Pages

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Περί οικουμενικών δημοσκοπήσεων.

Γράφει ο mitsos175

Πόσο - στ’ αλήθεια - βαρετό, κάθε φορά να βγαίνουν οι δημοσκόποι και να λεν τις πιο τρανές κοτσάνες. Όπως και τώρα η Research, που προσπαθεί να πείσει πως παρτουζίτσα θέλουμε με όλους τους κηφήνες, αγκαλιασμένους στο φαί για να γλεντούν αντάμα...
Δημοσκόποι Αγάπες μου!
Και καλοί μου πελάτες! Γιατί καρδούλες μου, τα διαστρέφετε πάλι τα πράγματα ε; Αφού κανείς δεν σας πιστεύει πλέον.

Νομίζετε, πως ξεχάσαμε, ότι ούτε μια πρόβλεψη δεν κάνετε σωστή; Στην τύχη να ρίχνατε μερικά νούμερα, πιο κοντά θα ήσασταν στην πραγματικότητα.
Κανείς δεν αμφισβητεί, μανάρια μου, τη φθορά του ΣΥΡΙΖΑ. Ούτε φυσικά την κατρακύλα της ΝΔ, όπου γέλασε το παρδαλό κατσίκι με τα ευτράπελα των εσωκομματικών εκλογών. Αλίμονο, αν λέγατε, ότι είναι ικανή η ΝΔ να κυβερνήσει τώρα, αφού έχασε εκλογές που έκανε μόνη της! Δεν υπάρχει επίσης καμιά πιθανότητα για ΠΑΣΟΚ, «σιγανά Ποταμάκια» και άλλα «Λεβεντόπαιδα» των τοκογλύφων.

Αλλά πείτε ΜΙΑ ΦΟΡΑ έστω την αλήθεια; Δεν θέλουμε κανένα από αυτούς, τους σιχαινόμαστε, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ! Κανένα μνημονιακό σκουλήκι, αφού όλοι ψήφισαν την υποταγή στους τοκογλύφους και την λεηλασία των περιουσιών μας.

Πως είναι δυνατόν λοιπόν να βγάζετε συμπέρασμα, ότι ο κόσμος θέλει τάχα Οικουμενική; Οικουμενική Απατεώνων; Ανάλγητων και διεφθαρμένων ψευτών; Δηλαδή με σάπια επιμέρους υλικά θα βγει φρέσκο σύνολο; Είναι ποτέ δυνατό να γίνει κάτι τέτοιο;
Υπάρχει έστω η παραμικρή Λογική σε όσα λέτε;
Απλά ενισχύεται η Απαξίωση. Αν γίνουν τώρα εκλογές, θα θυμίζουν τις φοιτητικές, όπου οι περισσότεροι αδιαφορούν και για τη συμμετοχή και για τα αποτελέσματα. Γιατί απλά δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ απολύτως διαφορά ανάμεσα σε κανένα κόμμα που ψήφισε Μνημόνιο.

Όταν ψηφίζουν όλοι, να δώσουν ένα κάρο δισεκατομμύρια, στους άρπαγες τοκογλύφους, κι όταν δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να πάρουν ούτε ένα ευρώ από τους πλούσιους, ποιος νομίζετε ότι θα τα πληρώσει πάλι; Οι συνήθεις φορολογούμενοι: Συνταξιούχοι, υπάλληλοι, μικρομεσαίοι. Τέλος!

Γελοία είναι και η προσπάθεια της συμπολίτευσης να το παίξει «αντιπολίτευση». Αφού ψηφίσανε τα ίδια! Βγαίνουν και λένε χωρίς καμιά ντροπή, πως για το μόνο λόγο που θέλουν να γίνει Οικουμενική, είναι για να περάσουν τα μέτρα. Δηλαδή είναι χολωμένοι όχι για τα μέτρα αυτά καθ’ αυτά, αλλά γιατί δεν τα περνάνε αυτοί! Με το «αζημίωτο» φυσικά δηλαδή με το να στρογγυλοκάτσουν σε υπουργική καρέκλα, να αρχίσουν τα ρουσφέτια, ώστε να μην εξαφανιστούν στις επόμενες εκλογές και να λιγδώσει καλύτερα τ’ άντερό τους.

Δε μας φτάνουν οι δοσίλογοι του ΣΥΡΙΖΑ, να μπούνε όλοι οι προδότες καβάλα. Να γίνει χαμός τρις χειρότερος από ότι είναι τώρα. Να έρθει ο Άδωνης ξανά υπουργός να υπερασπίζεται τον Τσίπρα! Ο Βορίδης να μασουλάει πλάι - πλάι με το Φίλη. Η Φώφη κι ο Θεοδωράκης μαζί με τον Κούλη και το Λεβέντη! Όλα τα όρνεα να πλακώσουν στο δημόσιο χρήμα να τρώνε και να γλεντάν και να μας στέλνουν τη λυπητερή σε μας! Να έρθει η ΝΔ η «ικανή να τα κάνει... σαν τα μούτρα του Κοκού». Γιατί αυτόν ετοιμάζουν να φέρουν πάλι. Βρε άντε χαθείτε από 'κει που θα μας δουλέψετε κι από πάνω... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου