Pages

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Ο άνθρωπος πάνω από όλα.

Γράφει ο mitsos175

Ο Τάκης Μιχαλόλιας, αδελφός και συνήγορος υπεράσπισης του Νίκου Μιχαλολιάκου, στη των δολοφόνων νεοναζί ρώτησε τον αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ, "έχετε δει μέλη του κόμματος της Χρυσής Αυγής να καταστρέφουν ιδιωτικές περιουσίες;".
Η Μάγδα Φύσσα η μητέρα του δολοφονημένου αντιφασίστα Παύλου Φύσσα δεν άντεξε και έδωσε την καλύτερη απάντηση που μπορούσε να δοθεί: Μεγαλύτερη περιουσία είναι το παιδί σου!

Πράγματι ο άνθρωπος αξίζει περισσότερο από όλα τα υλικά αγαθά. Υπάρχει βέβαια και η άθλια νοοτροπία της θεοποίησης του χρήματος. "Τα λεφτά κάνουν τον άνθρωπο" σύμφωνα με αυτή την κυνική κι απάνθρωπη αντίληψη, η οποία στο βωμό του κέρδους θυσιάζει ζωές.

Ειδικά για τους φασίστες όμως, αν ο Μιχαλολιάκος δεν είδε, ή δεν θυμάται, να του υπενθυμίσουμε εμείς κι όσοι ήταν αυτόπτες μάρτυρες: Πριν την δολοφονία του Παύλου, η συμμορία της Χρυσής Αυγής έκανε πάρα πολλές επιθέσεις τόσο σε μετανάστες, όσο και σε Αριστερούς. Σε αυτές κατέστρεφαν και περιούσιες, αν και ο κύριος στόχος τους βέβαια ήταν οι άνθρωποι.

Χαρακτηριστικές ήταν οι συνεχείς, οργανωμένες και συντονισμένες επιθέσεις σε πάγκους αλλοδαπών μικροπωλητών σε πολλές περιοχές της Ελλάδας. Στο Μεσολόγγι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Μπαρμπαρούσης έκανε τότε δηλώσεις, αφού αυτοανακηρύχθηκε πρώτα "σερίφης", όπως έκανε κι ο Γερμενής στη Ραφήνα (7 - 9 - 2012), όταν οδήγησε μια ομάδα κακοποιών του κόμματός του στην μια εγκληματική επίθεση υπό την ανοχή της ΕΛΑΣ αφού όπως είπε "το αναφέραμε στην αστυνομία και στη συνέχεια η Χρυσή Αυγή έκανε ό,τι έπρεπε να κάνει"!

Φυσικά δεν περιοριστήκαν μόνο σε πάγκους αλλά και μαγαζιά αλλοδαπών ακόμα και σε όσα εργάζονταν νόμιμα αλλοδαποί.

Επίσης πάμπολλες αναίτιες επιθέσεις δέχθηκαν χώροι Αναρχικών και Αριστερών όπου προκλήθηκαν και υλικές ζημιές αλλά το κυριότερο τραυματισμοί μερικοί εκ των οποίων ήταν σοβαροί.

Να αναφέρουμε και το κυνηγητό μεταναστών στους κεντρικούς δρόμους από μαχαιροβγάλτες, τις αμέτρητες τρομοκρατικές επιθέσεις, όπου τραυματίστηκαν σοβαρότατα συνάνθρωποί μας, τα υπόλοιπα εγκλήματα που είναι μπλεγμένη η οργάνωση και που αφορούν από κλοπή μέχρι ανθρωποκτονία, εκτός από το φόνο του Παύλου Φύσσα. (μόνο το 2012 και 2013 διέπραξαν 32 μεγάλα εγκλήματα και ανυπολόγιστο αριθμό μικρότερων)!
Αυτά μόνο και μόνο για να φρεσκάρουμε τη μνήμη κάποιων.

Βέβαια είναι αλήθεια αυτό που είπε ο συνήγορος όπου είπε ότι η Χρυσή Αυγή δεν κάλεσε τον κόσμο σε Επανάσταση όπως οι Κομμουνιστές. Οι Ναζί δεν κάνουν ΠΟΤΕ Επανάσταση, μόνο Πραξικοπήματα, Χούντες, Πολέμους κοκ. Είναι φυσικό, αφού αποτελούν τους "σωματοφύλακες" του Καπιταλισμού, τους παρακρατικούς, τους πράκτορες, όλους όσους πασχίζουν για να τρώνε καλά τα πλούσια αφεντικά τις σάρκες των φτωχών πετώντας τους τα κόκκαλα... 

1 σχόλιο: