Pages

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Προεκλογικές συγκεντρώσεις "ΛΑΕ" και ΑΝΤΑΡΣΥΑ (2 Ηχητικά)

Δυο κεντρικές προεκλογικές συγκεντρώσεις έγιναν χτες και προχτές. Η πρώτη της «Λαϊκής Ενότητας», στην Ομόνοια με ομιλία της Ζωής Κωνσταντοπούλου και χαιρετισμούς από Παναγιώτη Λαφαζάνη και Μανώλη Γλέζο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα iskra η συγκέντρωση ήταν μεγάλη, ζωντανή και αγωνιστική.  Ο ιστότοπος αναφέρει ότι η συγκέντρωση ήταν ένα «προμήνυμα μεγάλης αντιμνημονιακές νίκης της "Λαϊκής Ενότητας"», στις εκλογές της Κυριακής  «οι οποίες διεξάγονται σε ένα κλίμα έντονης τεχνητής πόλωσης ανάμεσα στους δύο συνεταίρους στην ψήφιση των μνημονίων και αυτοανακηρυγμένους μονομάχους Τσίπρα και Μεϊμαράκη».

Το ηχητικό που παραθέτουμε βασίζεται σε φωτογραφίες που ανέβασε στην προσωπική του ιστοσελίδα στο facebook ο φωτορεπόρτερ Μάριος Λώλος ενώ αναλυτικό ρεπορτάζ μπορείτε να διαβάσετε εδώ.


Η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ-εκλογική συνεργασία με ΕΕΚ και ανένταχτους αγωνιστές στην Αθήνα έγινε την Δευτέρα «με μαζική συμμετοχή, ιδιαίτερα της νεολαίας», όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της συλλογικότητας. Αναλυτικά μπορείτε να διαβάσετε εδώ ενώ οι φωτογραφίες στο ηχητικό που παραθέτουμε αλιεύθηκαν από εδώ

6 σχόλια:

  1. Στο διλημμα μνημονιο ή δημοκρατία απανταμε ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ
    Στο διλημμα ευρω ή δημοκρατια απανταμε εργατικος διεθνισμος και αλληλεγγυη
    Ξεφτιλα να παίρνεις θεση στα διλημματα των καπιταλιστων δημιουργωντας νεες αυταπατες
    Ενα ειναι το διλημμα διαχρονικο κι επικαιρο
    ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ή ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το αποτελεσμα του μεσου κρινεται οχι μονο απο αν επιτυγχανεται ο σκοπός αλλα και αν βοηθάει ξεδιαλύνουμε αυταπάτες που οι άστοι σπερνουν στην εργατικη ταξη.
    Ειδα στη συγκεντρωση του λαε παλιους συντρόφους με τους οποιους προασπιζαμε τη διεθνιστικη αλληλεγγυη των εργατων να μην εχουν κανένα πρόβλημα να στεκονται διπλα απο τη σημαια του ελληνικου κρατους.
    ΚΡΙΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιος αριστερός θέλει να δώσει την προπαγανδιστική δύναμη στους χιτλερικούς κάνοντάς τους αξιωματική αντιπολίτευση; Νομίζω κανένας. Για αυτό στηρίζουμε το μοναδικό κόμμα της εργατικής τάξης που μπορεί να το εμποδίσει αυτό και αυτό ρεαλιστικά είναι το ΚΚΕ. Δεν είναι ώρα για απλές καταγραφές άνευ ουσίας όπως ΛΑΕ ή ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Στηρίζουμε ΚΚΕ για να πολεμήσουμε τους φασίστες. Αλλιώς πάμε άκλαφτοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες τα ρε ανθρωπε. Μερικοι δεν καταλαβαινουν οτι κινδυνευουμε να εχουμε αξιοματικη αντιπολιτευση τους ναζι...
      Συμπεριφερονται οπως οι σοσιαλδημοκρατες στη Γερμανια του μεσοπολεμου που προτιμησαν να στηριξουν εμεσα και αμεσα τους ναζι γιατι τους θεωρησαν μικροτερο κινδυνο απο τους κομμουνιστες! Μονο που οι ναζι στα Νταχαου τους εστειλαν και αυτους τελικα...

      Διαγραφή
  4. @ 1:51 kai @4:03
    Αντιπολίτευση θέλουμε, αλλά το κκε δεν κάνει ούτε και έκανε ποτέ αντιπολίτευση. διαλέγει πάντα ΠΑΡΟΝ και ΑΚΥΡΟ για να μην πληξει τους μνημονιακούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι δεν κανει το ΚΚΕ αντιπολιτευση κανουν οι τσιρλιντερ του καθε νεου ΠΑΣΟΚ. Ρε ουστ.

      Διαγραφή