Pages

Σάββατο 10 Αυγούστου 2019

Δηλητηριάστηκε ο μετανάστης που δάγκωσε μπάτσο

23χρονος μετανάστης από το Ιράν, που βρισκόταν μέσα στον χώρο του Κέντρου Ένταξης Μεταναστών του δήμου Θεσσαλονίκης, δάγκωσε αστυνομικό  στο πόδι, όταν αυτός προσπάθησε να τον ακινητοποιήσει, μας λέει η είδηση.

Αλήθεια; Κι εγώ νόμιζα πως οι Ιρανοί είναι μουσουλμάνοι. Ως γνωστό δεν τους επιτρέπεται να φάνε... μπάτσους. 
Πρέπει να ήταν πολύ κοντός ο Ιρανός για να δαγκώσει τον μπάτσο στο πόδι. Δεν έφτανε δηλαδή πιο πάνω; Ή μήπως - λέω εγώ τώρα - ήταν πεσμένος με τους μπάτσους καβάλα; 

Ο μπάτσος πήγε στο νοσοκομείο. Ο αλλοδαπός που έπαθε τη δηλητηρίαση; 
Στο νοσοκομείο θα πάει κι αυτός, αφού τον πάνε μια βόλτα από το τμήμα.
Καλέ όχι, δεν υπονοώ τίποτα, πως θα τον ταράξουν στο ξύλο, πριν τον απελάσουν! Σας ορκίζομαι, στη ζωή του Κούλη. 

Να πάει τώρα ο υποκριτής πρωθυπουργός να βγάλει μια φωτογραφία με ζωντανό το μετανάστη. Όσο είναι ακόμα δηλαδή ζωντανός. 

"Είχε ψυχολογικά προβλήματα", ο μετανάστης, αναφέρουν τα ΜΜΕ. Οι αλήθεια είναι πως ο ρατσισμός και η φυλάκιση χωρίς λόγο σε χώρους που επικρατούν άθλιες συνθήκες σου δημιουργεί κάποια προβλήματα.

Τα ΜΜΕ απαιτούν να θανατωθεί ο Ιρανός, κι έπειτα να περιφέρουν το πτώμα του δεμένο πίσω στο περιπολικό, ως άλλον Έκτορα, γύρω από τη Θεσσαλονίκη.
Να ησυχάσουν οι νοικοκυραίοι. Να δουν κι οι τουρίστες πως φερόμαστε στους ξένους, που δεν έχουν λεφτά. Να θαυμάσουν τον πολιτισμό μας.

Ζητάνε το αίμα του μετανάστη οι φασίστες. Δεν χόρτασαν αίμα; Μπα! Που να χορτάσουν.

Αυτά γίνονται γιατί φυλακίζονται άνθρωποι που δεν έκαναν τίποτα. Υπάρχει αυταρχισμός, αδιαφορία, ρατσισμός.
Οι μετανάστες βιώνουν μια Κόλαση. Κι οι μπάτσοι έχουν ξεφύγει εντελώς με τη ΝΔ. Όχι πως πριν δεν έκαναν ότι γούσταραν, αλλά τώρα ξεσάλωσαν.

Στα ΜΜΕ δεν έχω καμία εμπιστοσύνη. Τι δουλειά είχαν πχ τα ΜΑΤ μέσα στο κέντρο ένταξης μεταναστών; Πόση φασαρία μπορεί να προκάλεσε ένας;

Κάτι δεν κολλάει σε όσα μας λένε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου