Pages

Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

ΚΚΕ και Λεβέντης στα ίδια σχεδόν ποσοστά σύμφωνα με δημοσκόπηση

Το ότι οι εταιρείες δημοσκοπήσεων είναι εντελώς αφερέγγυες το είδαμε και στο τελευταίο δημοψήφισμα. Με αυτό το δεδομένο το να βγαίνει σήμερα η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία βδομαδιάτικη εφημερίδα  της χώρας μας και να παρουσιάζει μια δημοσκόπηση που σύμφωνα με τα ευρήματα της το ΚΚΕ και το κόμμα του Β. Λεβέντη παρουσιάζονται να είναι στα ίδια περίπου ποσοστά είναι αξιοσημείωτο και δείχνει το κατάντημα του αστικού τύπου.

Συγκεκριμένα η εφημερίδα «Παραπολιτικά» (με μέσο όρο κυκλοφορίας τα 33.000 φύλα την βδομάδα  την στιγμή που η μεγαλύτερη  σε κυκλοφορία  ημερήσια εφημερίδα «Τα ΝΕΑ» κινείται γύρω στα 19.000) παρουσιάζει  σήμερα δημοσκόπηση της εταιρείας Metron Analysis,

Παραθέτουμε, ασχολίαστο το δημοσίευμα του ΑΠΕ

Ισχυρό προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας καταγράφεται στη νέα μέτρηση της Metron Analysis που δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα «Παραπολιτικά».

Στην πρόθεση ψήφου, ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 19,4 ποσοστιαίες μονάδες έναντι της ΝΔ και σύμφωνα με την μέτρηση, αν είχαμε την επόμενη Κυριακή εκλογές, το 38,5% των ερωτηθέντων θα ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ, το 19,1% Νέα Δημοκρατία, το 5,3% Ποτάμι, το 4,3% Χρυσή Αυγή, το 4,2% ΠΑΣΟΚ και το 3,8% ΚΚΕ. Οι ΑΝΕΛ εμφανίζονται με 2,7% ενώ 3,5% θα ψήφιζε Ένωση Κεντρώων.

Στην ερώτηση “Τι θα θέλατε; Να βρεθεί συμβιβασμός ή να μείνει ανυποχώρητος ο πρωθυπουργός;”, το συντριπτικό 75% επιθυμεί συμβιβασμό σε αντίθεση με το 21% που θέλει τον Αλέξη Τσίπρα να μην κάνει πίσω. Καταγράφεται ακόμη μεγάλη πλειοψηφία που επιθυμεί την παραμονή της χώρας στο ευρώ (84%).

Σχετικά με την μάχη διαδοχής στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πλειοψηφεί η εκτίμηση πως πρέπει να αναλάβει την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας ένα νέο στέλεχος (59%).

Το 77% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι τελικά θα επιτευχθεί συμφωνία με τους δανειστές, σε αντίθεση με το 14% που θεωρεί ότι η κυβέρνηση θα πάει σε ρήξη.

38 σχόλια:

  1. Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λάθος κάνει η δημοσκόπηση.Αν συμπεράνουμε απο τα άκυρα στο δημοψήφισμα,τα άκυρα Λεβέντη είναι διπλάσια απο το άκυρο κωλόχαρτο του ΚΚΕ.
    Εν τω μεταξύ μετά την και την χθεσινή ομοφωνία Χ.Α και ΚΚΕ στο να ψηφίσουν ΚΑΤΑ στη βουλή για μια ακόμα φορά σε πλήρη σύμπνοια,οι δύο ηγέτες Μιχαλολιάκος και Κουτσούμπας αποφάσισαν την ένωση των κομμάτων τους,αφού αυτά που τους ενώνουν είναι περισσότερα απο αυτά που τους χωρίζουν.
    Σε λίγες μέρες θα ανακοινώσουν το όνομα του νέου κόοματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και για τους φίλους εδώ Συριζαιους και κολοσφουγκάριους παρατρεχάμενους ΝΑΙ σε ΟΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δηλαδή ενα 0.8% κρατά το κώμα ακομα μέσα στη βουλή.Καθόλου δύσκολο.Σε 2-3 μήνες όπως πάει το κώμα θα το χάσει και θα βρεθεί απ'έξω.
    Αν γίνουν εκλογές τον Σεμπτέβρη όπως λένε όλοι,το κώμα θα πάρει τον μπούλο.
    Οξωωωωωωω απο την παράγκα ρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ....σύντροφοι λυπαμαι για την κατάντια μας(σας).Το άρθρο απαράδεκτο και προβοκατορικο.Το δε σχολιο του 8.40 εμετικό. Θα έλεγα να κανουμε πρώτα αυτοκριτική για τη στάση μας στο δημοψήφισμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @8:40 Είσαι ο ίδιος που βρίζεις κάποιους για ΠΑΝίβλακες;

    @Βαθύ κόκκινο: είχατε καταντήσει η Espresso της "αριστεράς". Μπορείτε και πιο χαμηλά. Σε λίγο μόνο φασιστάκια του στυλ του σχολιαστή των 8:40 θα μαζεύετε.

    Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βοήθησε με να καταλάβω 9.06 γιατί η ανάρτηση είναι απαράδεκτη και προβοκατόρικη. Είμαι καινούργιος εδώ και πιθανόν να κάνω λάθη. Για τα σχόλια δεν έχω καμιά αρμοδιότητα ούτε καταλαβαίνω τι θες να πεις "για την στάση μας στο δημοψήφισμα"
    Σ.Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχου το... Τι αθώο! Κάνει προβοκατορικες αναρτήσεις χωρίς να το καταλαβαίνει χωρίς να το καταλαβαίνει.

      Ένας άλλος αναγνώστης

      ΥΓ: Βρε κουτό, ξέχασες να γράψεις στον τίτλο (με θαυμαστικό) ότι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι ανύπαρκτη!

      Διαγραφή
  8. 9.21 ΒΑΘΥ
    Συγνώμη αλλά κακώς απολογείστε στον πρώτο τυχόντα κνίτη.
    Απο ΄ποτε πρέπει να τους ζητάτε την άδεια για τις αναρτήσεις σας;Δεν νομίζετε οτι το θράσος τους ξεπέρασε κάθε όριο;
    Το ίδιο και με τα σχόλια.Σας υποχρεώνουν να καταδικάσετε τους σχολιαστές.Αν δεν ταιριάζουν με τις ονειρώξεις τους,απλά μην τα διαβάζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στο δημοψήφισμα όσοι ψηφίζαμε ΟΧΙ κατηγορηθήκαμε απο το ΚΚΕ πως συμπλέουμε με την Χ.Α γιατί ψήφιζαν και αυτοί ΟΧΙ.
    Βέβαια στην πορεία αποδείχθηκε πως ούτε το 60%της Χ.Α ψήφισε όχι,αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία.
    Χθές που Χ.Α.και ΚΚΕ ψήφιζαν με χέρια και με πόδια''κατά'',δεν συμπλέανε οι δυό τους,αλλά απλά ήταν.....Παρασκευή.
    Οταν είσαι φανατίλας οπαδός,όλα τα καταπίνεις.
    Ακόμα και τις κολλεγιές με τους ναζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το 99% των δημοσκοπήσεων είναι τελείως αναξιόπιστες, όπως φάνηκε και με το δφημοψήφισμα εξάλλου, και απορώ γιατί ασχολείστε μαζί τους. Στο δημοψήφισμα το 61,3% των πολιτών ψήφισε ΟΧΙ στο μνημόνιο των δανειστών, και αυτή εδώ η "δημοσκόπηση" μας λέει ότι το 75% θέλει συμβιβασμό, το 77% θέλει λύση (δηλ. μνημόνιο) έως αύριο κλπ, κλπ. Και ένας καθυστερημένος καταλαβαίνει ότι και αυτή η "δημοσκόπηση" παρουσιάζει σαν επιθυμίες της κοινωνίας τις επιθυμίες των δωσιλογικών κομμάτων και των βοθροκάναλων. Γενικά οι δημοσκόποι είναι απατεώνες που πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες, και, σε αγαστή συνεργασία με τα βοθροκάναλα των ολιγαργών, προσπαθούν να χειραγωγήσουν την κοινωνία. Το δημοψήφισμα όμως έδειξε καθαρά ότι αυτό δεν το έχουν καταφέρει, κοινώς ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πολύ γέλιο. Όλοι έχουν "πλακώσει στις φάπες" τις εταιρίες δημοσκοπήσεων μετά το φιάσκο στο δημοψήφισμα και έρχεται ο
    αδέσποτος και μας λέει ότι συρρικνώνεται το ΚΚΕ και πάει στα ποσοστά του Λεβέντη. Γνήσια γαιμπελίστικη πασοκική τακτική που ξεπατίκωσαν αυτούσια οι πασοσυριζαίοι, και αυτό είναι οπωσδήποτε εύλογο αφού μετά το 3ο άγριο συριζέικο μνημόνιο της "αριστεράς" τα μέλη και οι οπαδοί του έχουν μείνει "Παυλόπουλοι" με το βλέμμα απλανές και δεν έχουν ούτε καν να ψελίσουν τίποτε. Ο ΣΥΡΙΖΑ ήδη μετράει ανάποδα και τον βλέπω σε ποσοστά ΠΑΣΟΚ μέχρι τα Χριστούγεννα. Σκέψου δηλ. τί θα είχε συμβεί εάν συνεργαζόταν μαζί τους ή τους έδινε έστω και απλή ανοχή το ΚΚΕ. Πίσσα και πούπουλα βεβαίως σε ΜΑΪΜΟΥ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΕΣ από ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ, Λπαβίτσες, Κοδέλες κλπ, οι οποίοι είναι ακριβώς το ίδιο με τους άλλους. Ετοιμάζουν ήδη το νέο αριστερό ανάχωμα μαζί με κάτι Παπαδογιάννη, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Δελαστίκ, Παπακωνσταντίνους, Αλαβάνους (που όλως τυχαίως ξαναβγήκε στο γυαλί και στο ραδιόφωνο) κλπ, ενώ μέχρι και τώρα στήριζαν κριτικά την "αριστερή" κυβέρνηση και διαδήλωναν μαζί τους για περηφάνια και αξιοπρέπεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @Ανώνυμος
    Στο γνωστό επιφώνημα λείπει ο χαρακτηρισμός , που αφορά εσένα και τους ομοίους σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ή ανταρσυα τι παίρνει;Ή προσμετράται στον συριζα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ΒΑΘΥ
    Θα προσπαθήσω να σε βοηθήσω εγώ,φίλε μου αγαθέ!Ποια η αντιστοιχία τίτλου και άρθρου;Ο τίτλος είναι χαρακτηριστικό δείγμα της πρακτικής σας, η οποία θα ενταθεί τώρα που το ΚΚΕ επιβεβαιώνεται(σιγά το καινούργιο) και ισχυροποιείται!Και δε μας είπατε πού είναι τα ποσοστά της άτυπης συνιστώσας (των κολαούζων ντε!)του συριζα , της ανταριζα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Και τώρα σύντροφοί απο 'δω και μπρός ξεκινάει η ανηλεής έπιθεση στο Κόμμα με όλα τα μέσα και με όλους τους τρόπους.Καλα για το Β.Κ και το ρόλο που του έχει ανατεθεί είναι ξεκάθαρος εδω και καιρό και κορυφώθηκε με την στάση του στο δημοψήφισμα.Αναπαράγει όλες τις αθλιότητες και τις προβοκάτσιες έναντίων του ΚΚΕ απο όπου και αν προέρχενται.Ξαφνικά οι δημοσκοπήσεις έγιναν ευαγγέλια και έπαψαν είναι εργαλεία χειραγώγησης της κοινής γνώμης που προέρχονται απο μηχανισμούς και κέντρα της εξουσίας που θέλουν να επιβάλουν την βούληση του Κεφαλαίου.Και δώστου αναλύσεις και κόντρα αναλύσεις πάνω σε κατασκευσμένα νούμερα και στοιχεία που τα φιλοξένει το Β.Κ με την πρώτη ευκαιρία για να τα εμπεδώσουν όσοι δεν τα εμπέδωσαν απο την αρχική δημοσίευση τους σε άλλα μέσα.Οσο πιο διακριτη γίνεται η διαφορά του Κόμματος έναντι όλόκληρου του αστικού κόσμου που πλέων λόγο αναγκών και συγκοιριών συσπειρώνετε και των κομμάτων που τον εκπροσωπούν και οσο η πρόταση του ΚΚΕ μπαίνει στο μυαλό και στα στόματα του λαού τόσο η λυσσασμένη επιθεσή θα πέρνει και ολοκληροτική μορφή εκστρατίας.Και μονο απο τον τίτλο πανω σε ενα ένα ρεπορτάζ που το Β.Κ δεν θα το άφηνε ουτε ενα λεπτό παραπάνω αναξιοποίητο για ενα ακόμα ύπουλο κτύπημα στο Κόμμα φαίνεται που συναντιόνται " αριστεροί" και αντιδραστικοι κύκλοι.
    Στο μίσος τους απέναντι στο ΚΚΕ και στον διακαεί διαχρονικό πόθο τους να το διαλύσουν.Περιττό να τους διαβεβαιώσω τι θα πάρουν για άλλη μια φορά.Οτι πείραν και τις προηγούμενες προσπάθειες που επιχείρησαν στην υπερ90χρονη ιστορία του ΚΚΕ.

    ΤΑ ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΜΕΖΕΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μαύρο πάτο.
    Και εις χειρότερα.

    Χθες το βράδυ εγινε χίλια κομμάτια ο οπορτουνισμός και η σοσιαλδημοκρατια.
    Είστε καμένα χαρτιά και ο μόνος δρόμος που σας απομένει ειναι αυτός του απατούσε αντικομμουνισμού.

    Καλές δημοσκοπήσεις και ο Λεβέντης πρωθυπουργός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο τίτλος σε μια ανάρτηση είναι εξαιρετικά σημαντικός. Δεν είναι λίγες οι φορές που αριστεροί καταγγέλλουν τον αστικό τύπο ότι διαστρέφουν μια φράση ή παραδοχή στο τίτλο και δημιουργούν εσφαλμένες εντυπώσεις. Με τον τίτλο που επέλεξες (και απορώ το γιατί) χωρίς μάλιστα καμία αναφορά στην αξιολόγηση της δημοσκόπησης (που κάνεις σύντομα στο κείμενο για να υιοθετήσεις αμέσως μετά την "ίσκρια" διατύπωση -χωρίς σχόλια παραθέτω) δημιουργείς την τάση να υιοθετηθεί ως πραγματική η εκλογική εκτίμηση όπως πχ έσπευσαν να πράξουν τα γνωστά τρολ που παρεπιδημούν στο blog. Αν πχ έγραφες κάτι στο στυλ "Οι δημοσκόποι συνεχίζουν να κοροϊδεύουν - προσπαθούν να συμπιέσουν τα ποσοστά του ΚΚΕ" κατανοείς ότι το κλίμα της ανάρτησης θα ήταν απολύτως διαφορετικό και ίσως κάποιοι σε κατηγορούσαν για αντίθετους λόγους.
    Γι αυτό λοιπόν νομίζω ότι η ανάρτηση ως σύνολο λειτουργεί αντικειμενικά προβοκατόρικα (δηλ προκαλεί αισθήματα και κινήσεις που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα)

    Με εκτίμηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 8.40 Απο ότι κατάλαβα πρέπει να σε Τσούζει ακόμα το 3ό Μνημόνιο που υπόγραψες μαζί με τον Μιχαλολιάκο............................................................................................................................................................................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Προς αυτούς που ψαρεύουν εδώ μέσα, ο μανάβης έδωσε 62% + 5.4% = 65.60% Αγγουριά καλιβιοτηκα στους
    γερμανικούς ποιμενικούς απόγονους του Χιτλλερ, και τώρα ζορίζονται γιατί από πίσω έχουν την αποχή, και δεν
    χωράνε δύο αγγουριά μαζι... Τα πράγματα είναι στριμόκωλα για τους νενεκους της βουλής
    φωτιά και τσεκούρι στους πολιτικούς πάσης φύσεως Νενέκους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. "Είμαι καινούργιος εδώ και πιθανόν να κάνω λάθη"

    Μηπως ειναι ωρα να κανεις την αυτοκριτκη σου BK ??????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Να σε βοηθήσω εγώ ΒΑΘΥ.Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ υπογράφει το 3ο μνημόνιο και γίνεται ο πιο βρωμερός και απατεωνίστικος Ναιναίκος εσύ βγάζεις post που τον στηρίζει με σκοπό να υποβαθμίσεις την συντριπρική επιβεβαίωση της στάσης του ΚΚΕ στο δημοψήφισμα και να πείσεις( άραγε ποιούς;) οτι η επιρροή του ΚΚΕ στο λαό μειώνεται.Αφήνεις το βρωμερό σχόλιο του 8:40 να επιχειρηματολογεί οτι οι ΚΚέδες θα είναι μαζί μ αυτούς που μας χωρίζει ΑΙΜΑ δείχνοντας πως θα δουλέψει η συστημική προπαγάνδα την επόμενη νέα ποιοτικά περίοδο.
    Τσέχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τα τσακάλια του συστήματος προσπαθούν να βάλουν τον Λεβέντη στη Βουλη, ωστε να εξασφαλίσουν νεο δεκανίκι για ...παντοτινά Μνημόνια. Τις επόμενες μέρες θα δειτε πολύ λιβάνισμα στο "μετρημένο και σοβαρό" Βασίλη Λεβέντη απο τα ΜΜΕ. Το ΣΚΑΙ ήδη τον καλει τακτικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. H δημοσκοπηση εγινε απο τα παραπολιτικα(ιδιοκτησιας μαρινακη!)Εγινε πριν τη συμφωνια μνημονιο-τυχαιο;Δημοσιευτηκε αρον αρον μετα το μνημονιο-τυχαιο;Οσο και να σας στηριξουν τα αφεντικα η ξεφτιλα σας εγινε φανερη πια σε καθε αριστερο που παραπλανηθηκε.....Δεν σας σωζει τιποτα σκυλια των αφεντικων σοσιαλοδημοκρατες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. http://pitsirikos.net/2015/07/%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%B9%CF%87%CF%84%CE%AE-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%AE-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%AC%CE%BD%CE%B3%CE%BA%CE%B5%CE%BB%CE%B1-%CE%BC%CE%AD%CF%81%CE%BA%CE%B5%CE%BB/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μετά από μια βραδιά όπου ο σύριζα
    -έκανε στροφή 180° και μπήκε στο γνωστό τριπάκι ΓΑΠ Σαμαρά Βενιζέλου περί κινδύνου της πατρίδας
    -απέδειξε ότι το όλο εγχείρημά του περί ισχυρής διαπραγμάτευσης ήταν μια μεγάλη απάτη καταστροφική για το λαό με τους συνταξιούχους να αργοπεθαίνουν στις εισόδους των τραπεζών
    -αναίρεσε όλη την αντιμνημονιακή επιχειρηματολογία του με την οποία υπέκλεψε αριστερούς και προοδευτικούς ψήφους
    -απέδειξε πως το μόνο κόμμα που δικαιώθηκε ήταν το ΚΚΕ που λαβώθηκε από την απάτη του συριζα και τώρα δικαιούται να καρπωθεί τις ψήφους των απατημένων

    Έρχεται ένα άκαιρο αν όχι αβανταδόρικο για τον συριζα γκάλοπ απ΄ τα παραπολιτικά που στηρίζεται στη δυναμική του ‘όχι’ που υπήρχε μέχρι προχτές (αφού δημοσιεύτηκε σήμερα σημαίνει πως οι μετρήσεις έγιναν μέχρι την Πέμπτη)
    και το αριστερό Βαθύ το τσιμπάει 8 η ώρα πρωί Σαββάτου ζεστό ζεστό (πριν καν ανακοινωθεί!).
    Το δημοσιεύει μ έναν προβοκατόρικο δικό του τίτλο παρ’ όλο που μέσα σχολιάζει αρνητικά τις δημοσκοπικές εταιρίες.
    Ο τίτλος όμως παίζει πάντα πρώτη γραμμή!
    Ο κόσμος υποφέρει, ο σύριζα αυτοδιαψεύδεται διαλυόμενος και στην πρώτη γραμμή ο τίτλος αυτός!
    Σαν να γίνεται χαμός σε μια μάχη κι αυτοί να λένε ‘κοιτάξτε το πουκάμισο του ΚΚΕ είναι τσαλακωμένο!’
    Τρισάθλιος αντιπερισπασμός μπας και κουκουλώσουν τις δικές τους επιλογές για τον συριζα, μπας και φρενάρουν το λαϊκό ρεύμα που φαίνεται να σκάει υπέρ του ΚΚΕ.
    Αν συνέβαινε για πρώτη φορά, θα’ λεγα εντάξει ήταν ένα άκαιρο άρθρο σε λάθος στιγμή..
    Παρακολουθώ το Βαθύ χρόνια τώρα γιατί συνεχίζω να θεωρώ τον χώρο αυτό αριστερό (όλοι κάνουμε τις μλκίες μας!).
    Σε κάθε κρίσιμη στιγμή όμως συμπεριφέρεται προβοκατόρικα!
    Το τελευταίο του οφσάϊτ εδώ: http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2015/06/blog-post_381.html

    (Παρακαλείται το γνωστό ανώνυμο ούγκανο να ξεράσει τον αντικομμουνισμό του στην τουαλέτα κι όχι εδώ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τρολλιές
    ...Ύστερα οι εξωγήινοι καβάλησαν τα χρυσά τους καλάμια και βούτηξαν στα πορτοκαλί νερά του Αιγαίου... Τι λέω; Σχολιάζω δημοσκοπήσεις. Τι λένε; Μαλακίες. Γιατί έχουν πέσει ποτέ μέσα; Ότι θέλει ο πελάτης λένε.
    Να σου και τα καλικατζαράκια τα troll καπάκι: Η χρυσή αυγή ψήφισε όχι, άρα όσοι ψήφισαν όχι ήταν χρυσή αυγή! Έχει κι άλλο: Το ΚΚΕ ψήφισε όχι στη βουλή, η Χρυσή αυγή ψήφισε όχι στη βουλή, άρα η Χρυσή Αυγή είναι το ΚΚΕ! Κι ακόμα ένα, όσοι ψήφισαν όχι στη συμφωνία, ψήφισαν ναι στη συμφωνία του ΣΥΡΙΖΑ! Εκ των παραπάνω προκύπτει ένα λογικό συμπέρασμα: Πως όταν συνδυάσεις υπερβολική δόση αλκοόλ με χάπια, λες το λιγότερο κουταμάρες, αφού παθαίνει σοβαρή βλάβη ο εγκέφαλος.
    Φυσικά τις μεγαλύτερες σαχλαμάρες τις λέει τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ για να καλύψει την τούμπα του. Όπου να 'ναι περνάει τη ΝΔ καθώς πέφτει με μεγαλύτερη φόρα στα τέσσερα. Καλό θα ήταν όσοι από την "πρώτη φορά τέτοια ξευτίλα στην αριστερά" κυκλοφορήσουν στο δρόμο, να έχουν πάρει μαζί μπάτσους κι αντιολισθητικές καμπαρτίνες, καθώς αναμένεται να πέσουν τοπικές σφαλιάρες με σποραδικά γιαούρτια στο πρόσωπο.
    Κατά τα άλλα, ναι, θα προηγείται στην πρόθεση ψήφου για τον ποιον θα πετάξουμε πρώτο στο γκρεμό, αυτόν ή τη ΝΔ.
    Α ωραία! Ήρθε η καινούρια αρλούμπα. Ο Σόιμπλε ήθελε να γίνει Grexit! Κι εγώ θέλω να γίνω ο τελευταίος σαμουράι, αλλά δε μου κάθεται. Τα μόνα γιαπωνέζικα που μιλάω είναι κάτι μάρκες ηλεκτρονικών κι λέξη καράτε.
    Ο Σόιμπλε, μας είπαν, ήθελε να γίνει και το δημοψήφισμα. Άσχετα με το τι έκαναν οι εδώ κυβερνώντες, μόλις άκουσε για το δημοψήφισμα παραλίγο να βάλει τα κλάματα. Και θα τα έβαζε στ' αλήθεια, αν δεν γίνονταν η πιο επαίσχυντη προδοσία από τη μεριά του Σφύριζα αδιάφορα στη θέληση της πλειοψηφίας. Πρέπει να καταλαβαίνουμε πότε κάνει πλάκα ο άλλος. Αλλιώς γινόμαστε "θεούσες" και πιστεύουμε παραμύθια.
    Όπως αυτό που λεν πως θα πάρουμε την Πόλη σε μερικούς μήνες. Για την Πόλη δεν ξέρω, τα αρσενικά αναπαραγωγικά όργανα όμως θα τα πάρουμε σίγουρα με το νέο, τρίτο και μακρύτερο μνημόνιο. Όταν η Βουλή είναι γεμάτη όρχεις, τι περιμένεις;
    Μένουμε τελικά Ευρώπη. Κρίμα, γιατί αν πηγαίναμε στο φεγγάρι, θα είχαμε καλύτερη θέα. Δεν μένουμε μόνο Ευρώπη μένουμε και παγωτό, καθόσον έχει παγώσει το αίμα των εργαζόμενων από τα νέα μέτρα. Οι πλούσιοι θα το κάνουν γρανίτα για να πίνουν στον καύσωνα.
    Αλλά θα έχουμε ευρώ. Και πολλά χαράτσια για να ξοδεύουμε τα ευρώ, μην μας φάει η αγωνία τι θα τα κάνουμε τόσα που παίρνουμε. Τουλάχιστο έχουμε τους καλικάτζαρους και γελάμε. Να ναι καλά, να γράφουν ανοησίες. Μόνο τοίχο - τοίχο μην τους πετύχει κανείς στον πραγματικό κόσμο και δεν έχει αίσθηση του χιούμορ...
    Η Ζωή είναι ωραία. Δεν λέω για την Πρόεδρο της Βουλής για μια φίλη μου λέω. Πάμε να κάνουμε μια βουτιά στη θάλασσα ανάμεσα στα σκουπίδια και τα πλαστικά. Ίσως στον πάτο βρω καμιά συνείδηση πολιτικού από αυτές που χάθηκαν. Ίσως... mitsos175.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. http://news247.gr/eidiseis/mixani-tou-xronou/mhxanh-toy-xronoy-o-gigantas-toy-karntif-h-apisteyth-farsa-enos-atheoy-se-enan-ierea.3570303.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. To σύστημα σπρώχνει με τα μπούνια Λεβέντη και βοηθάτε και εσείς;;
    Τι να πω άλλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 8.18 Θέλουμε Λεβέντη για πρωθυπουργό και Κουτσούμπα υπουργό Τσάρο της οικονομίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Τα σταλινικά σκουπίδια ξετρύπωσαν απο τις τρύπες τους μετά την ροχάλα στο δημοψήφισμα και ξεθάρρεψαν.Κάποια απο αυτά βλέπουν επανάκαμψη του κώματος δικαίωση του κώματος και τον κακό τους ψυχρό και ανάποδο καιρό.
    Μέχρι την επόμενη ροχάλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Μα ο Λεβεντης θελει λεβεντικια κυβερνηση τεχνοκρατων για το καλο της Ελλαδας.
    Την καθε εκδιδομενη πατσαβουρα, την κανει Κομμα η πλουτοκρατια για να σβησει τη φωτια
    που αρπαξαν τα μπατζακια της.
    Το Βαθυ παιζει κι αυτο τον αριστερο του ρολο στο παιγνιδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Προς Βαθύ. Κόβεις τα σχόλια που είναι απο ΚΚΕεδες τάχα οτι βρίζουνε. Εδώ που βρίζουνε το ΚΚΕ μούγκα ΕΥΓΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Απ' ότι βλέπω, το ξεφτυλόμετρο έχει χτυπήσει κόκκινο εδώ στο παρακλάδι του Κουλουριού. Εύγε Βαθύ Κόκκινο!

    Rossa Salonica

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Φανταστείτε τα αδιέξοδα της αστικής τάξης, που καίνε τους οπορτουνιστές τόσο γρήγορα, που χρειάζονται έναν Λεβέντη!!!!!! Καλό σημάδι αυτό παιδιά, σημαίνει ότι έχετε χοντρά ζόρια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. @14 Ιουλίου 2015 - 12:02 π.μ.
    Αυτό κάθομαι και σκέφτομαι κι εγώ. Τον Λαφαζάνη αναγκάστηκαν και τον "κάψανε" γρήγορα. Το ίδιο και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Και να μπορέσουν να πάρουν την κυβέρνηση ηδη έχουν ξεβρακωθεί με τις προηγούμενες κινήσεις τους που γρήγορα θα έχουν την τύχη του σημερινού σύριζα. Δε θα αντέξουν για πολύ αφού την ίδια πολιτική θα ακολουθήσουν. Προσπαθεί βέβαια η ΑΝΤΑΡΣΥΑ να δείξει ότι ήτο μια "απατημένη σύζυγος" όταν καλούσε το λαό να χειροκροτήσει την αριστεροακροδεξιά συγκυβέρνηση ΣύριζΑΝΕΛ. Αλλά δε θα μπορεί να το ισχυρίζεται για πολύ καιρό.
    Οποτε αυτοί είναι καμένοι από χέρι.
    Και μετά; Τι άλλη διέξοδο έχει η αστική ταξη; ΄Ενα ανδρείκελο περασμένης ηλικίας που θα "ηγείται" (λέμε τώρα) κυβέρνησης τεχνοκρατών ή κυβέρνησης τουρλού( από Σύριζα, Ανταρσύα, ΝΔ, Πασόκ, ΠΟτάμι, ΑΝελ, Χ.Α.); Αυτή είναι η σοβαρή της πρόταση;
    ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩς Η ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ;
    Αυτό είναι το ερώτημα πιστεύω που μας ενδιαφέρει ως πραγματικούς κομμουνιστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. 11 Ιουλίου 2015 - 8:40 π.μ Και όσα άλλα σχόλια έχεις γράψει εδώ (τρομάρα σου ούτε να κρυφτείς δεν μπορείς)

    Τι καιρό κάνει στη ΓΑΔΑ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή