Pages

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Ζ. Κωνσταντοπούλου: "Να μην δεχθούμε τους εκβιασμούς" (Βίντεο) - Γ. Δραγασάκης: "Ευχαριστούμε τους Αμερικάνους" (Βίντεο)

Εντονες αντιδράσεις προκάλεσε, από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ η τοποθέτηση στη βουλή της Ζωής Κωνσταντοπούλου κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου για τα προαπαιτούμενα που απαιτούν  οι "εταίροι" ώστε να υλοποιηθεί η συμφωνία της 12 Ιούλη.

Είναι σαφές ότι επιδιώκεται ο εκβιασμός του πρωθυπουργού, της κυβέρνησης και της Βουλής, εκτίμησε η πρόεδρος της βουλής αφού σύμφωνα με την ίδια επιβάλλονται  ασφυκτικές προθεσμίες, για να ψηφιστούν αυτά τα μέτρα γεγονός που διακυβεύει τη δημοκρατική λειτουργία του Κοινοβουλίου.

Τόνισε επίσης η Ζ. Κωνσταντοπούλου:«Με πλήρη επίγνωση της κρισιμότητας των στιγμών να μην επιτρέψουμε τον εκβιασμό, να ενημερώσουμε το λαό για τον εκβιασμό, να ζητήσουμε από τους λεγόμενους εταίρους να εφαρμόσουν τις υποχρεώσεις τους, να σεβαστούν τη δημοκρατία και τη λειτουργία του Κοινοβουλίου».

Εδώ να συμπληρώσουμε ότι υπάρχει διαδικτυακή πρωτοβουλία να συγκεντρωθούν υπογραφές συμπαράστασης στην Ζ. Κωνσταντοπούλου μπροστά στο ενδεχόμενο να κατατεθεί από την κυβέρνηση πρόταση μομφής για να αντικατασταθεί από πρόεδρος της βουλής.


Αλγεινή εντύπωση προκάλεσαν οι δηλώσεις του   Γιάννη Δρασασάκη, στον ρ/σ «105,5 στο Κόκκινο»  με τις οποίες ευχαριστούσε τις ΗΠΑ και τον πρόεδρο Ομπάμα διότι «ενδεχομένως χωρίς την δική τους συμβολή και επιμονή ότι η συμφωνία πρέπει να περιλαμβάνει και θέματα χρέους και αναπτυξιακό ορίζοντα ίσως να μην τα πετυχαίναμε».  (Ζήλεψε την δόξα του Σημίτη φαίνετε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης)

Δεν πρέπει όμως να αποτελεί έκπληξη αυτή η τοποθέτηση του Δραγασάκη. Ο παρ’ ολίγο γ.γ του ΚΚΕ –έχασε για 3 ψήφους από την Α. Παπαρήγα- υπήρξε θαυμαστής της  « γκορμπατσοφικης αντίληψης», βασικός υποστηρικτής του Τζανετακισμού και υπουργός στην -αλήστου μνήμης- οικουμενική Ζολώτα, Σήμερα βρίσκεται στην ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.  

2 σχόλια:

  1. Θα ψηφίσει τώρα το 3 μνημόνιο η δεξιά πλατφόρμα για να κρατήσουμε την Αριστερή Πλατφόρμα ως κάβα για την ψήφιση του 4ουμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν παει καιρος που αυτος ο προσκυνημενος τα τσουγκραγε
    και γλεντουσε με την σιωνιστρια πρεσβυ του τρομοκρατικου Ισραηλ σε γλεντι που ειχε διοργανωσει η τελευταια
    Ο ανθρωπος ρεπει στο ραγιαδισμο και την υποτελεια
    melito

    ΑπάντησηΔιαγραφή