Pages

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Αδιανόητα εμέσματα Μπογδάνου

«Εξέχουσα θέση στο πάνθεον της δημοσιογραφικής (κι όχι μόνο) πλέμπας, αρχίζει να καταλαμβάνει (με το σπαθί του) ο νέος φέρελπις κι ανατέλλων αστέρας της μηντιακής βλακείας ονόματι Κων/νος (όχι Κώστας παρακαλώ) Μπογδάνος, ο άνθρωπος πολυμηχάνημα:  Και ποιητής, και τραγουδοποιός και κιθαρίστας και δημοσιογράφος, δηλαδή ένας πραγματικός πνευματικός άνθρωπος!

Είναι η ενσάρκωση της βλακείας και της αγραμματοσύνης, που το σύστημα παιδείας έχει καταδικάσει τον ελληνικό λαό, επί δεκαετίες» γράφαμε σε περασμένη ανάρτησή μας γι’ αυτό τον υπάλληλο του Αλαφούζου.

Κάναμε μια παράλειψη και επανορθώνουμε. Ο τύπος δεν είναι μόνο αυτά που αναφέραμε. Πέρα από εντελώς ανιστόρητος («μεθόδευση της CIA το Πολυτεχνείο-Άνοιξε το δρόμο να χάσουμε την Κύπρο» (!!!) μας είπε πρόσφατα) έχει και κτηνώδη ένστικτα και μάλιστα τα εκφράζει –μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook- δημοσίως.

Είναι δυνατόν αυτό το κατακάθι της «ενημέρωσης» να προκαλεί τόσο βάναυσα  με τα δημόσια εμέσματα του; Υπάρχει άνθρωπος με «σώας τας φρένας» που να εκδηλώνει την επιθυμία του για νέο αιματοκύλισμα που θα δημιουργήσει νέες εκατόμβες αθώων νεκρών ανθρώπων; 

Κάτι γνωρίζει ο Μπογδάνος όταν έλεγε σε τηλεοπτική του εκπομπή ότι: «Η μισή Ελλάδα θέλει να με πυροβολήσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου