Pages

Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Αναστέλλεται η 48ωρη απεργία στον ραδιοσταθμό «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ»

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου της Ενωσης Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας αναστέλλεται η 48ωρη απεργία στον ραδιοσταθμό «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ»

Μετά την καταβολή ενός εκ των δύο χρεωστούμενων μισθών σε όλους τους τεχνικούς του ραδιοσταθμού «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ» και την έγγραφη διαβεβαίωση της Διοίκησης του εν λόγω ραδιοσταθμού για πλήρη αποπληρωμή όλων των οφειλόμενων στους τεχνικούς «μέχρι τις 15 Οκτώβρη» το Διοικητικό Συμβούλιο σε έκτακτη συνεδρίασή του αποφάσισε την αναστολή της κηρυχθείσας για αύριο 48ωρης απεργίας στον ραδιοσταθμό «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ».

29 σχόλια:

  1. Μετά είναι να μην υποστηρίζει κάποιος αριστερός ότι ο ρεφορμιστικός ΣΥΡΙΖΑ σε ορισμένα ζητήματα τέτιου είδους είναι πολύ πιο τίμιος από το ΚΚΕ; Εάν στον παλαι ποτέ 902 (που τις συχνότητες πουλήθηκαν στον Μαρινάκη για να φτιάξει ένα άθλιο ακροδεξιο κανάλι τελικά), πήγαινε η ΕΤΕΡ για να κηρύξει απεργία, θα έβγαινε το ΚΚΕ και θα έλεγε "πράκτορες", "προβοκάτορες" κλπ για το σωματείο. Οχι πως δεν τα είπε όταν κάποια στιγμή έβγαζαν επιστολές στον τύπο οι επί πολλούς μήνες απλήρωτοι εργαζόμενοι του ριζοσπάστη και του 902.

    Τα λέω αυτά γιατί δυστυχώς το ΚΚΕ έχει μια άκρως υποκειμενική αντίληψη για τον εαυτό του: Ταυτίζει την επανάσταση και τον σοσιαλισμό με την δική του εξουσία επι της εργατικής τάξης και του λαού. δλδ κάτι σαν τον ανύπαρκτο και ό,τι χειρότερο φυσικά για τον ίδιο τον σοσιαλισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο Ριζοσπαστη ή στον 902 η συντριπτικη πλειοψηφια ηταν μελη και φιλοι του ΚΚΕ. Οταν η πουλημενη συνδικαλιστικη ηγεσια πηγε να δημιουργισει θεμα απαντησαν οι ιδιοι οι εργαζομενοι. Οπως απαντησαν με κειμενα τους ο καθενας στην πωληση του καναλιου. Αυτη ειναι η αληθεια.

      Διαγραφή
  2. Δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση το ΚΚΕ να επιτρέψει να γίνει απεργία.Ούτε στον 902 ούτε σε καμμιά άλλη επιχείρησή του.
    Αυτές οι συνήθειες είναι οπορτουνιστικές και βλάπτουν την πορεία προς τον σοσιαλισμό.Τον υπαρκτό βεβαίως.
    Η απεργία για το ΚΚΕ είναι καλή μόνο όταν αφορά άλλους.Στους δικούς του χώρους απαγορεύεται δια ροπάλου.
    Και ας δούλευαν οι εργαζόμενοι στις επιχειρήσεις του σε συνθήκες γαλέρας.Ούτε συνέλευση δεν τους επέτρεπαν να κάνουν.
    Οταν οι εργαζόμενοι του Ριζοσπάστη ζήτησαν την συνδρομή της ΕΣΗΕΑ,τα αφεντικά του ΚΚΕ κρέμασαν στα μανταλάκια όσους δημοσιογράφους τόλμησαν να ζητήσουν την βοήθεια του σωματείου τους.Και μετά πήραν το χαρτί απόλυσης,και ας είχαν 25 χρόνια που δούλευαν το τιμημένο.
    Δεν δίστασαν να διώξουν τον πουλέν τους.Τον Μπογιόπουλο,μόλις ψέλισε την αντιθεσή του για τις ατομικές συμβάσεις εργασίας.
    Ετσι εννοεί το ΚΚΕ την ''λαική εξουσία'' και την δικτατορία επί του προλεταριάτου.
    Ετσι κοροιδεύει τον λαό με μεγαλοστομίες και παχιά λόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ....στην πρωινή εκπομπή του ο διευθυντής του ΚΟΚΚΙΝΟΥ Κ.ωστας Αρβανίτης είπε...ότι η διοίκηση του σταθμού υπέκυψε στον "εκβιασμό" (!!!!!!) των τεχνικών....και ότι οι άλλοι εργαζόμενοι μείνανε απλήρωτοι......δυστυχώς Κωστάκη για σας η ταξική πάλη δεν καταργήθηκε.....

    http://eleytheriakifraxia.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κι αφου το ΚΚΕ τελικα δεν είναι τίμο σε τέτοια ή σε άλλα ζητήματα και "Ταυτίζει την επανάσταση και τον σοσιαλισμό με την δική του εξουσία επι της εργατικής τάξης και του λαού", γιατί στο ΣΥΡΙΖΑ λυσσάνε για συνεργασία ;;; Η ... πεφωτισμένη ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ δεν τα βλέπει αυτά;;;

    Άρα είτε δεν είναι έτσι, είτε έχουν ξεσηκώσει για τα καλά, τα επικοινωνιακά τερτίπια προς άγραν ψήφων από τα δυο αστικά κόμματα (ΠΑΣΟΚ,ΝΔ) που αντιπολιτεύονται μεν στα λόγια, αλλά στην ουσία συμπολιτεύονται και οι 3 δεμένοι πισθάγκωνα και δογματικά στο άρμα της ΕΕ, της Ευρωζώνης, του ΝΑΤΟ κτλ κτλ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η αλήθεια είναι πως το ΚΚΕ θεωρεί όλους τους άλλους πουλημένους,για να βγάζει την πάρτι του λάδι.
    Το μεγαλύτερο πουλητάρι αγώνων αίματος και θυσιών.Ο μεγαλύτερος έμπορος της εργατικής τάξης και της δημόσιας περιουσίας,μαζί με την ακροδεξιά κυβέρνηση Σαμαρά.
    Ετσι είναι ειρωνεία να μιλάει το ΚΚΕ για πουλημένους.
    Με την ίδια λογική που διέπει το ΚΚΕ,θα μπορούσε κάποιος να υποστηρίξει πως και η ΕΤΕΡ είναι πουλημένη,αφού κατά τους νεοΚΚΕδες η ΕΣΗΕΑ είναι πουλημένη.Οχι μόνο πουλημένοι όσους συμφέρει το ΚΚΕ.Οχι μόνο τα καλά και συμφέροντα.
    Πουλημένα δεν είναι όσα σωματεία υπερασπίζονται τους εργαζόμενους αλλά όσοι έχουν τους εργαζόμενους σκλάβους.Και η σκλαβιά στις επιχειρήσεις του ΚΚΕ δεν συγκρινόταν με την σκλαβιά κανενός άλλου καπιταλιστή.Το ΚΚΕ κρατούσε τα πρωτεία.
    Το νέοΚΚΕ πρώτο και καλύτερο εφάρμοσε στις επιχειρήσεις του όλους τους μνημονιακούς νόμους.Πολύ πρίν απο τους άλλους καπιταλιστές.
    Δυστυχώς για τους νεοΚΚΕδες η ταξική πάλη δεν επιτρεπόταν ποτέ στα κάτεργα του Περισσού.Ούτε συνέλευση εργαζομένων δεν τους άφηναν να κάνουν.
    Για απεργία ούτε συζήτηση.
    Αλώνιζαν οι σμπίροι και οι ρουφιάνοι της ηγεσίας-εργοδοσίας,καρφώνοντας όποιον εργαζόμενο σήκωνε κεφάλι.
    ΝέοΚΚΕδες ρωτήστε τους απολυμένους απο την Τυποεκδοτική και τον Ριζοσπάστη.Εχετε πολλά να μάθετε.

    @1.27
    Η ''λύσσα για συνεργασία'' αρχίζει απο την στιγμή που το νέοΚΚΕ ισχυρίζεται ψευδώς πως παλεύει για την εργατική τάξη.
    Αν σταματήσει να το ισχυρίζεται αυτό,και να παραδεχτεί πως το ενδιαφέρουν μόνο οι μπίζνες της ηγετικής κάστας,που είναι και η ωμή αλήθεια,τότε θα σταματήσουν και οι προτάσεις συνεργασίας.
    Οσο λέει ψέμματα και κούφια επαναστατικά λόγια,θα δέχεται τις συνέπειες των λόγων του.
    Με ακόμα μεγαλύτερη συρρίκνωση της δυναμής του και μεγαλύτερη απαξίωση απο την κοινωνία.
    Με το 4.5% σε λίγο να φαντάζει άπιαστο όνειρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 7.17 καταλαβαινω τον πανικο σου και οτι ολα αυτα τα γραφεις για να δωσεις θαρρος στον ευατο σου ειναι ανθρωπινο. οι επιχειρησεις του ΚΚΕ δεν ειναι καπιταλιστικες γιατι δεν υπαρχει το κερδος για τον πλουτισμο καποιου. εκει υπαρχουνε συντροφοι που μπηκανε εθελοντικα στο κομμα και αμοιβονται οπως τα επαγγελματικα στελεχη αρα δεν υπαρχει κανενα θεμα για ατομικες συμβασεις και απεργια. Το μονο λαθος ειναι οτι την δεκαετια του 80 ειχε στηθει λαθος ο μηχανισμος του κομματος και αυτα που ισχυουνε σημερα επρεπε να ειναι απο τοτε. Το ΚΚΕ θα συνεχισει παντα να παλευει για τα συμφεροντα της εργατικης ταξης. οτι ο οπορτουνισμος θα συνεχισει τον προβοκαταρικο ρολο του το γνωριζουμε αυτος αλλωστε ειναι και ο λογος υπαρξεις του. Για αυτο αλλωστε και ο σ. ΛΕΝΙΝ ελεγε οτι βασικη προ υποθεση για την νικη της προλεταριακης επαναστασεις ειναι η ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΜΟΥ που ειναι ο καπιταλισμος μεσα στο εργατικο κινημα. Συνεχιζουμε κοντρα στον ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΒΟΥΡΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 12.18 ενω συμφωνα με την γνωμη σου επρεπε να χαρισουμε τον σταθμο στον συριζα επειδη ετσι γουσταρεις εσυ. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 7.56 Ρε Μανωλάκι λύσσαξες με τους πανικούς.Κατάντησες ΠΑΝικόβλητος μωρέ αδερφάκι μου.
    Απάντησε σε ότι σε ρωτάνε και μην κάνεις τον Κινέζο.
    Εχεις ρε τα κότσια?

    Οι επιχειρήσεις του ΚΚΕ είναι άκρως καπιταλιστικές.Σύμφωνα με την μαρξιστική θεωρία,που την επικαλείσθε με κάθε ευκαιρία,αλλά δεν γνωρίζετε που πάνε τα τέσσερα,και όχι με μένα,''καπιταλιστική επιχείρηση νοείται μια επιχείρηση όταν υπάρχει η ΔΙΑΚΡΙΤΗ διαφορά μεταξύ εργαζομένων και διοίκησης (ηγεσίας του ΚΚΕ στην περίπτωσή μας),και όταν η παραγόμενη υπεραξία απο την εργασία που προσφέρουν οι εργαζόμενοι δεν μοιράζεται ισομερώς''.Στην περίπτωση τουλάχιστον της ''Τυποεκδοτικής'' και της ''Ραδιοτηλεοπτικής'' που ανήκε ο 902,αυτά ισχύουν στο ακέραιο.Αναφέρουν και άλλες λεπτομέρειες τα θεωρητικά συγγράμματα,αλλά να μην κουράσω το μυαλουδάκι σου επειδή δεν πρόκειται να τις καταλάβεις,θα σου θυμίσω μόνο την προσφυγή της Τυποεκδοτικής στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα.Σύμφωνα με τους νόμους του δικού μας αστικού κράτους,ΜΟΝΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΕΣ επιχειρήσεις έχουν δικαίωμα προσφυγής στο άρθρο 99.
    Οι εργαζόμενοι της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΗΣ τώρα ΒΙΟΜΕ,για παράδειγμα αν πτωχεύσουν δεν έχουν το δικαίωμα της προσφυγής γιατί απλά δεν είναι καπιταλιστική επιχείρηση...Το ίδιο ισχύει και για τους αυτοδιαχειριζόμενους εργαζόμενους απολυμένους στην ΕΡΤ.....Γκέκε Μανωλάκι?
    Τις μπαρούφες που λέτε στις κόβες σας μην τις λέτε παραέξω.Γίνεστε ανακόλουθοι και εκτίθεστε για να υπερασπιστείτε μια κλίκα που σας πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

    8.20 Πάλι για τον Μανωλάκι αφού ο ίδιος είναι.
    Κανείς δεν ζήτησε να ''χαριστεί'' ο 902 στον Συριζα.Πρόταση έγινε να παραμείνει ο σταθμός σε όλη την Αριστερά που δικαιωματικά ανήκε.Να μην πάει ο 902 στον ταξικό εχθρό.
    Το ΚΚΕ προτίμησε να πωλήσει την δημόσια συχνότητα στον Μαρινάκη.
    Οπερ έδει δείξε.
    Υ.Γ Βρήκες τον λόγο γιατί το ΚΚΕ επέβαλε ποινική ρήτρα στον νέο αγοραστή και αν αυτό έχει γίνει σε άλλη μεταβίβαση ραδιοτηλεοπτικού Μέσου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 9.52 καταρχην δεν υπαρχει καμμια αριστερα μην παραμυθιαζεσαι μονος σου. ο σταθμος ητανε περιουσιακο στοιχειο του κομματος και πουληθηκε για να πληρωθουνε οι εργαζομενοι και τα ασφαλιστικα ταμεια. και εσεις να το αγοραζαται παλι στον ταξικο αντιπαλο θα ειχε παει. οι επιχειρησεις του ΚΚΕ δεν ειναι καπιταλιστικες γιατι το κερδος δεν παει για τον πλουτισμο καποιου το ξερω οτι το γνωριζεις απλα ετσι σου εχουνε πει να λες εισαι και σε δυσκολη θεση ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ 1036
    Μανωλάκι.
    Σου απέδειξαν τι είναι καπιταλιστική επιχείρηση,και τι όχι. Μαρξιστικά πάντα,αφού τον μαρξισμό τον παίζεις στα δάχτυλα.
    Εσύ επέμενε στην κασέτα που σου έδωσαν απο τα κεντρικά.Γιατί σαφώς και δεν έχεις επιχειρήματα να αντικρούσεις....τον μαρξισμό.
    Δεν υπάρχει λές Αριστερά Καμμία? Τότε δεν υπάρχει και Δεξιά ρε Μανωλάκι.Δεν γίνεται να υπάρχει η Δεξιά και να μην υπάρχει και Αριστερά.
    Πολύ θα το ήθελες αυτό.Να καταργηθούν έννοιες που οριοθετήθηκαν απο την Γαλλική Επανάσταση.Θα μου πείς χέστηκες για την Γαλλική Επανάσταση.Εσύ έχεις τον σταλινισμό ευαγγέλιο που τα καταργεί όλα.Στην Γαλλική Επανάσταση θα κολώσεις?
    Ακόμα να απαντήσεις όμως.Γιατί το ΚΚΕ επέβαλε ρήτρα στον αγοραστή,και αν ξέρεις άλλη τέτοια περίπτωση..
    Οσο θα συνεχίζεις να σχολιάζεις εδώ,τόσο θα σε ρωτάω εκθέτοντας και σένα και το κόμμα σου.

    Πράγματι είμαι σε δύσκολη θέση.Τελευταία είμαι λίγο δυσκοίλιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 1.15 καταλαβαινω τον πονο σου αλλα δεν μπορω να κανω κατι για εσενα αυτη ειναι η μοιρα του καθε προδοτη να γινεται ορντινατζα του καπιταλισμου. ΚΚΕ θα συνεχισει να υπαρχει και σιγουρα δεν θα γινει ποτε σαν τα ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μανωλάκι.
    Η ΠΑΝικο'υ'στερία είναι το μόνιμο και το μόνο επιχείρημα των ΠΑΝικόβλητων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 1.15 Ξερω οτι γραφεις αυτες τις αρλουμπες συνεχεια για να πεισεις τον ευατο σου στα χαλια που βρισκεσαι. καλο θα ειναι ομως να μη γελιοποιησε αλλο γιατι προσφερεις αφθονο γελιο. Δεν ειναι κακο να πεις οτι εκανες λαθος δεν θα σε παρεξηγησει κανεις καταλαβαινουμε ολοι οτι σου ειπανε ψεματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σε ικετεύω βρε Μανώλη.Σε θερμοπαρακαλώ.Κάνε κάτι για τον πόνο μου.
    Εχω εδώ δεξιά ενα πόνο,ένα σφάχτη ρε παιδί μου που με ταλαιπωρεί καιρό τώρα.Εσύ που όλα τα καταλαβαίνεις,εσύ ο αλτρουιστής,εσύ ο ανθρωπιστής,εσύ ο μεγαλόκαρδος,μην αφήνεις τον λαό σου αβοήθητο.
    Αν ο σφάχτης ήταν αριστερά,δεν θα σε εκλιπαρούσα Μανωλιό.Δεν υπάρχει αριστερά,άρα δεν υπάρχει και αριστερός σφάχτης.Ολοι οι σφάχτες είναι δεξιοί οι άτιμοι.
    Αν με βοηθήσεις μέχρι στο ΠΑΜΕ θα γραφτώ.Θα γίνω σαν τα ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ.
    Τα δεξιά ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ,αφού Αριστερά δεν υπάρχει, δεν υπάρχουν και αριστερά μούτρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΟΡΤΙΝΑΝΤΖΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ

    Οι προδότες οπορτουνιστές ξεσάλωσαν.Καλούν τον κόσμο σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα.Την μέρα του ψόφου ελεημοσύνης.
    Ακου θράσος φίλε μου.Κάτι Ανταρσύες κάτι Συριζες κάτι αντιεξουσιαστές,κάτι άπλυτοι άκουσον άκουσον,καλούν σε συγκέντρωση.
    Σα δεν ντρέπονται!!
    Αντί να συμμετέχουν όλοι στα πανελλήνια συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ. Στα συλλατήρια που τρέμει η αστική τάξη και το καθεστώς.Που όταν τα πραγματοποιεί το ΠΑΜΕ,οι Σαμαροβενιζελοαδώνηδες,χάνουν τον ύπνο τους.Που αποσύρονται τα ΜΑΤ για τον καφέ της παρηγοριάς,απαρηγόρητα που τους κλέβουν το μεροκάματο άλλοι.Που το μαθαίνει η τρισκατάρατη Ε.Ε και κινδυνεύει να βαρέσει διάλυση,μαζί με το ευρώ της. Τους γίνεται εφιάλτης επειδή γνωρίζουν πως όταν αγριεύει το ΠΑΜΕ,η εξουσία τους κλονίζεται. Οπως τότε τον Οχτώβρη του 2011 που τσατίστηκε το ΠΑΜΕ και περιφρούρησε την βουλή απο τους αναρχικούς,σώζοντας την τιμή της εργατικής τάξης.
    Νοέβρη μήνα λοιπόν.Ολοι στο Σύνταγμα.Με αεροπλάνα και παπόρια να συντρίψουμε τους οπορτουνιστάς.
    Γλυκός μήνας ο Νοέβρης.Ο καιρός ήπιος,οι συνθήκες ευνοικές και το κλίμα κατάλληλο για υγειινούς περιπάτους.

    Η συντρόφισα Κανέλλη,κατά την διάρκεια του αγωνιστικού συλλαλητηρίου,θα αναλύσει την αντιστασιακή τακτική και πολεμική του κώματος,όταν οι οπορτουνιστές θα καταλάβουν την κυβέρνηση.
    Να είμαστε όλοι εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 11.50 Τωρα ειναι καλυτερα για εσας. δεν θα υπαρχει το ΠΑΜΕ οποτε με την ησυχια σας θα μπορεσετε να κανεται την επανασταση και εμεις θα σας θαυμαζουμε. αντε παιδια κουραγιο ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. τον οχτωβρη του 2011 στηθηκε η μεγαλη προβοκατσια απο ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ του αστικου κρατους για να χτυπηθει το ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ. Επιχειρηθηκε να βαλουνε φωτια στο ΑΣΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ωστε να χρεωθει στο ΚΚΕ και στην συνεχεια να βγει παρανομο. οταν ειδανε οτι η προβοκατσια απετυχε δεχτηκαμε δολοφονικη επιθεση με νεκρο απο παρακρατικους ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ που μαζι με χρυσαυγιτες ειχανε στησει το σκηνικο ολα αποτυχανε το ΚΚΕ ειναι εδω μακρια απο καθε κυβερνηση με τους καπιταλιστες στην εξουσια και πλησιαζει και το οριστικο ξεβρακωμα του οπορτουνισμου ΑΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο Χίτλερ τον Οχτώβρη του 11,θέλησε να επαναλάβει τον εμπρησμό του Ραίχσταγκ και στην Ελλάδα.Με σκοπό να φορτώσει τον εμπρησμό του αστικού κοινοβουλίου της Ελλάδας στο ΠΑΜΕ/ΚΚΕ έστησε μια τεράστια προβοκάτσια σε βάρος του κώματος.Οι μυστικές υπηρεσίες των Γερμανών ναζί δούλευαν την προβοκάτσια απο καιρό,κάτω απο τις εντολές του Γκαίμπελς,της SIA της Μοσσάντ του Καρατζαφέρη και του Αδωνη Γεωργιάδη.
    Πράκτορες της Γκεστάπο είχαν στήσει ολόκληρο δίκτυο σε συνεργασία με ντόπιους οπορτουνιστές προδότες για να βγάλουν το τιμημένο στην παρανομία.
    Απο την εποχή του Στάλιν και του συμφώνου ''Μη επίθεσης σε φίλους'', η παγκόσμια μπουρζουαζία ζεί και αναπνέει για ένα και μοναδικό λόγο.
    Να βγάλει το κώμα στην παρανομία τον Κουτσούμπα στο κλαρί και να του κλείσει τον 902 και την Τυποεκδοτική.
    Το κτίριο στην Μπουμπουλίνας,ευτυχώς είχαν προλάβει και το μοσχοπούλησαν.
    Η καθοδήγηση όμως του κώματος επαγρυπνεί.Εχοντας τους δικούς του πράχτορες στην Γκεστάπο,διπλούς πράκτορες δηλαδή όχι αστεία,και στον κρατικό μηχανισμό της καταστολής ανώτερα πιστά στελέχη του κώματος,γρήγορα πήρε πρέφα την προβοκάτσια και έλαβε τα μέτρα της.
    Η ρωμαλέα περιφρούρηση του κώματος,πριν ακόμα λαλήσουν τα κοκόρια και βγάλει ο ήλιος κέρατα,έλαβε θέσεις μπροστά απο το κοινοβούλιο.Τα παιδιά της ΚΝΕ έβαλαν πίσω τους το κοινοβούλιο και μπροστά τα στήθη τους και τα καδρόνια του ΠΑΜΕ.Ο Αδόλφος και η προβοκάτσια έσπασαν τα μούτρα τους και ξεβρακώθηκαν απο τα ηρωικά παιδιά της ΚΝΕ και του ΠΑΜΕ/ΚΚΕ.
    Ετσι για μια ακόμα φορά το κώμα αποδείχθηκε ο καλύτερος θεματοφύλακας θαλαμοφύλακας και τερματοφύλακας του αστικού κράτους.Οι χιτλερικοί ναζί,οι αναρχικοί,οι κουκουλοφόροι έμποροι ναρκωτικών και οι οπορτουνιστές πράκτορες δεν κατάφεραν να κάψουν το κοινοβούλιο.
    Η Γραμματέας τότε του τιμημένου,η Αλέκα με το όνομα,το ίδιο βράδυ περιφερόμενη σε όλα τα κανάλια της πατριωτικής μεγαλοεργολαβίας,δεν προλάβαινε να εισπράτει συγχαρητήρια και ύμνους για τον άθλο του τιμημένου..Μέχρι και στον Ζούγκλα εμφανίστηκε κοντά στα ξημερώματα.

    Δόξα και τιμή στους ΠΑΝ και Μανώληδες που μας θυμίζουν την πρόσφατη ιστορία μας.
    Τιμή και δόξα στους ήρωες που μας γλύτωσαν απο το νέο Ράιχσταγκ,και πιθανώς απο ένα νέο παγκόσμιο πόλεμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 7.30 ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΟΛΟΤΩΦ ΡΙΜΠΕΝΤΡΟΠ ητανε η μεγαλυτερη επιτυχια της ΕΣΣΔ το 1939. 1 χρονο μετα την συμφωνια του ΜΟΝΑΧΟΥ και μετα την συντριβει της συνομωσιας μεσα στον ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΡΑΤΟ εναντια στην 5η φαλαγγα του χιτλερ που σχεδιαζανε την ωρα που θα χτυπαγε η γερμανια να ανατρεψουνε απο μεσα τους ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ ωστε να ερθει παλι ο καπιταλισμος στην ΕΣΣΔ. αυτος αλλωστε ειναι διαχρονικα ο βρωμικος ρολος του οπορτουνισμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 810 Τι λές ρε παιδί μου?.Και εγώ που νόμιζα πως η μεγαλύτερη επιτυχία ήταν η συντριβή του ναζισμού στον Μεγάλο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ Πόλεμο.
    Μάλλον πρέπει να ξαναδιαβάσω την ιστορία.
    Εχει και τα καλά του το διαδίκτυο και η κουβέντα με τους σταλινικούς.Μαθαίνεις πράματα και θάματα.
    Καλό είναι οι σταλινικοί να μην τα κρατούν όλα κρυφά.Να τα διαδίδουν ώστε να πληροφορούνται οι αδαείς και οι ανιστόρητοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 7:30
    Τα 2/3 της ιστορίας του το ΚΚΕ το πέρασε στην παρανομία στις εξορίες και τα ξερονήσια στην προσφάγια στα κάτεργα στα κολαστήρια στα βασανιστήρια στα εκτελεστικά αποσπάσματα στην απομόνωση και σε οτι πιο απάνθρωπο και διεστραμμένο γέννησε ο ανθρώπινος νους και βίωσε ποτέ ον.Το ξέρω οτι θέλετε και άλλο αίμα Κομμουνιστών να χυθεί.Οτι θέλετε και άλλα κορμιά σπασμένα και τσακισμένα απο το χέρι αυτών που γλύφεται.Αυτών που ο Τσίπρας δεν αφήνει ευκαιρία να πάει χαμένη για να δείξει την υποτέλεια και την πίστη του στην εξουσία τους τρέχοντας σε όλες τις ενώσεις τα συνέδρια τις ομάδες και τα ιδρύματα του Κεφαλαίου που δεν έχει σταματήσει ποτέ να εκμεταλλεύεται να τσακίζει και να καταδυναστεύει τους λαούς και τους εργαζομένους.Μάλλον στεναχωρήθηκες πάρα πολύ που ο απολογισμός που άφησε πίσω του η δολοφονική επίθεση των ταγμάτων του παρακράτους τον Οκτώβρη του 11 ήταν μικρός.Μόνο ένας νεκρός άνεργος οικοδόμος πατέρας δυο παιδιών και 80 περίπου διαδηλωτών απο την συγκέντρωση του ΠΑΜΕ που οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο ύστερα απο την βροχή ρίψεων που έπεφταν αδιακρίτως μέσα στο πλήθος απο μάρμαρα πέτρες και οποιουδήποτε άλλου αντικειμένου θα μπορούσε να προκαλέσει ένα μακελειό απο τραυματίες και θύματα.Έχετε φτάσει σε τέτοια επίπεδα βαθιάς αντιδραστικότητας και ενσωμάτωσης που βαράτε παλαμάκια όταν οι ορδές και ο εσμός της κουκούλας των ρουφιάνων των χούλιγκαν του υποκόσμου και των φασιστικών οργανώσεων του κράτους και του παρακράτους στοχεύουν και χτυπούν απεργίες συγκεντρώσεις διαδηλώσεις και οποιαδήποτε οργανωμένη έκφραση και δράση των εργατών και του λαού πόσο μάλλον περισσότερο όταν στοχεύουν ξεκάθαρα το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ.Τι και αν αυτή την σχεδιασμένη μαφιόζικη επίθεση ενάντια την καταδίκασαν όλες οι εργατικές ενώσεις φορείς σωματεία συνδικάτα ομοσπονδίες κόμματα προσωπικότητες κ.α.Εσείς πιστοί στο ρόλο σας υπερασπίζεστε και ταυτίζεσαι πάντα με οτι πιο μαύρο βρώμικο και άθλιο έχει να επιδείξει το κράτος και οι μηχανισμοί του για να υπερασπιστούν και να προστατέψουν τα συμφέροντα των αφεντικών τους των καπιταλιστών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 7.30 Επειδη ξυνεσαι για το κτιριο στην μπουμπουλινας να θυμισουμε οτι τα χρεη απο την εφημεριδα ΠΡΩΤΗ το 1986 και το δανειο της ΕΑΡ για να μην γινει κατασχεση στην ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ πληρωθηκε απο το ΚΚΕ στην εθνικη τραπεζα το 1988. οποτε εγω στην θεση σου θα εκανα μουγκα και δεν θα προκαλουσα. Για αυτο σου λεω μη ξυνεσαι ΟΠΟΡΤΟΥΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΟΡΤΙΝΑΝΤΖΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ

    Εσείς πραγματοποιείτε συγκεντρώσεις μονάχα για να φύγουν οι Σμαροβενιζέληδες και να πάρετε εσείς την κυβερνητική κουτάλα και τις καρέκλες.Στην συγκέντρωση θα δώσει ομιλία ο μελλοντικός πρωθυπουργός Αλέξης όπου θα μεταφέρει τα θερμά συγχαρητήρια στον μέγα αντιμερκελίστή Ντράγκι θα εκθειάσει την υγιή επιχειρηματικότητα των αρχικαπιταλιστών των μονοπωλιακών ομίλων και των πολυεθνικών επιχειρήσεων θα εξαίρει τον πανανθρώπινο και ειρηνικό ρόλο του ΝΑΤΟ τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα του ΔΝΤ τις αξίες και τα ιδανικά τις ισότητας και τις δικαιοσύνης που διέπουν την ΕΕ το μεντέλο της ανάπτυξης και της ευημερίας που εφαρμόζει με μεγάλη επιτυχία ο Ομπάμα την βαθιά δημοκρατική παράδοση και τις αντιιμπεριαλιστικές πολιτικές των ΗΠΑ όπως και την αποστολή τους ως φάροι σταθερότητας και ισορροπίας που διατελούν οι Αμερικάνικες βάσεις στην Ελλάδα και γι αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει και άλλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 8.39 Για να φτασουμε στην νικη της 9ης μα ιου πρηγηθηκανε ολα τα προηγουμενα γιατι απλα αν ειχε επικρατησει η 5η φαλαγγα με την συνωμοσια που ετοιμαζε ολα τα υπολοιπα ητανε αχρηστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΟΡΤΙΝΑΝΤΖΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ.

