Pages

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

Απίστευτη ηλιθιότητα του δημάρχου Καλαμάτας: Επέβαλε χρηματικό πρόστιμο στο Μ-Λ ΚΚΕ για αφίσες που κόλλησαν μέλη του ΚΚΕ (μ-λ)

Παραπολιτικό είναι αλλά δεν μπορεί να μην χλευάσεις την ηλιθιότητα που διακατέχει κάποιους "δημοτικούς άρχοντες", οι οποίοι μάλιστα την εκδηλώνουν δημόσια.

Πώς γίνεται δηλαδή να σχολιάσεις στα σοβαρά την απόφαση του Δημάρχου Καλαμάτας ο οποίος σκέφτηκε τρεις μήνες μετά τις βουλευτικές εκλογές του Ιούνη του 2019 να επιβάλλει πρόστιμο 500 ευρώ στο Μ-Λ ΚΚΕ για προεκλογικές αφίσες που είχαν κολλήσει ... μέλη του του ΚΚΕ (μ-λ); 

Αφού η καταγγελία της συγκεκριμένης συλλογικότητας, κάνει γενικότερη αναφορά στο γεγονός καταλήγει:

Δεν ξέρουμε αν στην αναγραφή της αιτιολογίας για το πρόστιμο, συνέβαλε κάποιος που είχε αναπτυγμένη την αίσθηση του χιούμορ, ή η αθάνατη δεξιά κομμουνιστοφαγία έκανε πάλι το θαύμα της.

Στην απόφαση Δημάρχου, που επισυνάπτουμε παρακάτω, το πρόστιμο επιβάλλεται στο Μ-Λ ΚΚΕ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ ΛΕΝΙΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ, (πλήρης και λεπτομερειακή η γραφή!!!) , «καθώς έχει προβεί σε ρύπανση με επικόλληση αφισών….. με θέμα «ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ, ΨΗΦΙΣΤΕ – ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΚΚΕ (μ-λ)». Ταραχή εν κρανίω.

Το Μ-Λ ΚΚΕ καλεί κάθε δημοκράτη, κάθε προοδευτικό, κάθε αριστερό άνθρωπο να καταδικάσει τη σκοταδιστική απαγόρευση διάδοσης των ιδεών. Να υπερασπιστεί τα δημοκρατικά δικαιώματα και την ελεύθερη διακίνηση των ιδεών.

5 σχόλια:

  1. O ένας, ο μαύρος δήμαρχος στα Γιάννενα προ ημερών την είδε Αλή πασάς κι έβγαλε φερμάνι με το οποίο απαγόρευε την πολιτική εκδήλωση του ΚΚΕμ-λ. Ο άλλος παρόμοιος δημογέροντας σαν επίγονος των τσγματαλήτηδων, στην Καλαμάτα, έριξε τώρα πρόστιμο στο Μ-Λ ΚΚΕ για αφίσες, έστω κι αν επρόκειτο για αφίσες του... ΚΚΕμ-λ. Άλλωστε πρόκειται προφανέστστα για πολιτικώς αστοιχείωτο κοτζαμπαση, που απλώς βρωμοκοπάει φασισμό από χιλιόμετρα. Σαν πολλή φόρα δεν έχουν πάρει όλα αυτά τα φασιστόμουτρα της δεξιάς που μοστράρουν ως επαρχιακοί βλαχοδήμαρχοι αφού "εκλέχτηκαν"με συμμετοχή στη διαδικασία μόλις του 50 τα 100 των εκλογέων; Κάτι δεν πρέπει να γίνει άμεσα από το λαϊκό κίνημα για να τους κοπούν μια και καλή τα γαϊδουρινά που τους αφτιά που με τόση αλαζονεία σηκώσαν αυτές οι μαύρες φιγούρες του κοστουμαρισμένου φασισμού; Η γνώμη μου είναι ότι η ενοποίηση όλων των Μαρξιστών- Λενινιστών σε ενιαίο ανασυγκροτημένο αληθινό ΚΚΕ,ένα ΚΚΕ που να πάρει μαζί του όλο τον αληθινά αριστερό κόσμο της Ελλάδας,θα είναι το πρώτο αποτελεσματικό βήμα για να ξεβρωμήσει ο τόπος μας από τα φασιστικά σκύβαλα. Αλλιώς αυτές οι μαύρες πατσαβούρες θα ξεσαλώσουν ασύδοτες, τώρα μάλιστα που το ξένο αφεντικό τους, το Ευρωμπουρδέλο των Βρυξελλών ετοιμάζεται να κηρύξει παράνομη την κομμουνιστική ιδεολογία... Πρέπει να ενωθούμε για να τους θάψουμε εμείς,πριν μας θάψουν αυτά τα λέσια. Να τους τσακίσουμε αμείλικτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ανθρωπος ειναι αγραμματος και προφανως βλακας. Χαρακτηριστικος δεξιος, ανταξιος των καλαματιανων γιδιων που τον εξελεξαν. Τρομαρα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σύντροφε Γιάννη, ας μην θίγουμε τα πανέξυπνα και πανέμορφα εκείνα πλάσματα του βουνού, τα γίδια! Οι προερχόμενοι από την εργατιά και το λαό ψηφοφόροι κα οπαδοί συμπασας της δεξιάς αντίδρασης δεν μοιάζουν σε τίποτα με τα γίδια. Μάλλον με τα πρόβατα, ή ακόμα καλύτερα με τα ..βόδια πρέπει να τους παρομοιάζουμε!

      Διαγραφή
  3. Ο δημαρχος καλαματας ειναι φασιστοειδες γνησιος επιγονος του Περρωτη.Ο δημαρχος ιωαννινων ειναι κεντροαριστερος κ πολεμαει οτι αριστερο υπαρχει εκει(βλεπε απαγορευση φεστιβαλ ναρ) λογω του παλαιστινιακου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο σύντροφος Δροσινός μάς διαφωτίζει με το παραπάνω σχόλιό του για μιαν ακόμα σκοτεινή πλευρά του νεόκοπου αντιδραστικού δήμαρχου Ιωαννίνων: το γεγονός ότι ο δήμαρχος αυτος βρίσκεται
    κοινή γραμμή πλεύσης με το σιωνισμό, δηλαδή τον Ισραηλινό ιμπεριαλιστικό χιτλερισμό. Ο τύπος αυτός, καθότι Μωυσής στο όνομα, είχε προβληθεί προεκλογικώς από τα σκουπιδοκαναλα των αστών ως δήθεν προοδευτική φωνή. Οι προπαγανδιστές του μάλιστα είχαν σκαρώσει το παραμύθι ότι ο εν λόγω Μωυσής είχε -τάχα μου- σχέση με την παράδοση του Ελληνοεβραίου αγωνιστή και λογοτέχνη των Ιωαννίνων,του Κομμουνιστή μάρτυρα της Εργατικής Τάξης Γιοζέφ Ελιγιά. Στην πραγματικότητα ο κυρ Μωυσής της ιστορίας μας μοιάζει εξολοκλήρου με εκείνους τους μεσοπολεμικούς σιωνιστές πλουτοκράτες των Ιωαννίνων που κατέτρεξαν αμείλικτα κι οδήγησαν στον πρόωρο θάνατο το σύντροφό Γιοζέφ Ελιγιά. Ας ξαναδιαβασουμε το έργο του Δημήτρη Χατζή "Το τέλος της μικρής μας πόλης" και θα καταλάβουμε τίνος συνεχιστής είναι ο τωρινός δήμαρχος των Ιωαννίνων. Οι προλετάριοι της περιοχής Εβραίοι ή Έλληνες στην καταγωγή δεν μπορούν να έχουν καμία σχέση με δαύτπν και με την πολιτική του. Αντίθετα επιβάλλεται να παλέψουν για να τη συντρίψουν. Το σχόλιο αυτό αφιερώνω με σεβασμό στη μνήμη του Γιοζέφ Ελιγιά, που αν ζούσε σήμερα θα ήταν ο πρώτος και καλύτερος μαχητής ενάντια σε ό,τι εκπροσωπεί ο κυρ Μωυσής του Δημαρχείου Ιωαννίνων!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή