Pages

Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Δήμος Καισαριανής – Γιατί το ΚΚΕ νίκησε τον ΣΥΡΙΖΑ

Πηγή: του Μάκη Γεωργιάδη - "Πριν"

Μεγάλος χαμένος των επαναληπτικών εκλογών στον ιστορικό δήμο της Καισαριανής ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος είχε αναδειχτεί νικητής στις εκλογές του Μαΐου και είχε εκλέξει δήμαρχο τον Γιώργο Κοντόσταυλο. Νέος δήμαρχος πλέον είναι ο υποστηριζόμενος από το ΚΚΕ υποψήφιος με τη Λαϊκή Συσπείρωση Ηλίας Σταμέλος. Η διαφορά μεταξύ των δύο ήταν 205 ψηφοδέλτια. Πιο συγκεκριμένα, ο Ηλ. Σταμέλος έλαβε 3.933 έναντι 3.728 ψηφοδελτίων που έλαβε ο Γ. Κοντόσταυλος. Το χαρακτηριστικό ωστόσο αυτής της επαναληπτικής εκλογής, το οποίο έπαιξε καταλυτικό ρόλο και στο αποτέλεσμα, ήταν η αποχή η οποία άγγιξε το 67%! Για την ακρίβεια ψήφισε το 1/3 των δημοτών της Καισαριανής, το οποίο μεταφράζεται σε 7.930 σε σύνολο 23.833 δημοτών.

Ο συνδυασμός του εκλογικού αποτελέσματος και της πολύ μεγάλης αποχής αναμφίβολα αποτελούν πλήγμα για το ΣΥΡΙΖΑ ειδικότερα σε μια περίοδο όπου και σε επίπεδο δημοσκοπήσεων εμφανίζεται ενισχυμένος. Ασφαλώς η Καισαριανή είναι ένας δήμος με τις δικές του ιδιομορφίες και μια παραδοσιακά ισχυρή παρουσία της Αριστεράς και συνεπώς ένας αριστερός «εμφύλιος» σε εκλογικό επίπεδο έχει τη δική του ιδιαίτερη αξία. Στο γενικότερο επίπεδο το αποτέλεσμα είναι αποκαλυπτικό για την «κόπωση» του ΣΥΡΙΖΑ προτού καν καταφέρει να αναρριχηθεί στην εξουσία. Μεγάλο ποσοστό των ψηφοφόρων που απείχαν ήταν όσοι είχαν μια χαλαρότερη σχέση με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και αφενός δεν εμπνεύστηκαν και δεν πείστηκαν να βρεθούν ξανά στις κάλπες, αφετέρου –πράγμα ίσως σημαντικότερο– ήταν ήδη απογοητευμένοι από τα πρώτα δείγματα γραφής της δημοτικής αρχής που ανέλαβε μόλις την 1η Σεπτεμβρίου. Αυτά τα πρώτα δείγματα ανέδειξαν την ανακολουθία λόγων και έργων σε επίπεδο εργασιακών σχέσεων και διατήρησης σε λειτουργία Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων (ΚΟΙΝΣΕΠ), τις οποίες είχε δεσμευτεί ότι θα κλείσει. Η πράξη έδειξε πως και σε αυτά τα ζητήματα η δημοτική αρχή του ΣΥΡΙΖΑ ακολούθησε την πεπατημένη. Μια από τις δύο ΚΟΙΝΣΕΠ παραμένει σε λειτουργία, εργαζόμενοι εξακολουθούν να προσλαμβάνονται με δίμηνες συμβάσεις, και φυσικά δεν λύθηκε το θέμα των δεδουλευμένων και των ασφαλιστικών εισφορών που χρωστούσε ο δήμος.

Όλα αυτά δείχνουν πως η φθορά ακόμη και νεοεκλεγμένων αρχών είναι πολύ γρήγορη και σίγουρα σπέρνει την απογοήτευση σε ένα αγωνιστικό κομμάτι του. Το κομβικό σημείο, το οποίο φαντάζει ανυπέρβλητο εμπόδιο και σοβαρό ζήτημα για τις δυνάμεις όχι μόνο του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και του ΚΚΕ που έχουν κερδίσει δήμους, είναι το ζήτημα των προϋπολογισμών. Όταν ωστόσο αποτελεί απαράβατο κανόνα και θέσφατο η τήρηση ισοσκελισμένων προϋπολογισμών, κατά το κεντρικό μοντέλο, τότε ποια αυτονομία πολιτικών σε τοπικό επίπεδο μπορεί να επιτευχθεί; Όσοι αποδέχονται αυτή τη λογική είναι καταδικασμένοι να ακολουθήσουν σκληρές αντιλαϊκές και φορομπηχτικές πολιτικές. Όλα αυτά δεν μπορούν να ανατραπούν αν δεν πάρει την κατάσταση στα χέρια του ο λαϊκός παράγοντας. Γι’ αυτό και τα πειράματα αριστερής διακυβέρνησης» στα σύγχρονα τοπικά κράτη είναι βέβαιο πως θα δώσουν χρήσιμα συμπεράσματα για το εργατικό και λαϊκό κίνημα στο αμέσως προσεχές διάστημα.

78 σχόλια:

  1. Δεν εχουμε αυταπατες δεν καλιεργουμε αυταπατες. ΟΙ Κομμουνιστες Δημαρχοι σε Πατρα Ικαρια Πετρουπολη Χαιδαρι Καισαριανη ειναι επικεφαλης στις περιοχες τους της Εργατικης Λαικης Αντιπολιτευσης για την ανατροπη τουκαπιταλισμου Δεν υπαρχουνε Σοσιαλιστικες νησιδες σε ενα δημο οταν το Κρατος ειναι Καπιταλιστικο. Παλευουμε οσο ειναι δυνατο για μετρα ανακουφισεις και για συνολικοτερη ανατροπη του Καπιταλισμου. Δεν ισχυει καθολου το ιδιο για το νεο πασοκ που θελει να γινει Χαλιφης. Και ασφαλως δεν υπαρχει καμμια αριστερα. Υπαρχει ΚΚΕ και οπορτουνισμος που ειναι παντα στην υπηρεσια του καπιταλισμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι ωραίος που είναι ο ενδοαριστερός εμφύλιος!
    Σε λίγο καιρό δεν θα αφήσει ούτε αριστερή γάτα στην Ελλάδα.
    Μπράβο παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 10:23
    Η βρωμερη σοσιαλδημοκρατια του κερατα, το "αριστερο" όπλο της πλουτοκρατιας στον ταξικο της πόλεμο εναντια στο Κομμα της εργατικης ταξης, ειναι εχθρός του λαϊκού κινήματος.

    Εμφύλιος υπαρχει μόνο στα μυαλά των ξεπουληταδων, κανενός άλλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. anton πριν 2-3 χρόνια ψήφιζα ΚΚΕ.
    Όμως ευτυχώς οι διπλές εκλογές μου άνοιξαν τα μάτια. Είσαστε πουλημένοι anton, εντελώς ξεπουλημένοι, κι όπως κάθε ένοχος κατηγορεί τους άλλους για ενόχους. Δες και το φίλο σου το Σαμαράκο: Με το ένα χέρι υπογράφει την θανατική καταδίκη του Ρωμανού και με το άλλο κουνάει το δάκτυλο στο ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι υπεύθυνος για το θάνατό του.

    Τέτοιοι είστε κι εσείς anton, γι αυτό άλλωστε κι έχουν ντοπάρει σαν άλογα του ιπποδρόμου κάτι κακόμοιρα σαν κι εσένα. Περαστικά αν και η βλακεία δεν φεύγει εύκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ΚΚΕ πήρε το δήμο στην Καισαριανή επειδή το συντονισμό του εκλογικού αγώνα ανέλαβε προσωπικά ο ΠΑΝ. Είναι τυχαίο που ο ΠΑΝ τον τελευταίο καιρό περιοριζόταν σε λίγες και σποραδικές παρεμβάσεις και τη θέση του ως σχολιαστής στο Βαθύ ανέλαβε το νέο εξελιγμένο μοντέλο Antonnxxx; Τίποτα δεν είναι τυχαίο τελικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 10.08 καλα κανεις και ψηφιζεις συριζα. Μπορεις να φας το κουτοχορτο που σου δινουνε για ανθρωπινο καπιταλισμο. Οταν θα αρχισεις να τρως τα χαστουκια το ΚΚΕ θα ειναι εδω. Ενω αν ειχε κανει το εγκλημα να παει με τον συριζα σημερα δεν θα υπηρχε ΚΚΕ θα ειχε γινει σαν τα μουτρα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το ΚΚΕ κερδισε τον ΣΥΡΙΖΑ γιατι πολυ απλα ο λαος της Καισαριανης διαχωρισε την ηρα απο το σιταρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όσο το ΚΚΕ είναι εδώ εγώ θα είμαι αλλού.
    Ίδια πολιτική με αυτή του 1980, απλά με επαναστατικό περιτύλιγμα τέλος.

    Όντως πίστεψα για μια περίοδο ότι κάνετε προσπάθειες ν' αλλάξετε. Τζίφος.
    Όπως θέλετε, αλλά σύντροφο με τους anton δεν πρόκειται να με κάνετε, ακόμη κι αν δω όλο το ΣΥΡΙΖΑ στο κότερο του Μελισσανίδη. Αν ήσασταν κομμουνιστικό κόμμα θα ξέρατε ότι χρειάζεται και κάποιο θετικό πρόταγμα, δεν αρκεί μόνο η αποτυχία των άλλων.
    Δεν είσαστε όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αντι-κκεδες κατ´ επαγγελμα, ζοριζεστε; Τι επιθεση φιλιας ειναι αυτή; Αλλος αναπολει το Κκε του 70, αλλος το ΚΚΕ του Εαμ, αλλος το ΚΚΕ μετα την διασπαση του 91.....αλλος το ΚΚΕ που προσπαθησε να αλλεξει!!!!!!!.........αλλά να ααξει από τί.
    Το ΚΚΕ ειναι κομμα πραγματικων αναγκων του λαου. Δεν εταιροπροσδιοριζεται και δεν χαιδευει την φιλαρεσκη δημοσιοτητα των μιντια. Ειναι κομμουνιστικό κομμα.
    Οσο για εσας ´´κοψοχεριηδες ´´, απο τον λογο σας ειναι ξεκαθαρο οτιδεν γνωριζετε καλα τους κανοντες της διαδικτυακης λασπης μεσω της ανωνυμοτητας.
    Jim

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οπου θα γινεται μονομαχια σε ψηφοφορια απο δω και στο εξης απεναντι στο ΚΚΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ θα χανει παντα.....Και σεις κραζετε οσο θελετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 4.25
    Mονομαχία;Τι την πέρασες την πολιτική ζωή ρε κνίτη;
    Καράτε;
    Στην μάχη των εκλογών που έρχονται το σταλινικό κκε θα πάθει άλλη μια νίλα.Χειρότερη απο την ξεφτίλα που έπαθε το 2012.
    Τελικά κνιτάκια δεν μπορέσατε να σώσετε τον Σαμαρά.Δεν πειράζει μια άλλη φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν ζορίζομαι καθόλου, ίσα ίσα χαρούμενος είμαι σε προσωπικό επίπεδο που δεν στηρίζω πια κάτι κραγμένους που φτιάχνουν μία αριστερίστικη βιτρίνα προκειμένου να κρύψουν τη συντηρητικούρα με την οποία ανατράφηκαν, μέσα σ' ένα κόμμα που από δεκαετίες έχει γίνει μια γραφειοκρατία που προσαρμόζει το μαρξισμό λενινισμό στις ανάγκες της.

    Απλά μια διαπίστωση έκανα, γιατί μέσα στο πανικό της διάσπασης (και διάλυσης σε ένα βαθμό) του 1990 μου είχατε δώσει την ψευδή εντύπωση ότι προσπαθείτε να αλλάξετε, να ξεφύγετε από την στεγνή "σοσιαλιστική" γραφειοκρατία. Μια αυτοκριτική κάνω, θα πρέπει να τα λέω μόνο από μέσα μου για να μη θίξω τη νομενκλατούρα που τυχαίνει σήμερα να έχει το πάνω χέρι;

    Ίσα ίσα για τα media τα κάνετε όλα κατακαημένε, αλλιώς δεν θα βγαίνατε να λέτε παρλαπίπες που ξέρετε πολύ καλά ότι στην πράξη είτε δεν σημαίνουν τίποτε (παράδειγμα το..."ξεσηκωθείτε", λες και θα ξυπνήσει λίγο νωρίς ένα πρωί ο λαός και θα ξεσηκωθεί) είτε είναι ανεφάρμοστα σήμερα και το λέτε και οι ίδιοι (παράδειγμα το "επανάσταση"). Ξέρεις δίπλα στο star system πάντα υπάρχει και το "εναλλακτικό" που έχει λιγότερη δημοσιότητα μεν, αλλά είναι εξίσου mainstream με το πρώτο. Παλιά κλασσική τεχνική των εταιριών, μη μου παριστάνεις τον επαναστάτη επειδή στόλισες την βιτρίνα με σφυροδρέπανα.

    Εγώ το "ανωνυμία" ξέρω. Το "ανωνυμότητα" δείχνει ότι μάλλον έχεις μπερδέψει τα αγγλικά με τα ελληνικά, είναι σαν το "κοντή μνήμη". Ακόμη να καταλάβεις ότι δεν έχει καμία σημασία η ανωνυμία; Δηλαδή αν ήμουν ο Δημήτρης Παπασωτηρίου τι θα άλλαζε; Να σου πω εγώ τι θα άλλαζε: Αντί για "ανωνυμότητα" θα έλεγες: "Α, ο γνωστός Παπασωτηρίου, το τρολ, ο ξεπουλημένος, ο γραφικός, ο χαφιές κλπ. κλπ."
    Γιατί άλλοι είναι οι πραγματικοί επαγγελματίες της λάσπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 8.36 Εδω θα ειμαστε Οπορτουνα και θα τα πουμε απο την καλη. Το 2012 πληρωσαμε αυταπατες που ειχανε καλλιεργηθει μεσα στο ΚΚ οτι υπαρχει αριστερα με διαφορετικες αποψεις. Αυτα πεθανανε το 1991. Το ΚΚΕ με το προγραμμα και τα χαραχτηριστικα που εχει μετα το1991 θα το κρατησουμε παση θυσια επενδυοντας σε νεες ηλικιες. Να μας καθηλωσετε και να γινουμε σαν τα μουτρα σας δεν υπαρχει περιπτωση συνεχιζουμε μπροστα λιγες θα ειναι μερες σας το ξεβρακωμα θα αρχισει νωρις τωρα ξεκιναει το γλεντι. Υπομονη να εχεις. 10.38 ζοριζεσαι πολυ αλλα ουτε μας νοιαζει. Μετα το 1991 αλλαξαμε τα παντα το οτι δεν σου αρεσει αδιαφορο. Το ΚΚΕ συμφωνα με τον Μαρξισμο Λενινισμο σε κυβερνηση με τους καπιταλιστες στην εξουσια δεν μπαινει με τιποτα. Παραμυθια περι αριστερας τελος Οπορτουνισμος λεγεται και μετα το 1914 ειναι αντικομμουνιστικη δυναμη δεν σου αρεσει ουτε μας νοιαζει καθενας τον δρομο του. Οταν θα σου παρουνε τα παντα τα λεμε ξανα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μην σπαζοκεφαλάτε σύντροφοι.
    Στην Καισαριανή κέρδισε ο ΚΚες γιατί τον ψήφισε σούμπιτη η συμμορία της Χ.Α.Κατόπιν συμφωνίας Μιχαλολιάκου με Κανέλλη.
    Στις εκλογές της Περιφέρειας οι κνίτες μας ζάλισαν το κεφάλι πως η Δούρου βγήκε γιατί την ψήφισαν οι χρυσαβγίτες.
    Διαλέχτε λοιπόν κνιτάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @ 3.54
    Μονομαχία στον ήλιο.
    Για ένα τρύπιο δολλάριο.
    Ρίνγκο.
    Ο Λουκυ Λούκ σε νέες περιπέτειες και ο Ραν Τα Πλαν.

    Ο ΠΑΝιβλακας καλεί σε μονομαχία.Στην άγρια δύση του Περισσού τον λόγο έχουν τώρα τα εξάσφαιρα.
    Η Αλέκα δεν συμφωνεί όμως με τα εξάσφαιρα και προτείνει οι μονομαχίες να γίνονται....με κουραμπιέδες.
    Πονηρή η Αλεκάρα.
    Ξέρει καλά απο κουραμπιέδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 4.10 Καταλαβαινουμε ολοι την πικρα σου αλλα μας αφηνει αδιαφορους οσο και να Σκουζεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Θρήνος σε Ν.Δ. και σε Πασόκ.Δεν γλυτώνουν με τίποτα,είναι τελειωμένοι.
    Θρήνος και πολύ κλάμα και για το ΚΚΕ.Ολη η προσπάθεια που έκανε το κώμα για να μην πάμε σε εκλογές πήγε στράφι.Οσο και να στήριξε το σταλινικό δεκανίκι του Περισσού τους φασίστες το μοιραίο δεν το απέφυγε.Χάνει τους συμμάχους και προστάτες του το ΚΚΕ,και βλέπει τον μισητό του εχθρό να εκτοξεύεται και να γίνεται κυρίαρχος.
    Χειρότερο εφιάλτη δεν μπορούσαν να φανταστούν στο ΚΚΕ.
    Ας πρόσεχαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλωσορίζουμε το δάσκαλο ΠΑΝ που με το σχόλιό του στις 3.54 είναι πάλι εδώ ανάμεσά μας ανώνυμος κι επώνυμος μαζί, ανακουφίζοντας όλους αυτούς που είχαν αρχίσει να ανησυχούν με την απουσία του. Επειδή κάποιοι δεν μπορούν να διεισδύσουν στη σκέψη του δάσκαλου, αναλύουμε το σχόλιό του επιμένοντας σε λέξεις κλειδιά που συνηθίζει να χρησιμοποιεί ο δάσκαλος:

    ΟΠΟΡΤΟΥΝΕΣ: Είναι οι οπορτουνιστές σε πιο λαϊκή μορφή για να χρησιμοποιείται και ως βρισιά. Πχ Άντε μωρή οπορτούνα. Οπορτούνας είσαι και φαίνεσαι και πάει λέγοντας

    ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ: Πάνε παρέα με τα ΦΟΥΜΑΡΑ. Πχ Τέρμα οι αυταπάτες και τα φούμαρα

    1991: Η χρονιά που άλλαξε τον κόσμο. Είναι η χρονιά που το ΚΚΕ έκανε ταξίδι στο χρόνο και διόρθωσε τα λάθη που έγιναν στο συνέδριο του ΚΚΣΕ το 1956. Τώρα ξέρουμε καλά. Βαδίζουμε στο δρόμο που χάραξε ο μεγάλος ηγέτης Στάλιν. Καμία ανοχή σε καμία αντίθετη άποψη ή γνώμη. Ή καλύτερα δεν υπάρχει καμία άλλη γνώμη ή άποψη . Μία είναι η γνώμη και ένα είναι το Κόμμα και όποιος δεν συμφωνεί, κακό του κεφαλιού του. Εμείς τον προειδοποιήσαμε

    ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΕ ΝΕΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ: Ανατρέφουμε τη νέα γενιά της ΚΝΕ ώστε να βλέπει ως εχθρό της όχι τον ταξικό , αλλά τον οπορτουνιστή γιατί αυτός είναι που της απειλεί την πελατεία. Ο Σαμαράς , ο Βενιζέλος και οι άλλοι έπονται

    ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ: Λαϊκή φράση που συνηθίζει ο δάσκαλος, πιστός στην παράδοση του συντρόφου Χαρίλαου που συνήθιζε να διανθίζει το λόγο του με λαϊκές εκφράσεις, αλλά και της σ.Αλέκας . Άλλες αγαπημένες εκφράσεις είναι το ΞΙΔΙ ΚΑΙ ΧΟΛΗ και η ΓΛΑΡΟΣΟΥΠΑ. (Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι)

    ΥΓ. Όποιος μπορεί να συνεισφέρει στη συγγραφή του Μεγάλου Λεξικού ΠΑΝ, μπορεί να αρχίσει από τώρα επισημαίνοντας λέξεις και έννοιες που μπορεί να μας διαφεύγουν. Θα είναι μια πολύτιμη βοήθεια, ένας πολύ χρήσιμος οδηγός για το νέο κομμουνιστή και τις παγίδες που καραδοκούν στα πρώτα του βήματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 10:08
    Ασε τις ΠΑΣΟΚιες.
    Κουτάλα ψήφιζες τότε και τωρα.

    ΚΚΕ δεν θα ψηφίσεις ποτε, ουτε οταν η σοσιαλδημοκρατια θα σου παρει το σπίτι και το σωβρακο για την υγιή επιχειρηματικότητα των ΛατσηδοΑγγελοπουλων.
    Τότε θα ροβολησεις για πάνω πλατεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πάνω πλατεία- κάτω πλατεία. Οι καραμέλες του Πρετεντέρη γίνονται ανάρπαστες από τους κνίτες, αρκεί να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα: Ότι όταν ΄πρεπε να είναι στο Σύνταγμα, αυτοί ήταν στην Ομόνοια και μάθαιναν από το Mega το βράδυ για τις συγκρούσεις από τις οποίες απουσίαζε το επαναστατικό τους κόμμα, το οποίο μία φορά συγκρούστηκε και αυτή τη φορά όχι με την εξουσία αλλά με τους διαδηλωτές. Η σκηνή κατά την οποία αποχωρεί το ΠΑΜΕ και τρώει φραπέδες και χλευασμό από τον κόσμο, είναι πλέον κλασσική

    Πάνω πλατεία-κάτω πλατεία-Ομόνοια. Ο χαζός "επαναστάτης" που αντί να βρει την ευκαιρία να ανακατευτεί με τον κόσμο και να συμμετάσχει στη διαμόρφωση των πολιτικών αιτημάτων και κατευθύνσεων τη στιγμή που έβραζε το αίμα του κόσμου, αυτός προτίμησε την ασφάλεια της απόστασης και της αποχής και προσπαθεί τώρα να καταλάβει γιατί ο κόσμος προτίμησε το ΣΥΡΙΖΑ από τον ίδιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δεν ξέρω anton, μοίραζε κουτάλες το ΚΚΕ; Αν μοίραζε τότε κάτι θα τσίμπησα κι εγώ, δεν μπορεί, αν και δεν ήμουν επαγγελματικό στέλεχος.

    Όσο για το δεύτερο στο εγγυώμαι: Αυτό το ΚΚΕ δεν πρόκειται να το ψηφίσω ποτέ, "ούτε οταν η σοσιαλδημοκρατια θα μου παρει το σπίτι και το σωβρακο για την υγιή επιχειρηματικότητα των ΛατσηδοΑγγελοπουλων.".
    Όντως, ΟΥΤΕ τότε θα το ψηφίσω.
    Όσο για το που θα ροβολήσω, από ντοπαρισμένα άλογα δεν δέχομαι κατηγορίες περί φασισμού. Πρόσεξε μόνο μην σε καβαλήσει κάποια στιγμή κανένας χρυσαυγίτης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 1.50 Εμεις αυτο το ΚΚΕ θελουμε που θα αντιμετωπιζει τον οπορτουνισμο σαν αυτο που πραγματικα ειναι ο καπιταλισμος μεταμφιεσμενος. Οσο για τον φασισμο παιδι και αυτος του καπιταλισμου ειναι οπως και εσεις.11.45 Το ΚΚΕ δεχτηκε επιθεση απο παρακρατικους κουκουλοφορους και χρυσαυγιτες στο συνταγμα. Να ανακατευτουμε με οπορτουνιστες για διαμορφωση Σουπας αχαχαχαχαχαχαχα. Το καναμε με την ΕΔΑ και με τον Συνασπισμο και χορτασαμε. Αυτα πεθανανε οριστικα το 1991

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @4.51 Γεια σου ΠΑΝίβλακα. Δεν μασάς πουθενά. Σε δουλεύουνε ψιλό γαζί, σε φτύνουνε και συ νομίζεις ότι βρέχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Δηλαδή μου λες ότι δεν έχει σημασία ο στόχος μιας συμμαχίας, έχει σημασία η συμμαχία καθεαυτή.
    Είναι σα να μου λες ότι δεν έχει σημασία γιατί είσαι στο κοινοβούλιο, έχει σημασία το ότι είσαι στο κοινοβούλιο. (Έχουν δίκιο οι αναρχικοί δηλαδή που σε κατηγορούν)
    Είναι σα να μου λες ότι δεν έχει σημασία γιατί κάνεις μια διαδήλωση, σημασία έχει ότι κάνεις διαδήλωση. (Αυτό λένε και οι δεξιοί και βάζουν τους ενοχλητικούς στο πεζοδρόμιο...)
    Η πλήρης αποπολιτικοποίηση κρύβεται πίσω από αυτό που λες.

    Πάντως να μην κατηγορούμε και τον κακόμοιρο τον Κορκονέα που σκότωσε τον Γρηγορόπουλο, να κατηγορούμε το πιστόλι ή -ακόμη πιο συγκεκριμένα- την σφαίρα. (Άλλωστε το έκανε ο Ριζοσπάστης κι αυτό στο "Λάθος τηλεφώνημα του φονιά", όπου έφταιγε το..."σιδερικό" που είχε στην τσέπη όταν τον έβριζαν οι ανάρχικοι...)
    Άσε φιλαράκο, άμα εσείς είστε κομμουνιστικό κόμμα...τα είπαμε και πριν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 2.57 Σημασια εχει να υπαρχει Ταξικο Μετωπο και λαικη συμμαχια με στοχο την ανατροπη του καπιταλισμου. Και ειμαστε ΚΚ που δεν συμμετεχει σε κυβερνησεις με τους καπιταλιστες στην εξουσια οπως κανανε οι Μπολσεβικοι οταν ανατρεψανε την Αριστερη κυβερνηση ΚΕΡΕΝΣΚΙ. δεν σου αρεσει ουτε μας νοιαζει πηγαινε στο Ανταριζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Βρε οπορτουνια, γιατι τοση λυσσα με το ΚΚΕ?
    Αντε θα γινετε κυβερνηση τωρα και θα φτιαξετε τον "καπιταλισμο με ανθρωπινο προσωπο". Δεν το χρειαζεστε το "απολιθωμα" κατα τα λεγωμενα σας.
    Κυριακη κοντη γιορτη που λενε και στι χωριο μου... Ε ρε εχει να πεσει γελιο με τα χαλια σας... Θα γελασει και ο καθε πικραμενος... Στη συνεχεια θα ερθει το κλαμα απο τους κοψοχερησες που την φαγανε την καραμελα σας, αλλα αυτοι δεν εχουν αναγκη. Μια ζωη πισω απο την κουταλα ετρεχαν. Εχουν μαθει στη σφαλιαρα.
    Υ.Γ. Οσο και να γαυγιζετε κουφαλες σαν τα μουτρα σας δε θα γινουμε ποτε. Δεν γιναμε αλλωστε τοτε που εισασταν πλειοψηφικο ρευμα μεσα στο κομμα, τωρα που εχουμε παθει και εχουμε μαθει περιμενετε?... Αλλαξτε πλευρο!

    Χ.Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μάλλον εσύ δείχνεις λύσσα κι όχι εγώ.
    Η λέξη "απολίθωμα" είναι σωστή και λάθος: Σωστή γιατί δείχνει ένα οργανισμό που αδυνατεί να εξελιχθεί και λάθος γιατί η λέξη "εξέλιξη" από πολλούς έχει την έννοια της προσαρμογής στις σημερινές συνθήκες ταξικής κυριαρχίας, της υποταγής. Με αυτή την δεύτερη έννοια το ΚΚΕ είναι πλήρως "εξελιγμένο", να μην ανησυχούν.

    Όσο για το γέλιο...αμ δεν θα γελάσεις! Δεν θα προλάβεις να γελάσεις, γιατί μετά το ρεζίλεμα του ΣΥΡΙΖΑ δεν έρχεσαι εσύ, ετοιμάσου για τα χρυσαύγουλα. Για να δούμε, θα κάνεις επανάσταση ή θα τρέχεις στο ευρωκοινοβούλιο να διαμαρτύρεσαι που σε κυνηγάνε στην Ελλάδα;

    Υγ: Μιας και σ' αρέσει η κουτάλα, ο 902tv που σήμερα πουλάτε στις παρθένες νήσους αλήθεια πως βγήκε; Μήπως μέσα από τη κουτάλα της συγκυβέρνησης; Γιατί υποτίθεται ότι σ' εμένα αρέσει η κουτάλα, όμως άλλοι έπεσαν μέσα στην μαρμίτα και δεν έβγαιναν με τίποτε μέχρι να χρεωθούν μέχρι το λαιμό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 9.15 Επαιξες και εχασες.Ποιος πληρωσε τα χρεη της εφημεριδας ΠΡΩΤΗΣ το 1986 για να προβαλη της θεσης της Φραξιας ποος πληρωσε το δανειο το 1988 για τα γραφεια της ΕΑΡ στην Κουμουνδουρου για να μη γινει κατασχεση. Ποις λεηλατησε την περιουσια του κομματος το 1991. Οσο για τις 2 κυβερνησεις στο εδαφος του καπιταλισμου το 1989 απο τον συνασπισμο αυτα ειναι δικα σας καταορθωματα και πεθανανε το 1991. Οσο για αυτο που λες οτι μετα τον συριζα ερχεται η χρυση αυγη και το λες και με καμαρι δικαιωνει απολυτα το ΚΚΕ που σας λεει ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΤΕΣ. Δεν θα κρυφτειτε με τιποτα πισω απο τον φασισμο. Το γλεντι τωρα αρχιζει και δεν το χανουμε με τιποτα Οπορτουνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αυτοι που μαζι με τους χρυσαυγιτες στις πλατειες μουτζανε και βριζανε με απολιτικα συνθηματα σημερα επικαλουνται το μπαμπουλα του φασισμου για να εγκλοβισουνε τον λαο στις αυταπατες για ανθρωπινο καπιταλισμο. Το θρασος και η αλητεια σε ολο της το μεγαλειο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. χαχα...στα όρια του φαιδρού! (Τι όρια δηλαδή...)
    Επειδή λοιπόν έρχονται οι φασίστες αν ρεζιλευτεί ο ΣΥΡΙΖΑ, στο ΣΥΡΙΖΑ είναι...σοσιαλφασίστες! Δηλαδή επειδή μετά τον Αλλιέντε ήρθε ο Πινοτσέτ, ο Αλλιέντε ήταν σοσιαλφασίστας! Τέτοια ανάλυση ούτε απ' την ΟΑΚΚΕ δεν έχω δει!! Ρε είστε σίγουροι ότι δεν δραπετεύσατε από κανένα ψυχιατρείο;;

    Για τον 902 θα μας πεις μεγάλε; Τον πήρατε ή όχι μέσα από την συγκυβέρνηση σα δωράκι και σήμερα μοσχοπουλάτε τη συχνότητα; Τι με νοιάζει εμένα αν πληρώνατε τα χρέη του Κύρκου! Για...τιμητικό μας το λες; Ποιά δικά μας κατορθώματα; Αν μιλάς για εμένα έχασες κι αν μιλάς για το ΣΥΝ, πλην των ναριτών όλοι είχατε βγάλει το ΣΚΑΣΜΟ εκεί μέσα! Τι θα μας πει η Παπαρήγα κι ο Μαίλης κι ο Παφίλης κι ο ένας κι ο άλλος; Βγάλανε έστω και "κιχ" για τις Κυρκοδιαδρομές; Μια ζωή σκυμένο το κεφάλι, μεροδούλι μεροφάι. Μόλις τους είπαν να διαλύσουν το μαγαζί, ΤΟΤΕ θυμήθηκαν τον μαρξισμό λενινισμό!!
    Μωρέ κομμουνιστές!!
    Να τους χαίρεστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Άκου "λεηλάτησε την περιουσία του κόμματος";
    Πάτε καλά ρε; Έφυγε η μισή ΚΕ σας και ΟΛΗ η νεολαία σας το καταλάβατε; Κι εσείς διεκδικείτε τα ντουβάρια; Μετά όταν σας λένε ότι το μόνο που σας νοιάζει είναι το "μαγαζί γωνία" θίγεστε, κομμουνιστές της φακής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. @ΠΑΝ 9.53 και 12.19

    Δεν έχεις βαρεθεί να γράφεις σε όλες τις αναρτήσεις τις ίδιες ανοησίες; Έχεις καταντήσει ανέκδοτο. Το ανέκδοτο με τον "Τοτό και το σκουληκάκι" έχει γίνει πλέον "ο Παν και οι οπορτούνες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Και βεβαια λεηλατηθηκε η περιουσια του Κομματος με ολα αυτα. Προδοτες παντα υπηρχανε ολα τα χρονια δεν υπαρχει κατι παραξενο. ΚΚΕ θα συνεχισει να υπαρχει θελεις δεν θελεις ΟΠΟΡΤΟΥΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. 8.01 Ασφαλως και τους χαιρομαστε. Το προβλημα ητανε βαθυτερο. Ξεκιναει απο το οτι δεν εγινε δυνατον μετα την διασπαση του 1968 να καταργηθουνε απο το προγραμμα Τα Πολιτικα Μετωπα και το θεμα συμμετοχης σε κυβερνηση μεσα στον καπιταλισμο. οσο για το Ναρ αστο καλυτερα. Ο μονος που ενοουσε αυτα που ελεγε και ειχε ΠΟΛΙΤΙΚΑ δικιο ειναι ο ΚΑΠΠΟΣ ολοι οι υπολοιποι Στον τροτσκιστικο χωρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. 8.01 Ασφαλως και εχει βαρυτατες ευθυνες ο Αλλιεντε και το ΚΚ με τον Κορβαλαν. Δεσμιοι των αυταπατων του 20ου Συνεδριου δεν πηρανε τα μεσα παραγωγης πιστευανε σε αυταπατες και φουμαρα και ανοιξανε τον δρομο στον φασισμο το ιδιο ισχυει για τον συριζα και για ολο τον Οπορτουνισμο. Με το φασισμο τελειωνεις ανατρεποντας τον καπιταλισμο. Αλλος δρομος δεν υπαρχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Μετά το βραβείο αρχαίας τραγωδίας στον Ρουβά,το βραβείο σύγχρονης κωμωδίας θα το δώσουν στον ΠΑΝ.
    Ρουβίτσες και ΠΑΝιτσες είναι οι μεγάλοι κερδισμένοι των βραβείων για το 2014.
    Ο Ρουβάς σκότωσε το αρχαίο δράμα,και ο ΠΑΝ σκότωσε όλες τις οπορτούνες.
    Για το 2015 το βραβείο μάλλον θα το κερδίσει το νέο ταλέντο,ο Antonxxx με την αξία του.

    Το ΚΚΕ,το κόμμα της εργατικής τάξης των οφφσορ,στο επίσημο προπαγανδιστικό του όργανο τον ''Ριζοσπάστη'',έβαλε ολοσέλιδη διαφήμιση...της ALPHA BANK!!!!.
    Πάει πιά το παλιό ρητό σύντροφοι.Τώρα οι καπιταλιστές δεν θα μας πουλήσουν το σκοινί που θα τους κρεμάσουμε.
    Τώρα οι τραπεζίτες θα μας δώσουν δάνειο για να αγοράσουμε την βαζελίνη που θα μας πηδήξουνε.

    Υ.Γ Η μεγάλη ειρωνεία είναι η αφίσα που κυκλοφορεί ο Περισσός για την οικονομική ενίσχυση.(εκλογές γάρ).
    ''Το ΚΚΕ στηρίζεται στον λαό''γράφουν με τεράστια γράμματα χωρίς να κοκκινίζουν απο ντροπή.
    Στις τράπεζες και στην ALPHA BANK είναι το σωστό.
    Αλλά δεν τολμούν να το γράψουν.
    Το γράφει ο ''Ριζοσπάστης''που δεν τον διαβάζουν ούτε τα μέλη πλέον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. 7.12 Και εσενα τη σε νοιαζει τοσο το καλυτερο για το Ανταριζα εκτος αν πονας καπου και δεν μας το λες ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΠΑN alert. Εντοπίστηκαν Πανόητα σχόλια στις 2.38, 2.45 και 3.05. Πάρτε τις απαραίτητες προφυλάξεις

    Σύμφωνα με αυτά, ο Αλλιέντε που πέθανε με το πιστόλι στο χέρι, άνοιξε το δρόμο προς το φασισμό. Επίσης, οι οπορτουνιστές λεηλάτησαν την περιουσία του Κόμματος και το Κόμμα είναι πλέον φτωχό και από τους ΝΑΡίτες μόνο ο Κάππος είχε δίκιο γιατί έδινε τη σύνταξή του στο Κόμμα

    Θα επανέλθουμε αμέσως μετά τα νεότερα Πανικά σχόλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Αγαπητοί σύντροφοι της Λέσχης Φίλων ΠΑΝ.
    Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμά σας για συνεισφορά στον Δάσκαλο και Διανοητή ΠΑΝ,προκειμένου να ολοκληρώσει την συγγραφή του Μεγάλου Λεξικού που φέρει το ονομά του,θέτουμε και την δική μας φτωχική συνδρομή στον ιερό σκοπό στον οποίο ο ΠΑΝ αφιερώνει μεγάλο κομμάτι απο την πολύτιμη φαιά ουσία του μοναδικού εγκεφάλου του.

    ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΤΑΣ:.Είναι βρισιά μεγάλη.Χαρακτηριστικά δείγματα σοσιαλφασίστα,είναι η Ρόζα,ο Αλλιέντε,ο Τσάβες και ο Μοράλες.Χρησιμοποιήθηκε στην περίοδο του μεσοπολέμου κατα κόρον απο τους σταλινικούς υπερεγκεφάλους,και μετά ήρθε.... ο Χίτλερ.

    ΠΛΑΤΕΙΕΣ:Τόποι πολύ επικίνδυνοι που ευδοκιμούν ακροδεξιοί και νεοναζί,οι οποίοι φωνάζουν συνθήματα όπως ''η χούντα δεν τελείωσε το 73''.
    Συνιστάται στους αναγνώστες του Λεξικού να τις αποφεύγουν πάση θυσία.

    ΣΥΝΕΔΡΙΟ:Αν είναι δικό μας έχει καλώς.Καλούμε και την Ν.Δ να μιλήσει και αποκλείουμε όλους τους οπορτουνιστές.Αν είναι το καταραμένο 20ό του 1956 το ξορκίζουμε με τον απήγανο και φτύνουμε 3 φορές στον κόρφο μας.

    ΧΑΛΙΦΗΣ:Είναι ο Ανατολίτης ηγεμόνας που ο Ισνογκούντ ήθελε να του φάει την θέση στο παραμύθι με τα ΦΟΥΜΑΡΑ και το ΞΙΔΙ.Σύγχρονος ΧΑΛΙΦΗΣ θεωρείται κάθε οπορτουνιστής που διαχειρίζεται τον καπιταλισμό προς όφελος του κεφαλαίου και των μονοπωλίων.Εξαιρούνται οι Δήμαρχοι του ΚΚΕ που αυτοί δεν διαχειρίζονται τον Καλλικράτη αλλά τσεπώνουν τα...ΕΣΠΑ που είναι...κομμουνιστικά και ωφελούν τα λαικά στρώματα.Μπορεί να ωφελούνται και τα λαικά παπλώματα,αλλά απομένει να το δούμε στην πορεία.

    ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 902.Αντί σχολίων οι σύντροφοι-αναγνώστες να ανατρέξουν στο λήμμα πονεμένη ιστορία,και οffshore των Παρθένων Νήσων.

    Οντες βέβαιοι πως συμβάλλοντας τον Δάσκαλο στον ιερό του σκοπό,επιτελούμε ύψιστο επιστημονικό και μαρξιστικό καθήκον,επιφυλλασόμαστε να συνεχίσουμε την προσπάθεια βοήθειας με νεώτερες έννοιες και λέξεις προσεχώς.

    ΦΡΑΞΙΑ ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΠΥΡΕΤΟΣ ΤΩΝ ΛΕΞΙΚΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Δεν υπάρχει πιο ηλίθιο και φυσικά αντιλενινιστικό σχήμα (αλλά το Λένιν έτσι κι αλλιώς τον έχετε ανασκολοπίσει εδώ και καιρό έτσι κι αλλιώς) από το να λέει κάποιος ότι μια γραμμή ισχύει πάντα ή ότι ότι δεν ισχύει ποτέ. Το "ποτέ" και το "πάντα" στην πολιτική (ανεξαρτήτως δηλαδή συνθηκών) δείχνουν θεούσες, όχι μαρξιστές. Πόσο μάλλον όταν η γραμμή αυτή είναι το "πολιτικό μέτωπο"! Σε ποιόν να πεις ότι ένα κομμουνιστικό κόμμα καταργεί τα πολιτικά μέτωπα και να μη του πέσει το σαγόνι στο πάτωμα!!

    Και να πεις ότι το λέει κανένα Φωτεινό Μονοπάτι να πω πάει στο διάολο! Μπορεί το Μονοπάτι να τους ειρωνευόταν και να να τους έβριζε όλους, αλλά τουλάχιστον οι τύποι δεν μάσαγαν το κώλο τους, ήταν έτοιμοι για όλα. Ετούτοι εδώ που κάνουν πορείες γύρω από το Δημαρχείο Αθηνών μη τυχόν και δουν κανένα δακρυγόνο στο χιλιόμετρο, αυτοί που θεωρούν καταστροφική την έξοδο από το ευρώ, αυτοί που δικαιολογούν (..."ταξικά" πάντα) ακόμη και τις δυνάμεις καταστολής, τι τα θέλουν τα "καουμπουλίκια";
    Είναι πραγματικά άξιο απορίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΟΙ σ. λουξεμπουργκ λημπνεχτ δολοφονηθηκαν απο την γερμανικη Σοσιαλδημοκρατια το 1918 με επικεφαλης τους Εμπετ Σαιντεμαν οι οποιοι φτιαξανε τα Παραστρατιωτικα ταγματα εφοδου Φραικοπς και βοηθησανε τον Χιτλερ στην ανοδο του που ητανε επιλογη της Γερμανικης και διεθνους αστικης ταξης. Ο 902 ητανε περιουσιακο στοιχειο του ΚΚΕ μετα την ψηφιακη τηλεοραση δεν μπορουσε να συνεχισει την λειτουργια του και πουληθηκε για να πληρωθουνε οι εργαζομενοι και τα ασφαλιστικα ταμεια. 9.35 Ο Λενιν ανετρεψε την Αριστερη κυβερνηση ΚΕΡΕΝΣΚΙ συμφωνα με τις θεσεις του Απριλη με Λαικη Συμμαχια. Με τα πολιτικα ουτε σαν ΕΛΙΓΜΟΣ το 1936 ουτε σαν επισημη στρατηγικη το 1956 πουθενα η εργατικη ταξη δεν πηρε την εξουσια παντου καταστροφη. Η τακτικη ενος ΚΚ Σε μη επαναστατικες συνθηκες ειναι η Συγκεντρωση δυναμεων για την ανατροπη μακρια παντα απο οποιαδηποτε Οπορτουνιστικη παρεκκλιση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. 9.35 Αν μου πεις μια χωρα που με λαικα μετωπα εγινε Σοσιαλισμος εγω θα ερθω μαζι σου στον συριζα. Εκτος βεβαια απο την Αν. Ευρωπη που ο Κοκκινος στρατος εδωσε την δυνατοτητα στους λαους να χτισουνε σοσιαλισμο αποτρεποντας την αντεπανασταση. Εγω παντως δεν ξερω καμμια. Αν εχω λαθος θα ερθω μαζι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. 9.35 Βεβαιως και ειναι καταστροφικη η εξοδος απο το ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ Ε.Ε. Γιατι θα βρεθεις στην Τ.Ε με την Ρωσια Και θα τσακωνομαστε για το ποιον καπιταλιστη να διαλεξουμε. Μονο με εργατικη λαικη εξουσια και τα μεσα παραγωγης στους εργατες εχει νοημα η Εξοδος απο το ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ Ε.Ε αλλιως ειναι καταστροφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμε 9.35, έχεις σχέση με τον Λένιν όσο έχω εγώ με τους αστροναύτες!!! Για διάβασε λίγο τί έχει πεί ο Λένιν για τα μέτωπα και τους μενσεβίκους!! Για διάβασε, πώς τους κατήγγειλε σαν πράκτορες της αστικής τάξης. Οταν πιάνεις ένα τόσο μεγάλο θέμα, όπως το τί είπε ο Λένιν, μην βασίζεσαι σε ραβασάκια αλλλονών. Σου προτείνω το Κράτος και Επανάσταση και το Από τον Απρίλη στον Οκτώβρη, του Λένιν. Εκεί θα δείς πεντακάθαρα, τί έλεγε ο Λένιν για τα μέτωπα και πώς αποκαλούσε αυτούς και και τότε τα προπαγάνδιζαν. Τσιράκια και πράκτορες της αστικής τάξης τους αποκαλούσε!!! Μανώλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΠΑΝalert. Νέα Πανόητα σχόλια στις 11.07, 11.26 και 11.35

    Σύμφωνα με αυτά οι οπορτουνιστές είναι η πληγή της ανθρωπότητας, ο Κόκκινος Στρατός βοήθησε τους λαούς της Αν. Ευρώπης να χτίσουν το σοσιαλισμό και να νικήσουν την αντεπανάσταση και γι αυτό μόλις αποσύρθηκε ο Κόκκινος Στρατός η αντεπανάσταση νίκησε. Επίσης, η έξοδος από το ευρώ και την ΕΕ είναι καταστροφή αν δεν πάρει ο λαός τα μέσα παραγωγής, οπότε ας μείνουμε

    Αύριο τα υπόλοιπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Η αντεπανασταση επικρατησε στο 20ο συνεδριο του ΚΚΣΕ ΤΟ 1956 με οχημα τον οπορτουνισμο και εφαρμοζοντας σταδιακα νομους του καπιταλισμου ολοκληρωθηκανε οι ανατροπες το 1991

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. @Πανιχνευτής
    Με καθε αναρτηση σου αποδυκνυεσαι ολο και περισσοτερο τι εισαι...
    Ενα τρολακι της Κουμουνδουρου και μαλιστα 2ης διαλλογης.
    Απλα λασπη για το ΚΚΕ (ακριβως η ιδια με αυτη των χρυσαυγουλων), καμια τεκμηριωση για τις παπατζες που πετας, οχετος απεναντι στους συνομιλητες σου,και ψεμα- ψεμα -ψεμα...
    Ο Γκεμπελς θα ειναι περηφανος για την κληρονομια που αφησε.
    Υ.Γ. Για καλο και για κακο, βρες κανα λαγουμι απο τωρα γιατι σε μερικους μηνες θα τα εχουν πιασει ολα οι "συντροφοι"σου... οι ΠΑΣΟΚοι ντε.... και αντε να βρεις που θα κρυφτεις μετα!
    Χ.Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. @Ανώνυμος Απλα εσχρος σαν ολο το συναφι σου...
    Κατ'αρχην ουτε τα στοιχειωδη... ενα ψευδωνυμο να μη γινεται η κουβεντα αχταρμας.
    Και το γνωστο κολπο με το πες πες πες κατι θα μεινει, ακριβως οπως τα φιλαρακια σας τα χρυσαυγουλα...
    ενω ξερετε ακριβως τι εγινε με τον 902, εξακολουθειτε να αναδυκνειετε τα ψευδη επιχειρηματα των φασιστων. Κατα τα αλλα φοβαστε μην ερθουν στα πραγματα??? Αφου κανετε το παν για να ερθουν, οπως εκανε αλλωστε ανεκαθεν το συναφι σας (οπορτουνισμος)... περαστικα σας και παλι και πραγματικα καλη σας επιτυχια στο σκισιμο του μνημονιου.... χαχαχαχαχαχα το καλσον προσεχτε μονο!!!
    Χ.Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Προς την γνωστή θεούσα του Βαθύ Κόκκινου, το Μανώλη:
    Μανώλη εδώ δεν καταλαβαίνεις τι γράφω εγώ, θα καταλάβεις τι έγραφε ο Λένιν; Σου είπα εγώ ότι τα μέτωπα είναι πανάκεια; Για ξαναδιάβασε τι έγραψα και τα ξαναλέμε. Η επίκληση του Λένιν σε τέτοια ζητήματα είναι εντελώς ηλίθια. Ο Λένιν (ειδικά μάλιστα σε αυτά τα θέματα) δεν λειτουργούσε με αιώνιες αρχές, ούτε είχε μια γραμμή που να λειτουργεί...διαχρονικά και υπό κάθε συνθήκη. (Διάβασε και τον Υλισμό και Εμπειριοκριτικισμό να δεις και την γενικότερη αντίληψή του, αν και δεν νομίζω ότι έχει νόημα για σένα)
    Αν δεν έχεις καταλάβει όμως αυτό, καλό είναι να πετάξεις ό,τι βιβλία του Λένιν έχεις σπίτι, σαβούρα σου είναι έτσι κι αλλιώς.

    Όσο για την χώρα με το σοσιαλισμό, εγώ θέλω να μου πείτε μία χώρα που να έχει σοσιαλισμό ΧΩΡΙΣ μέτωπα! Ποιά; Η...βόρειος Κορέα; Βάζεις το ίδιο ερώτημα που μας βάζουν και οι δεξιοί για να αποδείξουν την σοσιαλιστική ουτοπία, με μια διαφορά: Ότι εσύ μου το παίζεις και κομμουνιστής τρομάρα σου!!! Ώστε είχε "σοσιαλισμό" π.χ. η Πολωνία όπου μπήκε ο κόκκινος στρατός; Ναι...φανταστικός σοσιαλισμός, με 2 εκ. μέλη η Αλληλεγγύη του Βαλέσα και σήμερα το ΚΚ απαγορευμένο. Αλήθεια η Κούβα έχει σοσιαλισμό; Πείτε μου ελεύθερα. Η Κίνα "κάηκε" από τα πολιτικά μέτωπα; Για πείτε μου εσείς που ξέρετε και ιστορία...

    Προς 11:35: Τι λες βρε παιδί μου! Ενώ αν κάνεις εργατική εξουσία τελείωσε το πρόβλημα ε; Τέτοιες πίπες σας λένε και σας παραμυθιάζουν! Ξαφνικά λοιπόν με σοσιαλιστική εξουσία θα ψάξεις και θα εκμεταλλευτείς ΜΟΝΟΣ σου τα κοιτάσματα πετρελαίου, θα αναπτύξεις ΜΟΝΟΣ τεχνολογία, βαριά βιομηχανία κλπ. χωρίς να έχεις ανάγκη ούτε σχέσεις με Ρωσία, ούτε με κανένα!! Πόσο αφελείς είστε ρε παιδιά, ειλικρινά. Αυτά τα προσπάθησε ο Χότζα και είδα τι ωραίο σοσιαλισμό έφτιαξε: Άσε που εκτός των άλλων που τα γνωρίζει όλος ο κόσμος, σήμερα η Αλβανία είναι το (στεριανό) αεροπλανοφόρο των ΗΠΑ στην Βαλκανική: Γλύφει, έρπει, τσαμπουκαλεύεται ανάλογα με το πως παίζει η αμερικάνικη μπάντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. 8.25 Επειδη σιγουρα εχεις Μπερδεψει τον Λενιν με το Καουτσκι και τον Μπερσταιν λεω ξανα. Εχουμε καπιταλισμο στο ιμπεριαλιστικο Σταδιο και οχι Φεουδαρχια. Ο ΛΕΝΙΝ λοιπον με τις θεσεις του Απριλη ειπε τελειωσαμε με την φεουδαρχια δεν μπηκε ποτε στην αριστερη κυβερνηση Κερενσκι και την ανετρεψε. Η ΚΟΡΕΑ ΚΑΙ Η ΚΟΥΒΑ εχει σοσιαλισμο χωρις πολιτικα μετωπα και υπαρχουνε 23 χρονια μετα το 1991. Στην αν.ευρωπη ο Κοκκινος στρατος εδωσε την δυνατοτητα στους λαους να οικοδομησουνε σοσιαλισμο αποτρεποντας την αντεπανασταση. Στο 20ο Συνεδριο 1956 επικρατησε ο οπορτουνισμος. Σταδιακα εφαρμοσανε νομους του καπιταλισμου με ολοκληρωση των ανατροπων το 1991. Σε αυτη την βαση βρεθηκε ο βαλεσα να ειναι σε εργατικο σωματειο με λεφτα του καπιταλισμου. Η Κινα εδω και 40 χρονια εφαρμοζει νομους του καπιταλισμου. Η Αλβανια οικοδομουσε σοσιαλισμο. Βρεθηκε μονη μετα την προδοσια Χρουτσωφ 1956. Περνωντας τα μεσα παραγωγης και κανοντας Σοσιαλισμο θα εχεις διεθνεις σχεσεις εκμεταλευομενος της Ενδοκαπιταλιστικες διαφορες. Ενω στην περιπτωση που λες εσυ διαλεγεις καπιταλιστη. Αυτη ειναι η τεραστια διαφορα. Και παλι σε ρωταω πες μου μια χωρα που η εργατικη ταξη να πηρε την εξουσια με πολιτικα μετωπα ΠΟΥΘΕΝΑ παντου καταστροφη. ΕΑΜ 1944 ΙΤΑΛΙΑ 1944 Στροφη στο Σαλερνο. ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ 1965 ΧΙΛΗ 1973. πΑΝΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. Με τα πολιτικα μετωπα βαζεις τον καπιταλισμο μεσα με οχημα τον Οπορτουνισμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ανώνυμε 8,25. Εγραψα εγώ πως είπες ότι τα μέτωπα είναι πανάκεια? Εγώ αυτό που είπα είναι, ότι επικαλείσαι τον Λένιν, χωρίς να έχεις ιδέα τι είπε για τα μέτωπα και όλα αυτά που αραδιάζεις και μάλιστα σαν ειδήμων "λενινιστής" κρίνεις και τι είναι αντιλενινιστικό!!!!!! Ελεος "επαναστάτη"!!!! Αρχισε να διαβάζεις τον Λένιν, τουλάχιστον από τα βασικά που σου πρότεινα παραπάνω και μετά να κάνουμε αντιπαράθεση όση θέλεις. Με επιχειρήματα όμως και με πραγματικά κείμενα που έγραψε ο Λένιν. Και κάτι τελευταίο προς ενημέρωσή σου. Δεν έχω καμμία σχέση ούτε με θεούς, ούτε με διαβόλους. Είμαι παντελώς άθεος. Μανώλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ε πες μου ρε φίλε, που γράφει ο Λένιν ότι στον ιμπεριαλισμό είναι απαράδεκτα τα πολιτικά μέτωπα; Εγώ δεν λέω ότι έχω διαβάσει τα...άπαντα, αλλά το συγκεκριμένο μου φαίνεται μπαρούφα ολκής, Πες μου εσύ που το είδες γραμμένο και θα ψάξω εγώ να το βρω, να μου ανοίξουν και τα μάτια. Επειδή όμως έχω ήδη μια εμπειρία από το πως το ΚΚΕ έχει ξεσκίσει κυριολεκτικά την έννοια του ιμπεριαλισμού, μπορώ να καταλάβω και την "ανάγνωσή" σας για τα μέτωπα...

    Η Κορέα έχει σοσιαλισμό λοιπόν; Ναι, είναι...βασιλοσοσιαλισμός, πως λέμε βασιλοκομμουνιστής. Κοίταξε φίλε, από την υπεράσπιση της ανεξαρτησίας της απέναντι στα αρπακτικά του ιμπεριαλισμού μέχρι την αποδοχή του κορεάτικου "σοσιαλισμού" έχει μια απόσταση. Όσο για την Κούβα ξεχνάς μια λεπτομέρεια: Ότι ο Κάστρο μέχρι το 1959 δεν δήλωνε ΚΑΝ κομμουνιστής!! Δεν ήταν το κομμουνιστικό κόμμα (για ρώτα τι έκανε το κομμουνιστικό κόμμα Κούβας...) που έκανε την επανάσταση φιλαράκο! Άλλοι είχαν τα χαρτιά και τους τίτλους κι άλλοι επαναστατούσαν...

    Υγ: Αγόρι μου δεν σου έβαλα διαγώνισμα με θέμα "Τι ξέρετε για τις σοσιαλιστικές χώρες", μη μου λες άλλα ντ άλλων σε παρακαλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ποιός ειδήμων λενινιστής; Ούτε ένα απόσπασμα δεν έβαλα, αντίθετα μ' εσάς που όπως καταλαβαίνω πάτε να φέρετε σε αντιπαράθεση το "Κράτος κι επανάσταση" με τον "Αριστερισμό"...τόσο καλοί λενινιστές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. 10.10 Ξερει τη λεει ο Λενιν απλα οταν θελεις να καλυψεις τα εγκληματα που ετοιμαζει το Ανταριζα πρεπει να κρυφτεις πισω απο διαστρεβλωση του ΜΑΡΞ ΛΕΝΙΝ για να πιασει το παραμυθι αλλιως οι αστοι θα μαλωσουνε τις ορντινατζες τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ο Αντιμνημονιακος Κουβελης θα εινα υποψηφιος στο επικρατειας του Ανταριζα σε ανταμοιβη της προσφορας του στο καπιταλιστικο συστημα. Μεγαλες ωρες. Ολα τα ναυαγια σε δραση για τον εγκλοβισμο του λαου. Να παρετε και την χρυση αυγη παιδια εναντια στο μνημονιο ειναι παρεα κανατε στις πλατειες αδελφια εισαστε αλλωστε στον αντικομμουνιστικο αγωνα Αρε Γελια ΟΠΟΡΤΟΥΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. 3.42 Στην κατασταση πανικου και απογνωσεις που βρισκονται ειναι δικαιολογημενο το χαλι τους. Περιμενουνε σαν τα κορακια μπροστα απο την Κουταλα εχοντας υπηρετησει πιστα τον καπιταλισμο. Τη τους νοιαζει αν ο λαος ζει μια τραγωδια. Τα αφεντικα τους να σωσουνε για να τους πουνε μπραβο. Ετσι ητανε και ετσι θα ειναι παντα ο οπορτουνισμος σαν γνησιο εργαλειο του καπιταλισμου. Τους φτυνεις και αυτοι νομιζουνε οτι βρεχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. @ Χ.Κ

    Καλό είναι όταν γράφουμε να τηρούμε τους ορθογραφικούς κανόνες. Ένα κείμενο με τόσα λάθη δεν μπορεί παρά να προκαλεί το γέλιο και να θυμίζει τους χρυσαυγίτες που γράφουν με τέτοιο τρόπο.

    Επειδή μάλιστα ζητάς υπογραφή - ενώ εσύ υπογράφεις φαρδιά πλατιά ως Χ.Κ (!) - υπογράφω κι εγώ ως Φ, Χ, Ψ και Ω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. @ΠΑΝ, Μανωλάκι, Τώνιαxxx και τώρα το νέο φυντάνι το Χ.Κ. (Χάλι-Κώμμα?)

    1. Μην τρελαίνεστε με τα ψευδώνυμα.
    Θέλετε σώνει και καλά ψευδώνυμο;
    Ωραία, ο παραπάνω είναι ο Su-11 και εγώ είμαι ο MiG-21.
    Αισθάνεσαι τώρα λίγο καλύτερα ΧΚ ή παραμένεις Χάλι-Κώμμα;

    2. ΠΑΝ έχεις σπάσει τα βλακόμετρα.
    Μάθε ότι η εργατική τάξη πήρε την εξουσία ΧΩΡΙΣ μέτωπα και εξωτερικές βοήθειες (στρατιωτικές ή και οικονομικές) μόνο στη Ρωσία και την Κίνα δηλ σε δύο χώρες με τεράστιους πόρους.
    Άρα μάλλον εσύ είσαι που λες παπάτζες και υπόσχεσαι 2η παρουσία.

    Ώστε ο Αλλιέντε πλήρωσε με το πραξικόπημα τα "μέτωπα". Ενώ αν είχε αποπειραθεί να πάρει τα μέσα παραγωγής χωρίς "μέτωπα" θα είχε αποφύγει το πραξικόπημα!
    Γι αυτό σου λέω ΠΑΝ. Κάθε φορά που μιλάς σπάνε τα βλακόμετρα.

    3. Κατηγορείτε όλους τους άλλους ως βρωμοΠΑΣΟΚΟΥΣ.
    Το Πελετίδη (αυτόν τον επαναστάτη που δέχεται τα τρίμηνα του ΕΣΠΑ.....) ποιος τότε τον ψήφισε σε ποσοστό 65%. Αν όχι οι βρωμοΠΑΣΟΚΟΙ τότε ποιός;;;;

    4. Κατηγορείτε τους πάντες ως ΦΑΣΙΣΤΕΣ
    Για να το δούμε λίγο αυτό....
    Τα συμπεριφορικά χαρακτηριστικά του Φασίστα - Χρυσαυγίτη είναι:

    α) Θεωρεί προδότη, πουλημένο, λακέ, όποιον διαφωνεί μαζί του.
    β) Πουλάει τσαμπουκά και κάνει διαδικτυακό bullying
    γ) Απειλεί με βία όποιον έχει άλλη άποψη
    δ) Βρίζει συστηματικά (βρωμεροί, σιχαμένοι, κλπ)
    ε) Δεν έχει αίσθηση χιούμορ και δεν μπορεί να κάνει χιούμορ
    στ) Λέει ψέμματα και κυρίως μισές αλήθειες
    ζ) Έχει πρόβλημα σοβαρό με τους ομοφιλόφιμους,
    η) Έχει πρόβλημα σοβαρό με τους εξαρτημένους,
    θ) Αποκαλεί όλους τους Αριστερούς ως "άπλυτους", "βρωμιάρηδες" κλπ
    ι) Κατηγορεί κάθε λαικό αγώνα

    Και σκέφτομαι, εσείς τα νεοΚΚεδάκια έχετε ΑΚΡΙΒΩΣ την ίδια συμπεριφορά:

    Βρίζετε, δεν αντέχετε κριτική, απειλείτε με βία (....θα ξαναστήσετε την ΟΠΛΑ είπε προχθές ένας από σας), εύχεστε "χολέρες" και άλλα χαριτωμένα, όλοι όσοι δεν συμφωνούν με εσάς είναι "σοσιαλφασίστες" και "λακέδες", έχετε ζήτημα με του ομοφυλόφιλους (βλ υπόθεση συμφώνου συμβίωσης), έχετε πρόβλημα με τους εξαρτημένους (πάγια θέση σας...), αποκαλείτε όλους τους Αριστερούς "βρωμιάρηδες", λέτε συστηματικά ψέμματα (υπόθεση bricolage) ή μισές αλήθειες, λοιδορείτε κάθε λαϊκή προσπάθεια (βλ ΒΙΟΜΕ, αγορές παραγωγών), κλπ, κλπ, κλπ....

    Μήπως τελικά είχε δίκιο η Παπαρήγα που έλεγε ότι το ΚΚΕ δεν είναι Αριστερά;
    Μήπως αυτό που σήμερα φέρει το όνομα "ΚΚΕ" είναι ένα σύνολο Ούγκανων ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΩΝ που κρύβονται κάτω από το καπηλευμένο σφυροδρέπανο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Το Μανωλάκι είναι λέει λενινιστής.Οτι θέλει ο καθένας λέει πως είναι στην Ελλάδα,οπότε και το Μανωλάκι δεν έχουμε λόγους να μην το πιστέψουμε.
    Δικαίωμα του και το κρίμα στο λαιμό του.Του λενινισμού.
    Προσθέτει δε πως είναι παντελώς άθεος μην τυχόν και τον παρεξηγήσουμε.
    Εδώ γελάνε και οι αμοιβάδες.
    Οι πιό φανατικοί θεούσοι πιστοί στον θεό του ενός,του μοναδικού κόμματος,του ενός και μοναδικού αρχηγού-θεού και της μιάς και μοναδικής αιώνιας αλήθειας είναι τα απολιθώματα του σταλινισμού.Πιό πιστοί και φανατικοί θεούσοι ακόμα και απο τους χριστιανούς,ακόμα και τους μουσουλμάνους,ακόμα και τους Ιεχωβάδες,ακόμα και απο τους τζιχαντιστές του Ι.Κ. δεν υπάρχουν.
    Σαν θεοί που θεωρούνται,είναι και αλάνθαστοι τρομάρα τους.Τελευταία μέχρι και ο Πάπας παραδέχτηκε πως δεν είναι αλάνθαστος.
    Οι σταλινικοί θεούσοι όμως δεν λαθεύουν ποτέ.
    Μανωλάκι μην προσβάλεις τους άθεους.Πιστεύεις σε ένα Θεό Πατέρα Παντοκράτορα.Πιστεύεις τυφλά και φανατικά στο κόμμα σαν Θεό,και στον σταλινισμό σαν την θρησκεία του.
    Υ.Γ.Πότε με το καλό θα διαφημίσετε στον Ριζοσπάστη ,εκτός απο την ΑLPHA BANK και την Γιούρομπανγκ?
    Πρέπει να ξέρει η εργατική τάξη ποιά τράπεζα είναι η καλύτερη για να τοποθετήσει τις οικονομίες της.
    Αλλωστε τι κόμμα της εργατικής τάξης είστε αν δεν καθοδηγήσετε τον λαό να διαλέξουν τις καλύτερες τράπεζες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Η βρωμερη σοσιαλδημοκρατια του κερατα φορώντας Συριζεικη προβια ετοιμάζεται να ματώσει άλλη μια φορα το Λαο
    Και οταν την ξεσκεπάζουν μπροστα στις κάμερες, σφυράει αδιάφορα.
    Ελεεινά υποκείμενα τσιρακια της πλουτοκρατιας.

    http://youtu.be/rBeT3fZmofc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. 10.48 αριστερισμος συμφωνα με τον ΛΕΝΙΝ ειναι οταν δεν συμμετεχεις στο αστικο κοινοβουλιο και στα αντιδραστικα συνδικατα. Οταν εχουμε καπιταλισμο. Αρα στο ΚΚΕ τετοιο πραγμα δεν υπαρχει. Τη εκανε το ΚΚ κουβας το 1953 ενσωματωμενο στην ειρηνικη συνειπαρξη του χρουτσωφ το γνωριζω καλα. Ο ΚΑΣΤΡΟ ητανε κομμουνιστης απο τοτε. Στην Κορεα τα μεσα παραγωγης ειναι στην εργατικη ταξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. 3.25 ο πανικος σου ειναι φανερος εισαι πραγματικα σε συγχηση. Η Εργατικη ταξη πηρε την εξουσια σε Ρωσια και Κινα γιατι εκει καταφερε με Λαικη συμμαχια να τσακισει τον οπορτουνισμο που ειναι βασικος λογος που νικησανε. Στην ευρωπη το 1918 γινανε επαναστασεις σε πολλες χωρες που πνιγηκανε στο αιμα απο τους ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΤΕΣ 5η φαλαγγα του καπιταλισμου. Και βεβαια ειναι τιτλος τιμης οτι σε αυτες τις χωρες 27 χρονια μετα δοθηκε η δυνατοτητα στους λαους να παρουνε την εξουσια απο τον κοκκινο στρατο. Ο Αλλιεντε και το ΚΚ οδηγησανε τον λαο στην σφαγη αοπλο γιατι του καλλιεργουσανε αυταπατες. Επρεπε να ειχανε παρει τα μεσα παραγωγης στα χερια τους. Το ταξικο πολεμο δεν τον γλιτωσανε και την κρισιμη ωρα βρεθηκανε σφαγμανοι. οπως εγινε και το 1944 με το ΕΑΜ η οπορτουνιστικη λογικηεκει οδηγει. Το ΚΚΕ δεχεται παντα την κριτικη απο τον λαο με καλη διαθεση. Οχι ομως τον Αντικομμουνισμο. Και βεβαια αυτο το παραμυθακι δεξια αριστερα εχει τελειωσει το 1914.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. 4.05 Μια η εργατικη ταξη ενα και το κομμα με το οποιο θα ανατρεψει τον καπιταλισμο. Ολα τα αλλα ειναι οπορτουνιστικη αθλιοτητα για να εχουμε παντα καπιταλισμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. 4.05 Αρα τζιχαντιστης και ο ΛΕΝΙΝ που μιλαγε για ενα ΚΚ και θεωρουσε τους Οπορτουνιστες Προδοτες. Μπραβο ΚΑΟΥΤΣΚΙ σε παραδεχομαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Αντώνη πάλι δεν πήρες τα φαρμακά σου;
    Γιατί; Θα φταίμε εμείς μετά άμα σε δέσουμε στο κρεβάτι πάλι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. 7.11 Δεν ξέρεις τι σου γίνεται.....
    Ο Αντώνηςxxx και ο ΠΑΝαγιώτης και το Μανωλάκι, τα παίρνουν τα φάρμακά τους τακτικότατα.
    Αμφεταμίνες και καθαρή ντόπα παίρνουν τα παλικάρια και μάλιστα παίρνουν τα ίδια χάπια με τον φίλο τους τον Κλασιδιάρη και τη Λιάνα τη Καμμένη.

    Δεν το βλέπεις ότι έχουν ΑΚΡΙΒΩΣ την ίδια συμπεριφορά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Ομάδα Διαχείρισης Θυμού VLAM-μένων ΚΚΕδων13 Δεκεμβρίου 2014 στις 8:54 μ.μ.

    Παρακαλώ πολύ! Έχετε ξεπεράσει κάθε μέτρο!
    Για καθαρά ιατρικούς λόγους σας παρακαλώ μην φτύνετε άλλο τα μέλη της Ομάδας μας!!

    Ειλικρινά σας δηλώνω ότι άν συνεχίσετε δεν θα μπορέσω να ελέγξω άλλο τον ΠΑΝ, το Μανωλάκι το άγριο, την Τώνιαxxx τη ναζιάρα και τον ΧΚ που είναι ήδη Χάλια σε Κώμμα!!!

    Στο τέλος δηλαδή αναλάβετε τις ευθύνες σας.
    Αμα δούν και την διαφήμιση της ALPHA BANK στον επαναστατικό οποσθόφυλλο του μπολσεβίκικου Ριζοκλάστη, ποιος τους γλυτώνει από τον ολοκληρωτικό νευρικό κλονισμό????

    http://3.bp.blogspot.com/-iRKa_RuodiM/VH43GoNbfGI/AAAAAAAAx_Q/0xjuXJ8EWXA/s1600/1.jpg.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΠΑΝalert. Νέα Πανόητα σχόλια εκτοξεύτηκαν στις 9.36, 6.06, 6.19, 6.22 και 7.01 και προκάλεσαν αθώα θύματα. Για αποφυγή νέων θυμάτων καλό είναι ο υποψήφιος αναγνώστης των σχολίων να τα διαβάζει από κάποια απόσταση. Τέλος, πιθανότατα ΠΑΝόητα σχόλια είναι και τα 10.53, 12.20 και 1.49, αλλά παρόλο που πέρασαν το τεστ βλακείας δεν ταυτοποιήθηκαν 100%, οπότε απαλλάσσονται

    Σε γενικές γραμμές, τα σχόλια έχουν ως εξής;

    Η ΚΟΡΕΑ εχει σοσιαλισμο και η εργατική τάξη έχει τα μέσα παραγωγής στα χέριά της. Στην αν.ευρωπη ο Κοκκινος στρατος εδωσε την δυνατοτητα στους λαους να οικοδομησουνε σοσιαλισμο (ενώ οι προβοκάτορες λένε ότι αυτές οι χώρες απλώς κατελήφθησαν από τους Σοβιετικούς, οι οποίοι εγκατέστησαν εκεί φιλικά καθεστώτα) . Επίσης, το μείζον θέμα είναι ότι όταν θα πάρεις τα μέσα παραγωγής και κάνεις σοσιαλισμό θα κάνεις διεθνείς σχέσεις εκμεταλλευόμενος τις ενδοκαπιταλιστικές διαφορές (πηγαίνοντας από δω κι από κει παίζοντας μπάλα). Το κκε καλά κάνει και συμμετέχει στο αστικό καπιταλιστικό κοινοβούλιο,( αφού το επιτρέπει ο Λένιν ). Επίσης, ο Κάστρο ητανε κομμουνιστης απο τοτε και ο Αλλιεντε και το ΚΚ οδηγησανε τον λαο στην σφαγη αοπλο γιατι του καλλιεργουσανε αυταπατες (και φούμαρα). Επρεπε να ειχανε παρει τα μεσα παραγωγης στα χερια τους (και όλα θα ήταν μέλι γάλα).

    Καληνύχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Τελευταία ο ΠΑΝ βλέπει παντού πανικό.Δεν υπάρχει σχόλιο του που να μην αρχίζει με την λέξη πανικός.
    Δεν υπάρχει κανένα μυστικό που ο ΠΑΝ πανικοβάλεται.
    Απο μικρό αυτό το κνιτόπουλο άκουγε συνέχεια Λε Πά και το μεγάλο σουξέ του τραγουδιστή ΠΑΝΙΚΟΣ.
    Απο τότε του έμεινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. 701
    Τράβα ρώτα τον Λένιν αν ήταν τζιχαντιστής.Κάπου στο παράδεισο βρίσκεται.
    Τον κανονικό παράδεισο όμως,με άγιο Πέτρο και αγγέλους.Οχι τον παράδεισο του υπαρκτού.Αυτός πάει,έγινε θρύψαλα.
    Οι οπορτουνιστές προδότες και ο Κάουτσκι βρίσκονται στην κόλαση και βράζουν στα καζάνια.
    Καλά να πάθουν τα καθάρματα αφού δεν μίλαγαν για το ένα Κ.Κώμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. 1.31 Δεν υπαρχει αμφιβολια οτι στο 20ο Συνεδριο το 1956 με την επικρατηση του οπορτουνισμου ξεκινησε σταδιακα το ξηλωμα του οπορτουνισμου που ολοκληρωθηκε το 1991. Τα συμπερασματα απο την ιστορια ειναι πολυτιμα. Βασικη προυποθεση για την νικη της εργατικης ταξης ειναι η συντριβη του οπορτουνισμου που ειναι δημιουργημα του καπιταλισμου οπως και ο Φασισμος. Μια ΤΑΞΗ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΚΑΤΑΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΑΜΕ14 Δεκεμβρίου 2014 στις 4:37 μ.μ.

    Σύντροφοι ΠΑΝικοβλημένοι και ΠΑΝικοβλαμένοι.
    Ο πανικός είναι πολύ κακός σύμβουλος.Σας το δηλώνουμε εμείς οι κατάδικοι του ΠΑΜΕ που το καθεστώς όσο και αν προσπάθησε να μας ΠΑΝικοβάλει,το μόνο που κατάφερε ήταν να μας ΠΑΝικοβλάψει.Κρατήσαμε την ψυχραιμία μας και αντέξαμε.Συχνά μέσ' σε στενά και ανήλιαγα κελιά δεν ΠΑΝικοβληθήκαμε ποτέ και κρατήσαμε ψηλά το πνεύμα του μετώπου.(του ΠΑΜΕ).
    Σπουδαίο ρόλο για να μην ΠΑΝικοβληθούμε έπαιξαν τα οράματα της επανάστασης,της λαικής εξουσίας δια μέσου της λαικής εξουσίας,της ALPHA BANK,των κυπριακών οffshore,του Μητσοτάκη,και τα πρότυπα της κοινωνίας που ονειρεύομαστε.Η Βόρεια Κορέα είναι το ιδανικότερο πρότυπο που διαθέτουμε σήμερα και που μας κράτησε ζωντανούς και αΠΑΝικόβλητους.Είναι ο φάρος που οδηγεί το κόμμα,τους ηρωικούς κατάδικους του ΠΑΜΕ,τους οπαδούς και τον λαό μας στα μεγάλα πεπρωμένα της λαικής επανάστασης.
    Η σ.Λιάνα προσεύχεται να την έχει πάντα γερή και καθημερινά ανάβει λαμπάδες στην χάρη της.
    Δική μας ιδέα και πρόταση ήταν η σ.Παπαρήγα να στείλει το συλληπητήριο τηλεγράφημα γαι τον θάνατο του ηγέτη της δημοκρατικής και σύμμαχης χώρας.
    Με δική μας παρέμβαση τότε είχαμε προτείνει να κρατηθεί εξάμηνο αυστηρό πένθος με ταυτόχρονη αποχή απο το συσσίτιο,αλλά η σοφή καθοδήγηση δεν το επέτρεψε γιατί μας ήθελε καρδαμωμένους για την επανάσταση της 1ης Νοέβρη στο Σύνταγμα.
    Την Αλβανία πρόλαβε ο καπιταλισμός και την κατέκτησε,ειδάλλως και ο Χότζα μια χαρά θα ήταν αν ζούσε σήμερα.
    Ναι σύντροφοι,η Βόρεια Κορέα και σε όποιον αρέσουμε,και όποιος διαφωνεί και είναι αντίθετος,αν έχει στοιχεία να τα πάει στον εισαγγελέα.

    Δεν μπορεί σύντροφοι ο προδότης Κάουτσκι να μας βγαίνει απο τα αριστερά σήμερα.Αφού ρε μασκαρά οπορτούνα Κάουτσκι σε συντρίψαμε το 1917,τι θές τώρα το 2014 και μας πιλατεύεις?Δεν έβαλες μυαλό ρε αλήτη Κάουτσκι?Δεν σαπίζουμε στις φυλακές ρε κάθαρμα Κάουτσκι για να μας πουλάς ΦΟΥΜΑΡΑ και να θέλεις να γίνεις ΧΑΛΙΦΗΣ στην θέση του ΧΑΛΙΦΗ.Να σε πιάσει ΧΟΛΕΡΑ και να πιείς ΞΥΔΙ ρε οπορτούνα Κάουτσκι.

    Σύντροφοι ΠΑΝικοβλαμένοι και ποτέ ΠΑΝικοβλημένοι.
    Είμαστε ζωντανοί ζωντανοί και αΠΑΝικόβλητοι αντέχουμε προσμένοντας την ώρα που θα σμίξουμε και πάλι στον ωραίο και μεγάλο αγώνα ενάντια στον οπορτουνισμό,στον Κάουτσκι,τους Εσσέρους και Μενσεβίκους,τον Αλλιέντε και τον Βασιλάκη Καίλα.
    Ερχόμαστε λέμε!!.
    Ακόμα τούτη η άνοιξη ραγιάδες ραγιάδες.
    Ψυχή άβυθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Πρός ΠΑΝ,Μανωλάκι,Κολοκοτρώνη,Αντωνίαχχχ και όλους τους κνίτες Αττικής και περιχώρων.

    Ο Τράγκας,ο γνωστός και μη εξαιρετέος αρχιπαπαγάλος των Σαμαροβενιζέλων του Γιούγκερ και του καπιταλιστικού στερεώματος,προχθές γκάριζε στον βόθρο που έχει για εκπομπή,πως αμα βγεί ο ΣΥΡΙΖΑ θα πουληθεί νησί!!
    Για ποιό νησί μιλάει ο Τράγκας που θα πουληθεί αν αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ; Μήμως γνωρίζει κάποιος κνίτης;
    Πάντως καλά πληροφορημένες πηγές,λένε πως το νησί που εννοεί ο Τράγκας πως θα πουληθεί,είναι των Παρθένων Νήσων!!!!!
    Το νησί δηλαδή με τις οφσορ που το κώμα πούλησε την συχνότητα του 902.
    Λέτε να μας βρεί τέτοιο κακό ρε παιδιά;Χαθήκαμε αν είναι αλήθεια.Το αρχιλαμόγιο ο Τράγκας που τον κυνηγάει το ΣΔΟΕ για κάμποσα μύρια,είναι πάντα καλά πληροφορημένος και ποτέ δεν αμολάει κοτσάνες και τρομοκρατικές παρόλες.
    Αν είναι να χάσουμε τα νησιά μας και τις οφφσορ που βολεύομαστε,χίλιες φορές Σαμαράς και Βενιζέλος.
    Χίλιες φορές Μπαλτάκος και Αδωνης και Βορίδης και Βούλτεψη,που είναι και γνωστά πρόσωπα στον Γιούγκερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Τη μας λεει λοιπον το οπορτουνιστικο παπαγαλακι. ητανε λεει τζιχαντιστης ο ΛΕΝΙΝ που ελεγε η εργατικη ταξη ειναι μια ενα ειναι και το ΚΚ και ανετρεψε τον καπιταλισμο και ειχε δικιο ολο αυτο το τσουρμο απο σκυλια τυπου Καουτσκι Μερσταιν Κερενσκι που υποστοριξανε τον καπιταλισμο πνιγοντας τις επαναστασεις στο αιμα με το παραμυθι οτι για να παρει η εργατικη ταξη την εξουσια χρειαζεται πολλα κομματα. Ετσι ητανε ετσι ειναι και ετσι θα ειναι για παντα ο οπορτουνισμος. ορκισμενος εχθρος της εργατικης ταξης, οι πρακτορες του καπιταλισμου μεσα στο κινημα. Τα μαντροσκυλα του συστηματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Ρε ΠΑΝ πότε πήγες στον παράδεισο ρώτησες τον Λένιν και πρόλαβες κιόλας να γυρίσεις;
    Ρε τι αστροπελέκι είσαι εσύ;
    Την άλλη φορά θα σε στείλουνε στην κόλαση να ρωτήσεις τον Μερστάιν τον Κερένσκυ τον Κάουτσκι και τον Τρότσκι.
    Φτερά στα πόδια έχεις ρε άτιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. @Ανώνυμος Ενα πραγμα ειναι καθαρο απο οσα λετε πλεον... ΠΑΝΙΚΟΣ!!!!
    Πανικος που σας εχει παρει χαμπαρι ακομα και η βαση της πιο αντιδραστικης σας συνιστωσας.
    Ο μονος τροπος που σας εχει μεινει πλεον να αντιπαρατεθειτε, αφου πολιτικα επιχειρηματα να κρυψετε τα χαλια σας δεν εχετε, ειναι το ψεμα και η συκοφαντια κατα του ΚΚΕ και του κοσμου του, προσπαθωντας να αποδειξετε οτι ειναι σαν τα μουτρα σας.
    Συνεχιστε... δικαωμα σας... και δικαιωμα μας να συνεχισουμε να σας αποκαλυπτουμε.
    Υ.Γ. ερωτηση: την Αγγελοπουλου στο επικρατειας θα την εχετε?... χαχαχαχα
    Χ.Κ και αν σου αρεσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. 10.21 απο ουι λενε θα ειναι παρεα και ο Κουβελης ο αντιμνημονιακος αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή