Pages

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Εναλλακτικοί τίτλοι

Γράφει ο mitsos175

Δημοκρατία: Η Σία Αναγνωστοπούλου έδωσε τα διαπιστευτήρια της (στο υπ. Παιδείας) με το καλημέρα. Άρχισαν τα κόλπα με τα θρησκευτικά. Αυτό ήταν το πρόβλημα; Καταργείται η αίτηση των γονέων για εξαίρεση από το μάθημα! Τα... παιδιά θα αποφασίζουν (!!!) μόνα τους. Εναλλακτικός τίτλος: Ζήτω η Ιερά Εξέταση! Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών. Από πατρίδα ξεπουλήσαμε, αλλά εξακολουθούμε να πουλάμε θρησκεία. Τα χάλια της ΝΔ δεν είναι πρόβλημα. Ακούς εκεί να αποφασίζουν τα παιδιά για τον εαυτό τους. Με τον κηδεμόνα σας αμέσως άσχετοι.

Νέα: "Αλέξη άλλαξέ τα όλα..." Φλερτ με τους Σοσιαλιστές στην Ευρώπη ανατροπές σε δομές και πρόσωπα και στην Κουμουνδούρου. Εναλλακτικός τίτλος: Αλέξη άλλαξε τους τα φώτα με το Μνημόνιο. Σεξ με τους Ληστές της Ευρώπης. Άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς.

Έθνος: Γενναίες ρυθμίσεις από τις Τράπεζες για δυο εκατ. πιστωτικές. Ψαλίδι 50% στα επιτόκια των κόκκινων καρτών. Εναλλακτικός τίτλος: Τράπεζες uber alles! Αντουανέτα Μπόλολα: Αν δεν έχουν χρήματα ούτε για ψωμί, ας φάνε κάρτες. ΓΑΠ: Κάρτες υπάρχουν.

Η Εφημερίδα των Συντακτών: Κρίσιμη επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Με το χρέος στη βαλίτσα. Δεν πρέπει να χαθεί άλλος χρόνος λέει στην "Εφ. Συν." Αξιωματούχος των ΗΠΑ. Εναλλακτικός τίτλος: Πάει στο αφεντικό. Με το πουλί στο χέρι. ΗΠΑ: Το διάλειμμα των εκλογών τέλειωσε τα κεφάλια μέσα, ώρα να πληρώσετε.

Καθημερινή: Εκπτώσεις από την Εφορία. Για φορολογικές υποθέσεις που εκκρεμούν στα διοικητικά δικαστήρια. Εναλλακτικά: ΔΟΥ: Πηδάμε μόνο φτωχούς. Μετά τους φυλακίζουμε κιόλας.
Ελεύθερος Τύπος: Ραβασάκια προς ιδιοκτήτες ακινήτων, αγρότες, ξενοδοχεία και επαγγελματίες στα νησιά του Αιγαίου. 8 μποφόρ φόροι μέσα στον Οκτώβριο. Εναλλακτικά: Θύελλα στον εγκέφαλο για τους νεοδημοκράτες βουλευτές. Ψήφισαν σαν τσόντα του ΣΥΡΙΖΑ τον ανασκολοπισμό της βάσης της ΝΔ. Για τους άλλους, νέους, ανέργους, δημοσίους - ιδιωτικούς υπαλλήλους κλπ, σκοτιστήκαμε που φορολογούνται, δεν μας ψηφίζουν.

Κόντραnews: Το είχε ζητήσει προχθές η εφημερίδα μας με κύριο άρθρο της: Μπράβο του έκοψε ο Αλέξης τους υπουργούς από τα πρωινάδικα. Τους είπε να κάθονται στα γραφεία τους και να δουλεύουν και τους προειδοποίησε ότι θα κριθούν όλοι για την απόδοσή τους σε 6 μήνες. Καλύτερα να έγραφε: Μπράβο! μόνο μεταμεσονύκτιες ώρες στην TV οι κηφήνες υπουργοί και με σήμα "ακατάλληλο". Εκλογές σε 6 μήνες, τόσο θα αντέξει ο ΣΥΡΙΖΑ με δαύτους.

Αυγή: Κυβερνητική Δέσμευση Εγγυημένες οι μεσαίες και κατώτερες συντάξεις. Εναλλακτικός τίτλος: Λέμε ανέκδοτα να περάσει η ώρα. Κυβερνητική Δέσμευση: Σε όσους παίρνουν μικρή σύνταξη θα τους χορηγηθεί μπόλικη βαζελίνη.

Λόγος. Ύφεση 2% το 2015. Ή πιο σωστά: Ύφεση τουλάχιστο 2% το 2015. Έχετε γεια βρυσούλες...
Ριζοσπάστης: Συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ Νέα φορολογικά μέτρα - καρμανιόλα για το λαϊκό εισόδημα. Εναλλακτικός τίτλος: Σας τα λέγαμε, δεν σας τα λέγαμε; Ορίστε τώρα. .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου