Pages

Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

Ψεύτες χουντικοί και βλάκες με αποδείξεις.

Γράφει ο mitsos175

Σήμερα θα αποδείξουμε με τη χρήση της Γεωμετρίας πως οι νεοδημοκράτες είναι ψεύτες, χουντικοί και βλάκες.

Το παραμύθι που μας σερβίρουν τα ΜΜΕ για την πλατεία Αγίου Ιωάννη στην Αγία Παρασκευή είναι γνωστό.
400 άτομα συνωστίστηκαν στην πλατεία. Η πλατεία αυτή, όπως φαίνεται στους χάρτες είναι τραπέζιο. Η μεγαλύτερη βάση της είναι 65 περίπου μέτρα, μικρότερη 57. Το ύψος είναι 73 μέτρα. Δεν βάλαμε τους γύρω δρόμους που αυξάνουν το εμβαδόν.

Ο τύπος του εμβαδού είναι ((μικρή βάση + μεγάλη βάση) Χ ύψος) / 2 δηλαδή ((57+65)Χ73)/2= 4.453 τετραγωνικά μέτρα. Σε αυτά υπήρχαν 300 με 400 άτομα. Ας βάλουμε 400. Κάνοντας διαίρεση βλέπουμε πως αντιστοιχεί περίπου 11 τ.μ. το άτομο. Η οποία είναι ελάχιστα μικρότερη από τα 12 τ.μ που πρέπει να έχει κάποιος εφόσον τηρεί την απόσταση των .
2 μέτρα ακτίνα σημαίνει 4 μέτρα διάμετρο και εμβαδόν κύκλου 12,56 μέτρα.

Ας σημειωθεί πως ο χώρος είναι πλατεία, άρα ανοικτός. Οπότε μπορούμε να πούμε πως μάλλον δεν υπάρχει μεγάλος κίνδυνος μετάδοσης στην περίπτωση που κάποιος φορέας χωρίς να το γνωρίζει, βρισκόταν στο μέρος αυτό.
Όμως ας δούμε τώρα που αλλού θα γίνει όχι απλά συνωστισμός, αλλά χαμός:

Προδιαγραφές για αίθουσες: 7 μέτρα επί 7 = 49 τετραγωνικά. 49 δια 16 (15 μαθητές και ο δάσκαλος) μας κάνουν 3 περίπου τετραγωνικά μέτρα. Μπορούν να μας εξηγήσουν οι επιστήμονες της προπαγάνδας γιατί τα 11 τετραγωνικά άπλα σε ανοικτό χώρο με μάσκες είναι συνωστισμός, ενώ είναι ασφαλή τα 3 τετραγωνικά μέτρα χωρίς μάσκες σε κλειστό χώρο;
Είναι λοιπόν ψεύτες και χουντικοί. Επιπλέον είναι ηλίθιοι γιατί νομίζουν πως τρώμε το κουτόχορτο που μας δίνουν.

Ο λόγος που γίνονται αυτά είναι τα Μνημόνια που έρχονται. Είναι ασκήσεις για δικτατορία. Ο κόσμος αντέδρασε στην αναίτια επιδρομή των μπάτσων. Τα καθάρματα στα κανάλια ανέλαβαν να σπιλώσουν τον κόσμο, να δικαιολογήσουν τη βία των μπάτσων και την επιβολή χούντας.
Δε θα τους περάσει, να είναι σίγουροι.

Ο Μητσοτάκης τρέμει, γατί ξέρει πως ο κόσμος δεν θα ανεχτεί αλλά Μνημόνια, πόσο μάλιστα όταν αυτά θα είναι τα χειρότερα όλων των προηγούμενων.
Κάνει λοιπόν ασκήσεις για επιβολή στρατιωτικού νόμου.
Γι αυτό άλλωστε προσπαθεί να καπηλευθεί την προβοκάτσια της Μαρφίν.
Φοβάται πως ο κόσμος θα κατέβει στο δρόμο. Αυτόν τον πανικοβάλει, γιατί ο βρικόλακας που μας τυράννησε το 90-93 έπεσε από τον κόσμο και τις δυναμικές κινητοποιήσεις, όχι από το Σαμαρά.
Το ίδιο θα γίνει και τώρα. Καμία προβοκάτσια και κανένα ψέμα δεν πρόκειται να τον σώσει.
Δεν θέλουμε Μνημόνια. Αυτό ας το καταλάβει.

Η Μυτιλήνη, η Χίος έγιναν εφιάλτες του. Οι μπάτσοι, που έφαγαν εκεί της χρονιάς τους, αν συνεχίσουν να προκαλούν τον κόσμο, θα έχουν μια από τα ίδια σε πάρα πολλά μέρη.

Οι νέοι δεν είναι ανόητοι. Απόρησαν με το θράσος των πραιτοριανών που επίτηδες τους προκάλεσαν, ακριβώς για να πειραματιστούν στην επιβολή δικτατορίας.

Οι ίδιοι δημιούργησαν το πρόβλημα. Είναι τουλάχιστο προκλητικό όταν δεκάδες φερέφωνα στριμώχνονται μπροστά στις κάμερες γλείφοντας υπουργούς και πρωθυπουργό να μιλάνε για συνωστισμό.

Πρόκειται καθαρά για παιχνίδια εξουσίας. Το ίδιο και με τα Σχολεία. Αλλά τα παιχνίδια αυτά δεν θα τους βγουν σε καλό.

Αν κάποιος αμφιβάλει για τις μετρήσεις, ας δει το χάρτη. Κι ας μετρήσει αυτός την απόσταση και το εμβαδόν. Κι αν βρει περίπου τα ίδια ας αναρωτηθεί γιατί στην πλατεία συνωστίζονται τα 4-5 άτομα ανά πενήντα τετραγωνικά ενώ στην αίθουσα δεν θα συνωστίζονται τα 16!

4 σχόλια:

  1. Πάντως το " δεν θελουμε μνημόνια" είναι σχετικο.Μολις πριν ένα χρόνο το 88% ψηφισε κομματα μνημονιακα στις εκλογες.Ασε που μνημονιο εχουμε του Τσιπρα που θα κρατησει δεκαετιες.Λεφτα υπαρχουν απο το μαξιλαρακι ,ενώ από όρους να φανε και οι κότες.Όσο για την εποπτεια αυτη υπάρχει και τωρα που γραφονται αυτες οι αραδες.Ο κοσμος θα βγει στο δρόμο.Η κυρια απειλη δεν είναι το γκλομπ.Αυτη την εχει γραμμενη ο κοσμος οταν ξεσηκωνεται.Η απειλη ειναι να τον βαλουν να ματωσει για να γυρίσει η αδιστακτη κλίκα της κωλοτουμπας και του ξεπουλήματος και εδω εχουν προσωπικη ευθυνη οσοι λενε" ξεσηκωθειτε" αφηνοντας στο απυροβλητο την παρεα του Τσιπρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάλλον με αυτό το σχόλιο αποδεικνύεται ότι αυτός που το έγραψε είναι παντελώς άσχετος
    400 άτομα μπορούν να μαζευτούν άνετα ο ένας πάνω στον άλλο μπροστά από ένα μαγαζί άσχετα αν ο υπάρχων χώρος είναι 4000 η14000 τετραγωνικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Doc δεν είναι έτσι. Εκείνοι που πήγαν, δεν ήθελαν ούτε να κολλήσουν οι ίδιοι ούτε τους άλλους. Οι αποστάσεις τηρούνταν. Υπάρχουν μάρτυρες.
    Οι μπάτσοι κάνανε ντου για να προκαλέσουν.
    Το θέμα είναι πως στις αίθουσες στα σχολεία, που είναι κλειστός χώρος και που αναλογούν πολύ λιγότερα τετραγωνικά, θα μείνουν για ώρες 16 άτομα χωρίς μάσκες. Αυτό είναι έγκλημα.
    Όσο για τις πλατείες είναι πρόβα στρατιωτικού νόμου.
    Οι νεοδημοκράτες έβγαλαν αφρούς με τη συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς. Αύριο, που ο Μητσοτάκης θα περνάει χειρότερα Μνημόνια θα απαγορεύει κάθε συγκέντρωση με πρόσχημα τον ιό.
    Ο ΕΟΔΥ είναι ελεγχόμενος από την κυβέρνηση. Αυτοί είναι οι μόνοι που θα μας λένε για τα κρούσματα. Δεν πρόκειται να πουν αλήθεια. Θα λένε ότι συμφέρει την ΝΔ. Ιούλιο πχ δεν θα έχουμε κανένα κρούσμα. Αν πουν Σεπτέμβριο να κάνουμε κινητοποιήσεις γι όσα πρόκειται να φέρουν, θα μας πουν πάλι μέσα!
    Πρόκειται περί εγκληματιών.
    Το ζήτημα δεν είναι αν συνωστίζονται ή όχι στις πλατείες, μπες σε ένα λεωφορείο το πρωί, ή πήγαινε στην τράπεζα και δες τι γίνεται, αλλά αν υπάρχει Σύστημα Υγείας. Και ποιος ο σκοπός όλων αυτών. Που δεν είναι η υγεία μας αλλά η χούντα, το απωθημένο των δεξιών καθαρμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι οπορτουνιστές - τσιράκια και πλυντήρια του συστήματος έκαναν τη βρωμοδουλειά τους 4,5 χρόνια που κυβέρνησαν και δεν θα ξαναγυρίσουν με αυτή την μορφή που έχουν. Το σύστημα από δικομματικό έχει γίνει μονοκομματικό με ανύπαρκτη αντιπολίτευση, η οποία βάζει πλάτη σε όλα και σηκώνει σκόνη μόνο σε βλακώδη και δευτερεύοντα ζητήματα. Το έχουν πάρει χαμπάρι ακόμη και οι δικοί τους, γι' αυτό και τρώγονται τα λαμόγια του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ τους (Σκουρλέτηδες, Βούτσηδες με Βαξεβάνη κλπ). Έχουν μεγάλο πρόβλημα να ξαναστήσουν ανάχωμα μαζί με τα παρτάλια του ΚΙΝΑΛ ή και μόνοι τους, και σε αυτό είναι αλήθεια ότι έχει συμβάλλει η γραμμή του ΚΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή