Pages

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

"Φωτιά" στο διαδίκτυο μετά την ανακοίνωση του Αδωνη ότι θα διεκδικήσει την προεδρία της Ν.Δ

«Φωτιά» έχουν πάρει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την στιγμή που ο Αδωνης Γεωργιάδης  με τιτίβισμα του έκανε γνωστό ότι θα διεκδικήσει την προεδρία της  Νέας Δημοκρατίας.

Ας μην παίρνουμε όμως και τις μετρητοίς τα λεγόμενα του πρώην πρωτοπαλίκαρου του Καρατζαφέρη. Μια εσωκομματική μάχη γίνεται αυτή την στιγμή μέσα στην Ν.Δ ποια φράξια θα έχει το πάνω χέρι στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Και ενώ δεν είναι γνωστό αν ο Μεϊμαράκης θα θέση υποψηφιότητα για πρόεδρος της Ν.Δ εκτός του Κυριάκου Μητσοτάκη και του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Α. Τζιτζικώστα δημοσιεύματα παρουσιάζουν την Ολγα Κεφαλογιάννη και τον Βασίλη Κικίλια να ενδιαφέρονται για την προεδρία της συντηρητικής παράταξης.

Στην πορεία οι περισσότεροι απ’ αυτούς θα αποσυρθούν όπως έγινε και με την περίπτωση του Δ. Αβραμόπουλου το 2009 που τελικά στήριξε τον Σαμαρά.

Τώρα τι θα συμβεί με τον «μπουμπούκο» δεν ξέρουμε. Αναμένουμε.
___________

Και ένας σχετικός σχολιασμός από τον Γιώργο Αλεξάτο

 Κάποτε επικεφαλής τους ήταν ο Παπάγος, ο Καραμανλής, ο Κανελλόπουλος, ο Ράλλης, ο Αβέρωφ, ο Μητσοτάκης. Ανεξαρτήτως ιδεολογικών διαφορών, δεν μπορούμε παρά να αναγνωρίσουμε πως ήταν πολιτικοί ηγέτες.

Σήμερα για την ηγεσία της Δεξιάς ανταγωνίζονται οι Κυριάκος, Άδωνις, Τζιτζικώστας, Ψωμιάδης και κάμποσοι άλλοι ανάλογου αναστήματος.


Σημεία των καιρών. Της εποχής που μένουν εκτός Βουλής Λαφαζάνης, Γλέζος, Κωνσταντοπούλου, Βαλαβάνη κ.ά., αλλά μπαίνει ο Λεβέντης και ο Μιχαλολιάκος...

_______________________

Μια γεύση για το πώς έκανε δεκτή το διαδίκτυο την πρόθεση του Αδωνη να διεκδικήσει την αρχηγία της Ν.Δ.

2 σχόλια:

  1. Ωραία με άκουσε. Η ΝΔ μ αυτόν θα πάει στο διάολο μια ώρα αρχύτερα. mitsos175.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα και εμενα με ακουσε....προχθες εγραφα σε εσας πως''και κακοφωνος ειναι ,και χωρις τσιπα,και αν βγει ,ξεμπερδευουν και απο την Ντορα''!! Μπραβο και παλιν μπραβο! Οι υπολοιποι ...κρυβετε λογια....δεν ειναι αναγκη να τους ανοιγουμε τα ματια!! Και λιγη πολιτικη δεν βλαφτει βρε παιδια!!
    Αδωνις ειναι αυτος! Τι πιο καλο απο την εθελοντικη αποδομηση του εχθρου!! Θα λεει αυτα που λεει....οπως τα λεει.....και θαυμα φαγητο θα γινει!! Που κανονικα,επρεπε να ειχαμε σωστη αντιπολιτευση ! Να μου πεις ,....εχουμε σωστη κυβερνηση;; Σωστο και αυτο !! Οποταν.....''χαλια του κοσμου ολου ...ενωθειτε....η φυλη σας κινδυνευει '' .Βρε ...ουστ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή