Pages

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Κάποιοι κομιστές παράνομων DVD ...

Γράφει ο  mitsos175

Παπαγάλοι του Πρώτου Ψέματος σας άρεσε το ΟΧΙ; Βλέπετε λοιπόν πως τα ΟΧΙ τα λένε οι πολλοί, δεν τα λένε ποτέ οι κυβερνώντες; Χαίρομαι για άλλη μια φορά που ασχολείστε με το πρόβλημα της ουράς στην Τράπεζα. Πριν δεν είχατε ασχοληθεί ξανά, αλλά πριν κυβερνούσε η ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ και το κακό συναπάντημα. Κάλλιο αργά παρά ποτέ.

Έχω την τιμή να σας ενημερώσω, πως καταντάτε εσείς και τα κανάλια, τόσο γελοίοι που δεν μπορεί να το χωρέσει ο μικροσκοπικός σας εγκέφαλος. Κι αυτό γιατί υπάρχουν και ουρές και ταλαιπωρία. Αλλά δεν είναι η πρώτη φορά και δεν είναι εξ αιτίας του κλεισίματος στις Τράπεζες. Είναι όμως κι εξ αιτίας των Τραπεζών. Μπερδευτήκατε; Να σας εξηγήσω.

Και πριν την ανακοίνωση του δημοψηφίσματος οι ουρές και η ταλαιπωρία ήταν παρούσες. Κάθε φορά που πληρώνονταν οι συντάξεις στις Τράπεζες υπήρχαν τεράστιες ουρές, πλήθος κόσμου, που έτρεχε να βγάλει τη λιγοστή του σύνταξη, αγωνιώντας μάλιστα αν θα προλάβει να πληρώσει τις άλλες του υποχρεώσεις προς την εφορία, τις ΔΕΚΟ κοκ. Μην εκπλήσσεσθε, σας ορκίζομαι έτσι είναι.

Βλέπετε οι σαδιστές του Μνημονίου έβαλαν όλες τις συντάξεις μαζί την προτελευταία εργάσιμη μέρα του μήνα, όταν πολλοί συνταξιούχοι πριν το α' μνημόνιο του ΓΑΠ πληρώνονταν πιο πριν κι είχαν κάποιο περιθώριο να πάνε να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους. Υπολογίστε τώρα τις διάφορες συγχωνεύσεις Τραπεζών, όπου το μεν προσωπικό και τα υποκαταστήματα μειώθηκαν, οι δε πελάτες αυξήθηκαν. Βάλε και το ότι πολλοί μπήκαν σε ρυθμίσεις άρα περισσότερα χαρτιά, περισσότερες φορές παρουσιάζονταν στο ταμείο για να πληρώσουν τις δόσεις, ήρθε κι έδεσε η ουρά. Μεγάλωσε και μεγαλώνει.

Να στο πω πιο παραστατικά, υπήρχαν πολλοί συνταξιούχοι που περίμεναν στην ουρά της Τράπεζας από τις 6 πριν ακόμα ανοίξει η Τράπεζα μέχρι τις 10 - 11 κι αμέσως μετά έτρεχαν όσο μπορούσαν πιο γρήγορα στην ουρά της ΔΟΥ μέχρι το μεσημέρι! Όλα αυτά άνθρωποι ηλικιωμένοι (κι άρρωστοι πολλοί απ' αυτούς). Κι όλα αυτά ΠΡΙΝ την ανακοίνωση του δημοψηφίσματος. Αλλά προφανώς ήσασταν τυφλοί και μόλις είπε ο Τσίπρας για δημοψήφισμα έγινε θαύμα κι αρχίσατε να βλέπετε τις ουρές.

Έρχεστε λοιπόν τώρα και μας γράφετε τι; Πόσο αποκομμένοι είστε από τον κόσμο; Απορείτε μετά γιατί ο κόσμος κρατά την ψυχραιμία του. Με το μόνο που θα χάσει την ψυχραιμία του θα είναι από τις μαλακίες που γράφετε. Είναι σαν να πείτε σε κάποιον που είναι μούσκεμα που στάζει από τα νερά ότι θα βρέξει. Φοβάται ο βρεγμένος τη βροχή;

Τώρα να πούμε δυο κουβέντες και στους πολιτικούς της κυβέρνησης που κι αυτοί είναι στην κοσμάρα τους. Κάθε ταλαιπωρία οπουδήποτε είναι απαράδεκτη. Πάρτε μέτρα ανακούφισης όσο το δυνατόν περισσότερα υπέρ των αδυνάτων. Η δωρεάν μεταφορά είναι καλή σαν αρχή. Φυσικά και το να πάνε πίσω κάποιες οφειλές προς το δημόσιο. Πρέπει να υπάρξει και συνέχεια. Επίσης να φροντίσετε να είστε πιο οργανωμένοι και πιο γρήγοροι, να ενημερώνετε με ακρίβεια και σαφήνεια τον κόσμο, όχι να βγάζετε ανακοινώσεις στις 3 τα ξημερώματα λες και φυλάνε όλοι σκοπιά. Έχουμε πολλά να πούμε.

Κάτι ακόμα για να κλείσουμε τώρα. Είναι 100% σίγουρο πως φυλλάδες και κανάλια έχουν ρευστό. Συγκεκριμένα κάποιοι κομιστές παράνομων DVD, έκοβαν βόλτες στο εξωτερικό με βαλίτσες γεμάτες χαρτονομίσματα. Πάρτε λοιπόν από αυτούς και δώστε στους χαμηλόμισθους, στους ανέργους και στους συνταξιούχους ώστε να μην υπάρχουν κι οι ουρές.

Περιμένω κι απαιτώ αύξηση της εισφοράς στα κανάλια. Άλλωστε οι ίδιοι είναι υπέρ του μνημονίου για να μείνουν στο Ευρώ. Οπότε ας πληρώσουν. Όσο για τη δικαιοσύνη θα είναι πρόκληση, αν κωλυσιεργήσει κι άλλο προς όφελος των πλουσίων φοροφυγάδων και των μεγάλων τσαρλατάνων που αράδιασαν ξεδιάντροπα τόσα ψέματα. .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου