Pages

Παρασκευή 24 Απριλίου 2020

Να σε κάψω Γιάννη, να σ’ αλείψω λάδι να γιάνει…

Πηγή:  ΚΟΝΤΡΑ

«Τους ανθρώπους που εκτιμώ έχω μάθει να τους υπερασπίζομαι και στις δύσκολες στιγμές τους. Ο κύριος Γιάννης Βρούτσης, ως Υπουργός Εργασίας και επί Σαμαρά και επί Μητσοτάκη, έχει πιστωθεί τις μεγαλύτερες μεταρρυθμίσεις. Τι είναι πιο σημαντικό; Οι αστοχίες του ΚΕΚ που διορθώθηκαν με παρέμβαση Μητσοτάκη ή ότι δουλεύει ο "Άτλαντας" και σε δύο μήνες από σήμερα με το πάτημα ενός κουμπιού θα παίρνεις τη σύνταξή σου; Γιατί και αυτό είναι έργο Βρούτση».

Ο Μπουμπούκος προτάσσει τα στήθη του για να υπερασπιστεί τον Βρούτση. Το ότι σε δυο μήνες θα πατάς ένα κουμπί και θα παίρνεις σύνταξη, δε θα το σχολιάσουμε. Είναι σαν τα… θεραπευτικά νανογιλέκα που πουλούσε στις νυχτερινές εκπομπές του.

Αντιλαμβανόμαστε, επίσης, ότι έχει διπλό λόγο να υπερασπιστεί τον Βρούτση. Πρώτο, διότι έτσι υπερασπίζεται και τον εαυτό του, που είχε πάρει σβάρνα τα ραδιοκάναλα και υπερασπιζόταν το λαμογιοπρόγραμμα.
Δεύτερο, διότι και οι δύο ανήκουν στους σαμαρικούς της ΝΔ και οφείλουν να επιδεικνύουν φραξιονιστική αλληλεγγύη (αλίμονο αν αρχίσει ο Κούλης να ξηλώνει την κάλτσα).

Ομως, επειδή στους αστούς πολιτικούς το ένστικτο της πολιτικής επιβίωσης είναι πιο ισχυρό από το αίσθημα της φραξιονιστικής αλληλεγγύης, ο τηλεπλασιέ φροντίζει να καρφώσει τον Βρούτση ως αποκλειστικά υπεύθυνο για το φιάσκο, γράφοντας ότι ο Βρούτσης περνάει «δύσκολες στιγμές»!

Να σε κάψω Γιάννη, να σ’ αλείψω λάδι να γιάνει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου