Pages

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019

Μουσική υπόκρουση και μυστικές παρακολουθήσεις

 Γράφει ο mitsos175

Δεν τα λέω εγώ, τα λένε τα ίδια τα site της Νέας Δικτατορίας.
"Ο... μουσικός της Κατεχάκη «καίει» την κυβέρνηση"
"Όσα αποκαλύφθηκαν για τα ελλιπή προσόντα τον νέου διοικητή της ΕΥΠ, έχουν εκθέσει την κυβέρνηση ανεπανόρθωτα".

"Κι ο πιο αδαής εάν συγκρίνει το βιογραφικό του επικεφαλής των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών με αυτό του δικού μας θα αντιληφθεί ότι μειονεκτούμε σε τεράστιο βαθμό.
Ο ένας είναι... γεράκι με κορυφαίες σπουδές και επιτελικές κυβερνητικές θέσεις, κι ο άλλος ένας... μουσικός με αμφιλεγόμενες σπουδές και σεκιουριτάς της αμερικανικής πρεσβείας".

"...άλλο να σε κατηγορήσουν για λανθασμένη επιλογή κι άλλο για ανικανότητα που έβλαψε την ασφάλεια της χώρας".

Εγώ όμως διαφωνώ! Η μουσική χρειάζεται στις μυστικές επιχειρήσεις. Τυχαία νομίζετε όλες οι ταινίες του James bond αρχίζουν με μουσική; Μερικά τραγούδια μάλιστα έγιναν μεγάλες επιτυχίες. 

Η μουσική χρειάζεται στις παρακολουθήσεις, που είναι το βασικό έργο των ελληνικών μυστικών υπηρεσιών. Τέρμα πια η μονοτονία! Στο εξής θα μπαίνει μουσική υπόκρουση το ανάλογο τραγούδι.
Όταν παρακολουθούν κομμουνιστές πχ θα βάζουν αντάρτικα ή παλιές Σοβιετικές επιτυχίες. Σε μένα παρακαλώ, βάλτε την "Katyusha".
Όταν παρακολουθούν Τούρκους θα βάζουν αμανέδες και τσιφτετέλια.
Όταν παρακολουθούν εσωκομματικούς αντιπάλους, το Σαμαρά πχ θα βάζουν Καλαματιανό, ενώ για τη Ντόρα θα βάζουν... σκόρδα! 

Στις παρακολουθήσεις του ΣΥΡΙΖΑ θα έχουν νταούλια, ενώ στο ΚΙΝΑΛ ερωτικά τραγούδια για να αναδείξουν τις καλές σχέσεις ΠΑΣΟΚ - ΝΔ. 

Κι όταν ο Μητσοτάκης θα παρακολουθεί... τον εαυτό του, θα βάζει Θέμη Ανδρεάδη "είμαι πολύ ωραίος" και φυσικά Τέρη Χρυσό! "Τάκα τάκα τάκα τα".
Μόνο Κούλη, να προσέχεις. Όχι πολύ τάκα τάκα. Από μια ηλικία και μετά έχει παρενέργειες.

Κι όταν κάνουν επιχειρήσεις στο εξωτερικό θα κάνουν συναυλίες. Και τη χώρα θα υπηρετούν και την τέχνη και θα τα οικονομάν!

Μη νομίζετε πως οι προηγούμενοι ήταν καλύτεροι. Οι δήθεν δικοί μας, πληρώνονταν για χρόνια από τους Αμερικάνους και έπειτα από εμάς. Αλλά τους Αμερικανούς εξυπηρετούν πάντα.

Ήταν λέει φύλακας στην Αμερικάνική Πρεσβεία. Ε, αυτόν είχαν εύκαιρο οι Αμερικάνοι, αυτόν έδωσαν. Τον καφετζή τον ήθελαν. 

Πάντως έχει το μεγαλύτερο προσόν: Κολλητός του Μητσοτάκη! Τι άλλο θέλετε δηλαδή; Αξιοκρατία; Στην Ελλάδα και μάλιστα στην ΕΥΠ; Αστεία Λέτε;                                     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου