Pages

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

ΝΑΡ: Ανακοίνωση για τα αποτελέσματα των εκλογών

1. Οι εκλογές-εξπρές της 20ης Σεπτέμβρη, που προκήρυξε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ, σε συμφωνία με τους «εταίρους», πραγματοποιήθηκαν κάτω από το βάρος του ασφυκτικού πλαισίου της νέας μνημονιακής συμφωνίας που ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ με ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-Ποτάμι. Η από κοινού επίθεση όλων των συστημικών δυνάμεων, στόχευσε στην τρομοκράτηση του λαού, την κάμψη του φρονήματος και του ρήγματος που άνοιξαν οι αγώνες και το ΟΧΙ του, στην εμπέδωση της αντίληψης ότι ο δρόμος της ρήξης για την ανατροπή των μνημονιακών αντεργατικών μέτρων, είτε είναι ανύπαρκτος, είτε οδηγεί σε απόλυτη καταστροφή.

2. Η εκλογική επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιήθηκε σε συνθήκες ανοιχτής πριμοδότησής του από τις καθεστωτικές πολιτικές, οικονομικές και μιντιακές δυνάμεις, μαζί και αυτές της ΕΕ και του ΔΝΤ, ως βασικού κορμού της εθνικής συναίνεσης για την εφαρμογή του τρίτου μνημονίου. Ο ΣΥΡΙΖΑ, αποδεχόμενος πλήρως το μνημονιακό μονόδρομο και την ΕΕ, επιδόθηκε σε μια καρικατούρα δικομματικής αντιπαράθεσης, εκμεταλλεύτηκε τη λαϊκή αντίθεση απέναντι σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι και πρόβαλε ως δήθεν διέξοδο την κοινωνικά «ηπιότερη» εφαρμογή της νέας αντεργατικής επιδρομής.

3. Η λαϊκή δυσαρέσκεια δεν τροφοδότησε τα παραδοσιακά δεξιά και αστικά κόμματα. Ωστόσο, είναι επικίνδυνη για το λαϊκό κίνημα η άνοδος της φασιστικής Χρυσής Αυγής.

4. Η αυξημένη αποχή αποτέλεσε έκφραση, αναποτελεσματική ωστόσο, της κοινωνικής διαμαρτυρίας για τη διάψευση των ελπίδων από την πλήρη μνημονιακή μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ και της εναντίωσης στο σάπιο πολιτικό σύστημα.

5. Το ερώτημα της εξόδου από το ευρωενωσιακό πλαίσιο και της ρήξης με το κεφάλαιο αναδείχτηκε έντονα στην πολιτική αντιπαράθεση, χωρίς ωστόσο οι αριστερές ανατρεπτικές δυνάμεις να καταφέρουν να διαμορφώσουν ισχυρό ρεύμα υπέρ μιας εναλλακτικής διεξόδου σε αυτή την κατεύθυνση. Αντίθετα, τα μισά λόγια και η αναπαραγωγή των αυταπατών για την ΕΕ από τμήματα της αριστεράς (ΛΑΕ), όσο και η μετάθεση της ρήξης στο μέλλον (ΚΚΕ), αδυνάτισαν τη λογική της ανατροπής προς όφελος της διαχειριστικής λογικής υποταγής του ΣΥΡΙΖΑ και δεν οδήγησαν σε εκλογική τους άνοδο.

6. Ο μετεκλογικός κοινοβουλευτικός και πολιτικός συσχετισμός, ο σχηματισμός «νέας» κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και η συνεχιζόμενη συναίνεση των μνημονιακών δυνάμεων θα δημιουργήσουν νέες δυσκολίες. Ωστόσο το πολιτικό σύστημα δεν θα σταθεροποιηθεί, διότι η εφαρμογή των αντιλαϊκών μέτρων και των αντιδραστικών αναδιαρθρώσεων θα βρει απέναντι της τις εργατικές-λαϊκές-νεολαιίστικες αντιστάσεις και κινητοποιήσεις.

7. Η αντικαπιταλιστική και κομμουνιστική αριστερά, οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες της σε μια κατεύθυνση ανάταξης των αγώνων, ως βάση μιας αριστερής εργατικής και λαϊκής αντιπολίτευσης και αντεπίθεσης. Ο στόχος για ένα ευρύ αγωνιστικό μέτωπο ανατροπής της αντεργατικής καταιγίδας, προϋποθέτει την ανασυγκρότηση του εργατικού και λαϊκού κινήματος, τη δέσμευση κοινής δράσης όλων των μαχόμενων δυνάμεων της αριστεράς συμπεριλαμβανομένων του ΚΚΕ και της ΛΑΕ και ένα ισχυρότερο αντικαπιταλιστικό μέτωπο με τις πιο πρωτοπόρες δυνάμεις. Το ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα συμβάλουν σε σχετικές πρωτοβουλίες.

8. Το ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση χαιρετίζει τους αγωνιστές-στριες και τους φίλους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ που έδωσαν τη μάχη με το ψηφοδέλτιο συνεργασίας της ΑΝΤΑΡΣΥΑ με το ΕΕΚ και ανένταχτους/ες αγωνιστές/ιες της αριστεράς και συνέβαλαν στην ελπιδοφόρα αύξηση των ψήφων και των ποσοστών του. Θα οργανώσει το επόμενο διάστημα ένα ευρύτερο διάλογο για τα εκλογικά αποτελέσματα, για τα μεγάλα στρατηγικά ερωτήματα της εποχής μας και για το σχεδιασμό του κινήματος και της αριστεράς για τις αναμετρήσεις που έρχονται.

Γραφείο Τύπου ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση, Αθήνα 20/9/2015

34 σχόλια:

  1. Διαλυθείτε για να υπάρχει ένα ΜΟΝΟ εργατικό κόμμα το ΚΚΕ. Είστε ΑΧΡΗΣΤΟΙ σαν ξεχωριστό κόμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι λέ βρε ένας!!!! Το ΚΚΕ μετά απο 5 χρόνια μνημονίων και ενών πάντα.....δθκαιώνεται, ΠΕΦΤΕΙ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ!!!!! Τουλάχιστον η ΑΝΤΑΡΣΥΑ (με το ΕΕΚ) ανεβαίνει και σε ψήφους και σε ποσοστό και ας έφυγαν οι σύντροφοι των ΑΡΑΝ-ΑΡΑΣ, σε σχέση με τα αθροιστικά αποτελέσματα του ιαν. 2015.

    Αυτά για να σου απαντήσω στο ίδιο μικροκομματικό ηλίθιο και ανιστόρητο υφάκι σου! Δεν βλέπεις που το ΚΚΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΑΠΟΡΡΟΦΑ ΤΠΤ ΑΠΟ την εργατική/αλαϊκή δυσαρέσκεια, ΧΑΝΕΙ ΚΙΟΛΑΣ! Δεν βλέπεις που συνολικά η κομμουνιστική αριστερά έχει τρελο πρόβλημα, βγάζεις γλώσσα κιόλας ανιστόρητο πλάσμα!

    ΑΝΤΑΡΣΥΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Η αντικαπιταλιστική και κομμουνιστική αριστερά, οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες της σε μια κατεύθυνση ανάταξης των αγώνων, ως βάση μιας αριστερής εργατικής και λαϊκής αντιπολίτευσης και αντεπίθεσης. "

    Δε πατε καλυτερα σε καμια ανασα αξιοπρεπειας ; Οταν ψηφιζοταν το τριτο μνημονιο 150 ατομα ησασταν εξω απο τη βουλη γελοιοι που μηλατε για αγωνες.
    Αλλα κανατε και ενα καλο δε λεω, κοψατε 0,2% απο το γελοιο αποκομα του λαφαζανη. Οσο επρεπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ....."του φρονήματος και του ρήγματος που άνοιξαν οι αγώνες και το ΟΧΙ του".....!
    Oσο μεγαλύτερη η απόσπαση από την πραγματικότητα, τόσο περισσότερο πρέπει να αποσπαστούμε από αυτήν, για να την δικαιολογήσουμε!
    Ο ορισμός της αστάθειας ενός συστήματος, που οδηγεί μαθηματικά στην ορμητική κατάρρευσή του.
    Η απόλυτη αυτοπεριχαράκωση.
    Από την Λογική!
    Και από αυτοκριτική, τίποτε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ηλία Τζαμουράνη είσαι ό,τι να ναι μια ζωή. Ζήτα να κάνει αυτοκριτική το ΚΚΕ που ΕΠΕΣΕ σε ψήφους, και μην ανησυχείς! Εμείς θα κάνουμε την ΑΝΤΑΡΣΥΑ όχι μόνο να κάνει την αυτοκριτιή της, αλλά και να προχωρήσει πολύ γόνιμα στις μάχες και τις ρποκλήσεις του επόμενου διαστήματος, με στόχο ΠΑΝΤΑ τηνυπαράσπιση της ζωής και των συμφερόντνων όλων των εργαζομένων και του λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 3.24 To KKE δεν έχει κανένα λόγο να κάνει αυτοκριτική απο την στιγμή που δεν έκανε Πολιτικό Μέτωπο με το Καρκίνωμα του Οπορτουνισμού και δεν μπήκε σε κυβέρνηση με τους Καπιταλιστές στην εξουσία. Συνεχίζουμε με την Λαική Συμμαχία για την Εξοδο απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίση των μέσων Παραγωγής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 4.06 Αυτό με τις Αστικές Κάλπες πρέπει να το Προσέξεις Οπορτουνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς ΑΝΤΑΡΣΥΑ
    Οι κομμουνιστές σας έχουν γραμμένους και το ξέρετε. Τους αριστερούς δεν τους λυπάστε; Εκεί που τους
    που τους σέρνεται να αγωνίζονται για κομουνισμό τους βγαινει πανιώνιος
    Υ.Σ το κάνετε δωρεάν; Γιατί εργασία χωρίς αμοιβη θεωρειτε πορνεία.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΚΕδες, πέσατε κατά 40.000 ψήφους και έχετε το θράσος να μιλάτε! Συνεχίστε τον κατήφορο της ανικανότητάς σας!

    Το ΚΚΕ δεν μπορεσε 5 χρόνια τώρα να κεφαλαιοποιήσει ΤΙΠΟΤΑ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ να συμβάλλει ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ! Μπράβο ΚΚΕ!!!! Ισα μέχρι τον πάτο! Πέφτε διαρκώς εδώ και 5 χρόνια σε δυνάμεις και σας μάρανε το μίσος σας για τους άλλους κομμουνιστές και αριστερούς....... Τον πίνει η εργατική τάξη και ο λαός και το ΚΚΕ κάνει απλά, διαγνώσεις......

    Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ στον δρόμο της αυτοϊκανοποίησης του ΚΚΕ. Παρόλο που είναι η μοναδική αριστερή δύναμη που ΑΝΕΒΗΚΕ και σε ψήφους και σε ποσοστό, έχει την στοιχειώδη διαλεκτική σκέψη ότι αυτό είναι το ΕΛΑΧΙΣΤΟΤΑΤΟ. Και θα υπερβούμε τις ανεπάρκειές μας προς όφελος ολων εμάς των εργαζομένων και του λαού.

    ΑΝΤΑΡΣΥΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 10.06 Η Εργατική Τάξη θα λύσει τα προβλήματα της όταν γίνει Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής. Οσο για το αλλοι δηθεν κομμουνιστες και αριστεροί δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα μην παραμυθιάζεις τον ευατό σου για να το πιστέψεις. Ελα στο ΠΑΜΕ να παλέψουμε για την Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής. Δεν πειράζει που δεν είσαι Κομμουνιστής Συναγωνιστή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 10.06 Αφου δεν πάει καλά το ΚΚΕ εσένα τη σε νοιάζει. Πρέπει να χαίρεσαι. Εκτος αν πονάς πουθενά..........................................................................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΝΤΑΡΣΥΕ καλη καρδια. Τουλαχιστον κανατε αθελα σας ενα καλο και κοψατε απο τη βουλη το αναχωμα του λαφαζανη , της κωνσταντοπουλου και της χρυσαυγητισσας.

    "Παρόλο που είναι η μοναδική αριστερή δύναμη που ΑΝΕΒΗΚΕ και σε ψήφους και σε ποσοστό,"
    καλο τρολαρισμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 12:13 Είσαι στόκος, και σου αξίζει να πάς στο 2,5% βλάκα που έχεις ανάγει την αστρομαντεία και την πρόβλεψη σε τέχνη γιατι ΔΕΝ θες να αλλάξεις τους συσχετισμούς κκεδάκο.........

    ΑΝΤΑΡΣΥΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 10.58 Στο ΠΑΜΕ μπορείς να έρθεις όποτε θέλεις Δεν πειράζει που δεν είσαι Κομμουνιστής Συναγωνιστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. To ΠΑΜΕ/ΚΚΕ είναι δυστυχώς άλλο ένα παραμάγαζο του ΚΚΕ, οπου το ΚΚΕ αποφασίζει την πολιτική, τις δράσεις του ΠΑΜΕ/ΚΚΕ.

    Το ΚΚΕ έχασε 40.000 ψήφους απο τον Γενάρη και στα σωματεία πέφτει συνεχώς (με ΕΛΑΧΙΣΤΟΤΑΤΕΣ εξαιρέσεις) ε΄δω και μια πενταετία. Το ΚΚΕ χάνει ΔΙΑΡΚΩΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ στον λαό και την εργατική τάξη, με την σεχταριστική και ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΙΚΗ γραμμή που έχει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τα αναχώματα γινονται με λάσπες και με χώματα!!!
    Εκλογές ψήφισαν 774.250 άτομα λιγότερα αριθμός της μείωσης είναι 648.698
    Ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε 323.354 ψηφοφόρους.Η Νέα Δημοκρατία έχασε 195.476 ψηφους
    Η Χρυσή Αυγή την ψήφισαν 9.280 ψηφοφόροι λιγότεροι.
    Ακόμη και το ΚΚΕ που είχε ανεπαίσθητη άνοδο των δυνάμεων του (από 5,47% σε 5,55%) είδε να μειώνονται κατά 37.266.Το Ποτάμι έχασε 152.253 ΑΝΕΛ 93.664.
    Ένωση Κεντρώων. Συγκεκριμένα από τους 110.923 αυξήθηκαν κατά 75.220 σε 186.143.
    ΑΝΤΑΡΣΥΑ "ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος" (δεν μπορείς να πάρεις από αυτόν που δεν έχει),
    Αυτή που τους ταΐζουν ψήφους δεν μοιραζουν, Για χαρά,δρα η τύχη του αναχώματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Συνεχίζω στο πνευμα του 1:23

    Εφόσον έπιασες φίλε μου την αριθμητική, πάρε και το αντίστοιχο γράφημα για την ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ τον Γενάρη είχε πάρει αθροιστικά με το ΕΕΚ 41.860 ψηφους. Τώρα, χωρίς ΑΡΑΝ-ΑΡΑΣ κλπ, πήρε 46.090 ψήφους. Δλδ η ΑΝΤΑΡΣΥΑ μαζί με το ΕΕΚ είχαν αυξηση σε απολυτο αριθμό 4.200 ψήφους. Και ποσοστό απο 0,68% αθροιστικά τον Γενάρη, 0,85% τώρα.

    Εχει καμμιά ιδιαιτερη σημασία;; ΟΧΙ! Δείχνει όμως κάτι έστω και ελάχιστα: ΠΩΣ ΑΝ Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ α. ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΕΙ περαιτέρω επιστημονικά το αντικαπιταλιστικό μεταβατικό πρόγραμμα, β. ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΔΟΜΗ δημοκρατίας στην βάση, γ. Στρατεύσει περισσότερους αγωνιστές στην καθημερινή δουλειά στις γειτονιές και στους χώρους δουλειάς, δ. Εφαρμόσει μια πιο αποτελεσματική τακτική συμμαχιών βάσει αρχών (μετωπική πολιτική που να χτιστεί ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ γύρω απο την ανάγκη εξόδου απο ΕΕ και ΕΥΡΩ χε αντικαπιταλιστική κατεύθυνση), τότε ΕΧΕΙ ΛΑΜΠΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ως δύναμη της κομμουνιστικής αριστεράς, όσον αφορά το να βγουν συμφέροντα των εργαζομένων και όλου του λαού ΜΠΡΟΣΤΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 9.37 Μη παραμυθιάζεις τον Ευατό σου με τα Φούμαρα που σου λένε για επιστροφή στον Εθνικό Καπιταλισμό και σε άλλο Ιμπεριαλιστικό Οργανισμό Ρωσία Κίνα. Λαική Συμμαχία για Εξοδο απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των Μέσων Παραγωγής. Αλλός δρόμος δεν υπαρχει Οπορτούνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 23 Σεπτεμβρίου 2015 - 9:37 π.μ. άστο να πάει άστο
    ΓΣΕΕ ΑΔΕΔΥ ΠΟΕ ΟΤΑ συνεργαστήκατε στα πρωτοβάθμια ΓΕΣΕΕ ΑΔΕΔΥ ΠΟΕ ΟΤΑ και
    βρίζατε και ανοιγατε κεφαλια διαδηλωτών. Με το τουρλουμπουκι τον αγανακτισμενων
    ΓΕΣΕΕ που το 11 υπεγραψε σ συμβάσεις 490 ευρό και ελαστικ ωράρια μερική άπασ μπλοκάκια κ.λ.κ.λ. ΠΟΕ ΟΤΑ ασφαλιστικό 18 μέρες απεργία μας την πουλήσατε
    Της συγκεντρωσης υπέρ του σύριζα. Τα υπέρ του όχι κοροϊδία που κάνατε σημαία.
    26 χρονιά δεν ξεπεράσατε το 1% Και αυτό υπέρ του προτού κομματος δουλεύατε και το ξέρατε.
    Δεν θέλω να σε πικράνω άλω οποιος ξεχνάει τη έφαγε χθες θα το ξαναφαη και σήμερα.
    δεν συμβαδίσατε με το κίνημα δυστυχώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΚΚΕδες μην παραμυθι΄λαζετε τον εαυτό σας! Μείον 40.000 ψήφοι απο την εργατική τάξη και τον λαό. Στα σωματεία πέφτετε διαρκώς. Κάντε καμια πορεία σαν τη χτεσινή, μπας και κρατήσετε καναν αγωνιστή!

    ΑΝΤΑΡΣΥΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. "Είσαι στόκος, ... στο 2,5% βλάκα ... αστρομαντεία ... κκεδάκο......... "
    Αυτην την ΑΝΤΑΡΣΥΑ θελουμε , αυτην την ΑΝΤΑΡΣΥΑ αγαπαμε. Οχι "καλεσματα σε κοινη δραση" και αλλες τετοιες μπαρουφες που ουτε πρωτοτοετης του πολυτεχνειου δε πιστευει.
    Λυπαμαι μονο που πριν το δημοψηφισμα δινατε υποσχεσεις. "Θα το πληρωσετε" , "τελειωσατε " , τσαμπουκαδες και αλλα ωραια... Λιγο πριν πατε στο συνταγμα να ακουσετε τον Τσιπρα στη συγκεντρωση του ΟΧΙ. Αντε ρε μονο λογια ειστε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Βλέπω οι ΚΚΕδες είναι ιδιαίτερα αγχωμένοι να ξαναδείξουν την διαφορετικότητά τους.
    Αλλά από ποιούς άραγε; Από την Ανταρσύα και τη ΛΑΕ ή από τον ευρωμονόδρομο;
    Μα φυσικά από το πρώτο, αφού η ηγεσία του έχει δηλώσει τουλάχιστο δις πίστη στο ευρώ, το νόμισμά μας...

    Δεν είναι όλο το ΚΚΕ όμως έτσι κι αυτό δεν το λέω από επιθυμία ή ελπίδα, το λέω γιατί ξέρετε πολύ καλά ότι τα 2/3 έγραψε κανονικότατα την ηγεσία και ψήφισε "όχι" στο δημοψήφισμα. Μάλιστα το "Όχι" το κανονικό, όχι το μουσαντένιο που μοίραζαν τα στελεχά έξω από τα εκλογικά κέντρα μπας και μπερδέψουν κανένα γεράκο.
    Η πτώση μάλιστα του ΚΚΕ κατά 40.000 ψήφους δείχνει ότι δεν το μετάνοιωσε κιόλας...και φυσικά καλά έκανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. προς το ΚΚΕ: είμαι αυτός που έγραψε τα περί "αστρομαντείας" "....2,5%" κλπ. Αυτά γραφηκαν ΑΦΟΥ οι ΚΚΕδες εδώ μέσα έχουν εξαπολύσει έναν οχετο λάσπης απέναντι σε άλλους κομμουνιστές και αριστερούς, εδώ και καιρό!!!!!!!!

    Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ σαφώς και ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ! Και πολύ καλά κάνει!! Άλλο αυτό, και άλλο η φυσιολογική απάντηση στις καφρίλες του ΚΚΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Οι κραυγές του κάθε ΑΝΤΑΡΣΥΟΥ δείχνει ότι αυτό που ονομάζαμε στην Ελλάδα εξωκοινοβουλευτική αριστερά έχει πεθάνει και έχει απομείνει μια δράκα χουλιγκάνων μικροαστών. Το αν παίρνουν χίλιους ψήφους πάνω-χίλιους ψήφους κάτω λίγο ενδιαφέρει τον οποιονδήποτε πέρα από την ικανοποίηση προσωπικών κόμπλεξ.
    Αλήθεια, για να πειράξουμε και μερικούς, που πήγαν οι αναρτήσεις του στυλ "με ποσοστό Λεβέντη το ΚΚΕ" ή τα σχόλια του στυλ "ΚΚΕδες δεν θα μπείτε στη Βουλή", ή "η ΛΑΕ πάει φουλ για διψήφιο" ή "έρχεται το 2% της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και θα τρίβετε τα μάτια σας";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Δεν υπάρχει καμία κραυγή 5,55. Οι διαπιστώσεις είναι αμείλικτες: Είστε ευχαριστημένοι γιατί θα έχετε την τιμή να ψοφήσετε τελευταίοι. Κι αυτό όχι από κάποια "ικανότητα" σήμερα αλλά από το ότι έχετε ένα ιστορικό όνομα, ταυτισμένο με μεγαλειώδεις αγώνες. Τη φίρμα σας πουλάτε σήμερα και το παίζετε "καμπόσοι" στην εξωκοινοβουλευτική. Ναι, η εξωκοινοβουλευτική δεν έχει φίρμα να πουλήσει, όμως δεν έχει μετατραπεί σε πεθαμενατζίδικο Ομόνοια-Σύνταγμα και μετά γλύψιμο στους αστούς. Μπορεί να εξαφανιστεί ή να ενσωματωθεί ή να τα παρατήσει ή να ηττηθεί. Συνήθως όλα αυτά μαζί πάνε μάλιστα.

    Όμως δεν θα μείνει ένας σκελετός που κουνιέται άγαρμπα προσπαθώντας να πείσει τους αστούς να μην του κάνουν ένα "φου" και διαλυθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 3.57 Κάνεις τραγικό λάθος. Αυτή η Τραγωδία που ζούμε έχει σχέση με τον Καπιταλιστικό τρόπο παραγωγής και όχι με το νόμισμα που το επιδιώκουνε Χρυσαυγίτες Εφοπλιστές Ξενοδόχοι Φαρμακοβιομήχανοι. Δεν διαλέγουμε Ιμπεριαλιστικό Οργανισμό μεταξύ Ε.Ε Ρωσίας Κίνας. Παλεύουμε μέσα απο την Λαική Συμμαχία μαζί και με Ανθρώπους που δεν είναι Κομμουνιστής όπως εσύ για Εξοδο απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των Μέσων Παραγωγής. Ταξική Ενότητα πάνω απο όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Εχει μεγάλη πλάκα η κόντρα μεταξύ των χαμένων απο τις εκλογές .Τρώγονται σαν τα σκυλιά για το πόσο έχασε ο καθένας.
    Διάφορα γκρουπούσκουλα,απο το ΚΚΕ μέχρι την ΛΑΕ κλαίνε την μοίρα τους και καταριούνται τον λαό για το κακό που τους έκανε.
    Μην κάνετε έτσι ρε.Σε 500 χρόνια μπορεί να ξαναπιάσετε τα παλιά ποσοστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Είδαν οι ΚΚΕδες εδω μέσα, ότι η καφρίλα με την οποία αντιμετωπίζουν αναρχικούς, ΑΝΤΑΡΣαίους, άλλους αριστερούς κια κομμουνιστές ΔΕΝ τους βγαίνει, και είπαν να το γυρίσουν στην....άρνηση!!!!!

    Κατηγορούν την ΑΝΤΑΡΣΥΑ για ....καφρίλες που λέει ενάντια στο ΚΚΕ! Τι λέτε παιδιά του ΚΚΕ; ΕΣΕΙΣ ανατινάζετε απο πάντα και ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ προσπάθεια για σοβαρή συζήτηση, μέ άθλιες εκφράσεις! Και θα εγκαλέσετε αναρχικούς, ή αρισετρούς/κομμουνιστές απο άλλες οργανώσεις, ή συλλογικότητες που ΣΑΣ απαντούν πολλές φορές με τον ίδιο τρόπο;

    Εάν θέλετε σοβαρή συζήτηση ΚΟΨΤΕ τους παπατζιδικους χαρακτηρισμούς σας απέναντι στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ, την αναρχία κλπ.

    ΑΝΤΑΡΣΥΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΑΝ δεν είναι ΗΤΤΑ για το ΚΚΕ το ότι μετά απο 5 χρόνια μνημόνιο και με τον συριζα να ξεφτιλίζετε γινόμενος ένα καπιταλιστικό κόμμα, το ΚΚΕ λοιπόν, όχι μόνο δεν μένει στάσιμο ΑΛΛΑ ΧΑΝΕΙ και 40.000 ψήφους απο τον λαό, τότε ΤΙ είναι;

    Και μάλιστα, όταν γενικά το ΚΚΕ χάνει διαρκώς δυνάμεις στο εργατικό κίνημα..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Το νόμισμα φ΄΄ιλε ΚΚΕ των 12:01 ΠΟΛΥ ΛΑΘΟΣ το αποσυνδεεις απο την πολιτική! Το νόμισμα ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ με την πολιτική: Οποιος είναι κομμουνιστής, αριστερός και θέλει το καλό΄όλων μας λαού, εργατικής τάξης, ΓΝΩΡΙΖΕΙ ότι ΜΟΝΟ εκτός ΕΕ και ευρώ ΣΕ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ έχουμε μέλλον ως λαός.

    Επίσης φίλε ΚΚΕ, η Χρυσή Αυγή και οι εθνικιστές, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ του κεφαλαίου και καρά συστημική/καπιταλιστική δύναμη, ΛΕΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΕ!!

    ΑΝΤΑΡΣΥΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 9.48 Αυτό με τις Αστικές κάλπες να το προσέξεις Οπορτούνα. 10.36 Σοβαρή συζήτηση κάνουμε με τον λαό και με τους ανθρώπους που παλεύουμε μαζί χωρίς να είναι Κομμουνιστές μέσα στην Λαική Συμμαχία. Με Τυχοδιώκτες ποτέ 10.40 Αρα θα έπρεπε να είσαι χαρούμενος. Εσύ όμως προσπαθείς να πείσεις τον ευατό σου Φουκαριάρη μέσα στον Πανικό σου. 10.56. Κάνεις τραγικό λάθος. Φαρμακοβιομήχανοι Εφοπλιστές Ξενοδόχοι και η Χρυσή Αυγή επιδιώκουνε αλλαγή νομίσματος και Ιμπεριαλιστικού Οργανισμού Ρωσία Κίνα. Η Μοναδική λύση για τον λαό είναι Εξοδος απο την Ε.Ε Με Κοινωνικοποίηση των Μέσων Παραγωγής. Αλλος δρόμος δεν υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. 26 σεπ 9:48, τουλάχιστον οι εξ αριστερών χαμένοι των εκλογών όπως λές, προσπαθούν έστω και με τις τρομερές ανεπάρκειες του ο καθένας! Οι κερδισμένοι των εκλογών (πχ τσιριζα, πασοκ, κλπ), ΤΙ κατάφεραν;; Α, να εφαρμόσουν το μνημόνιο περαιτέρω εξαθλίωσης του λαού!

    Μπράβο ανώνυμε των 9:48!!!

    ΑΝΤΑΡΣΥΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΚΚΕ φίλε μου ψυχραιμία..... ΔΕΝ οικοδομείς ΤΙΠΟΤΑ με την λογική που έχεις..... μην αυταπατάσαι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Η Χ.Α. είχε στις πρόσφατες εκλογές 8.870 λιγότερες ψήφους σε σχέση με τις εκλογές του Γενάρη και όχι αύξηση που ποσοστιαία είναι πλασματική και έχει να κάνει με την αποχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή