλυβουργών.
    Κάθε μέρα έβγαινε στο ΣΚΑΙ παρέα με το Γεωργιάδη και συκοφαντούσαν παίζοντας το παιχνίδι του Μάνεση.
    Στο Λαύριο σε συνέντευξη του Σαμαρά είχε κάνει στημένη ερώτηση.
    Τώρα επιβραβεύεται για τους κόπους της

    ΑπάντησηΔιαγραφή