Pages

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Με μια «νυχτερινή, αεροπλανική, τροπολογία», ρουσφέτι στο εφοπλιστικό κεφάλαιο (Βίντεο)

Με μια «νυχτερινή, αεροπλανική, τροπολογία», -όπως την χαρακτήρισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Σύριζα Παναγιώτης Λαφαζάνης- η κυβέρνηση κάνει άλλο ένα προκλητικό μεγάλο ρουσφέτι στους εφοπλιστές.

Για την τροπολογία-«ευνοϊκή  ρύθμιση για το εφοπλιστικό κεφάλαιο», όπως την χαρακτήρισε ο Π. Λαφαζάνης, υπάρχει αναλυτικό δημοσίευμα στην ιστοσελίδα  «ημεροδρόμος» πέρα τα όσα ακούμε από τον βουλευτή του Σύριζα.

Αξιοσημείωτο, αν και αναμενόμενο, το γεγονός ότι με την τοποθέτησή του ο βουλευτής της Ν.Δ. Ευρ. Στυλιανίδης υπερασπίζεται ξεκάθαρα τους εφοπλιστές.
Κι ενώ ο Π. Λαφαζάνης είχε εξηγήσει ότι γιατί είναι προς το συμφέρον των εφοπλιστών να διατηρούν την ελληνική σημαία στα πλοία τους, το νεοδημοκρατικό στέλεχος εξακολουθούσε να παπαγαλίζει την κυβερνητική κασέτα: «Τα καράβια έχουν φτερά» … «Όταν ζορίσεις τους εφοπλιστές ανά πάσα στιγμή μπορεί να φύγουν»…

2 σχόλια:






























































































































































































































































































  1. Γιώργη:Άσετο Μήτσο να να το κάνει πολιτκή ανάληση Γ@μ@ει!!!




























    Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μη λετε παραμυθια και φουμαρα. οι εφοπλιστες εχουνε 57 φοροαπαλλαγες. Μεσα στην Ε.Ε και με τα μεσα παραγωγης στους καπιταλιστες πως θα καταργηθουνε αυτα. Μαλλον στην 2α παρουσια

    ΑπάντησηΔιαγραφή