    Το ΚΚΕ πραγματοποιεί συγκεντρώσεις για να μην φύγουν οι Σαμαροβενιζέλοι οι κουτάλες τους και ο Κουταλιανός
    Κανένα πρόβλημα και τα σκυλιά δεμένα.
    Δεν θέλει να φύγει ο παλιός Χαλιφης και να έρθει ο νέος Χαλίφης.Δικαιολογημένα και ουδείς ψόγος.
    Στο συλλαλητήριο του Νοέβρη ο σύντροφος Κουτσούμπας θα βγάλει την χώρα απο το ΝΑΤΟ,απο την Ε.Ε.,απο το ευρώ,θα διώξει τις βάσεις του θανάτου,θα συντρίψει τις Κυπριακές οffshore,θα καταργήσει τον καπιταλισμό δια της επιφοίτησης του Αγίου Πνεύματος και θα κηρύξει την έφοδο στα χειμερινά ανάκτορα.Μπορεί να κηρύξει και τον σοσιαλισμό,αν και οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες ακόμα.
    Μπορεί να κηρύξει και την ένωση της Κύπρου με την μητέρα Ελλάδα.Θα δούμε.
    Φήμες λένε πως όλη η ομιλία του θα περιοριστεί σε επίθεση και μόνο στους άθλιους οπορτουνιστές.Αλλά μην τις πιστεύετε.Πότε το έχει κάνει για να το κάνει και τώρα?? Είδατε ποτέ κάτι τέτοιο? Ποτέ.
    Ο σύντροφος Γραμματέας θα αναφερθεί και στο μοντέλο που θα έχει η λαική εξουσία όταν το κόμμα θα πάρει την εξουσία.
    Μοντελάκι κομμένο και ραμμένο στα πρότυπα του υπαρκτού,που τόσο πολύ εξύψωσε τον σοσιαλισμό και τον κομμουνισμό.
    Γιατί μόνο ο υπαρκτός μέσω του σταλινισμού δόξασε την εργατική τάξη.
    Τώρα αν αυτά κατέρρευσαν σαν χάρτινος πύργος ελάχιστη σημασία έχει.Ο Γραμματεύς και το κόμμα θα επιμείνουν σταλινικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @932.
    Ευτυχώς που σήμερα υπάρχει τηλεόραση και βίντεο και όλοι είδαν τι έγινε εκείνη την αποφράδα μέρα.
    Και όχι μόνο σε όσα έδειξε η εικόνα,αλλά και σε όσα προηγήθηκαν (απο πρίν συνενοήσεις του ΚΚΕ με την κυβέρνηση και την αστυνομία) και σε όσα ακολούθησαν με δηλώσεις διαφόρων παραγόντων,απο όλες τις πλευρές (Γεωργιάδης Καρατζαφέρης,Αλέκα κλπ.)που ξεκαθάρισαν το τοπίο σχετικά με την στάση του ΚΚΕ.
    Το σεντόνι που έγραψες λοιπόν είναι άκυρο απο την στιγμή που έγραψε και μίλησε η εικόνα και οι πρωταγωνιστές της.
    Την μέρα εκείνη το ΚΚΕ έχασε μεγάλο μέρος του όποιου κύρους κατείχε ακόμη.Γεγονός που φάνηκε στις επόμενες εκλογές αλλά και στην γενικώτερη απαξίωση απο τότε προς το πρόσωπο του απο την κοινωνία.
    Μια παρατήρηση μόνο.
    Μην συνεχίζετε να εκμεταλλεύεστε τον νεκρό οικοδόμο.Δεν πέθανε απο ρίψεις πετρών και μαρμάρων,όπως διέδιδε στα κανάλια και η ανεκδιήγητη Αλέκα πρίν απο την ιατροδικαστική έκθεση.Η οποία απέδειξε,πέραν πάσης αμφιβολίας πως ο θάνατος του άτυχου οικοδόμου επήλθε απο την εισπνοή χημικών που κατά κόρον χρησιμοποίησαν οι δυνάμεις καταστολής για να διαφυλάξουν την ασφαλή αποχώρηση του ΠΑΜΕ.
    Τουλάχιστον λίγος σεβασμός στην μνήμη ενός νεκρού ανθρώπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. http://m.youtube.com/watch?v=ON-BoxVZ4-U

      Εχεις δικιο. Η εικονα εδειξε τι εγινε και απο ποιους εκεινη τη μερα....

      Διαγραφή
  27. ευτυχώς που είμαστε εκει και ξέρουμε..Εσυ ενημερωσου απο τον Γεωργιαδη και τον Παγκαλο που φαντάζομαι δέχεσαι ολες τις απόψεις τους για να τους χρησιμοποιείς
    Το ΚΚΕ εφυγε συντεταγμένα οπως ηθελε και ακολούθησε η "λήξη" άμεσος μετα για ολους στο συνταγμα Για να σου αποδείξω πως λες οτι σου έρθει ο οικοδόμος έπεσε 1.30ωρα πριν..Τουλάχιστον..Για την σωστη ενημέρωση σου η μη αποδοχή να παρέμβει η αστυνομια αφορούσε την συγκέντρωση του ΚΚΕ και οχι τον υπόλοιπο χωρο που μπορούσε να επέμβει οποτε ηθελε και οχι μετα απο τρεις ωρες..Μιλαω για ενστόλους για αλλους δεν ξερω
    Να σου πω εδω πως εαν δεν γίνονταν τα επεισόδια θα καθονταν οι διαδηλωτές μεχρι το βραδυ,, εαν δεν ειχαν αντίθετη γνωμη καποιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή