Pages

Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Κλείσιμο βουλής: Μαφιόζικη κυβερνητική απόφαση (Βίντεο)

Μια χαρά ήταν οι δηλώσεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου σχετικά με το τι θα ακολουθήσει μετά το αιφνιδιαστικό κλείσιμο της βουλής, περιγράφοντας αναλυτικά την σκοπιμότητας αυτής της κυβερνητικής κίνησης.
Γι’ αυτό και δεν αντιλαμβανόμαστε αυτό που ακούμε στο βίντεο που παραθέτουμε ότι δηλαδή στελέχη του Σύριζα παίρνουν αποστάσεις από αυτές τις δηλώσεις κάνοντας λόγο ότι είναι προσωπικές απόψεις της βουλευτίνας του Σύριζα.

Ανέφερε μεταξύ άλων η Ζ. Κωνσταντοπούλου:

 «Οι πρώην Πρωθυπουργοί Γ. Παπανδρέου και Λ. Παπαδήμος, ο πρώην και νυν Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Ε. Βενιζέλος και πλείστοι υπουργοί και υφυπουργοί των Κυβερνήσεων Παπανδρέου και Παπαδήμου, εμπλεκόμενοι στις υποθέσεις του Μνημονίου, του PSI, των εξοπλιστικών και των υποβρυχίων, της λίστας Λαγκάρντ κλπ, που σήμερα έχουν βουλευτική ή/και υπουργική ιδιότητα, θα κοιμούνται (και θα ψηφίζουν) πιο ήσυχοι, αφού θα μπορούν να ισχυρίζονται ότι παραγράφηκαν οι κατηγορίες που συνδέονται με τις δεκάδες δικογραφίες, που εκκρεμούν στη Βουλή προς εξέταση για την περίοδο 2009-2012, διότι, με το προεδρικό διάταγμα κηρύσσεται «το πέρας της δεύτερης τακτικής συνόδου της επόμενης (από την περίοδο 2009-2012) βουλευτικής περιόδου» (άρθρο 86 Συντάγματος- Νόμος περί Ευθύνης Υπουργών)».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου