Pages

Σάββατο 2 Μαΐου 2020

Ο Κιμ είναι ο Χριστός!

Γράφει ο mitsos175

Πραγματική απόλαυση η είδηση που έγραψε ο σύντροφος Σ.Λ για τον μεγάλο ηγέτη της Βορείου Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν. "Αναστήθηκε" ο Κιμ"!!! Για άλλη μια φορά ρόμπα τα ΜΜΕ”.

Ήμουν σίγουρος, είχα φτιάξει και σύνθημα αφιερωμένο στα νεοδημοκρατικά τρολάκια “Φάτε σκατά ο Κιμ είναι καλά”, απλά περίμενα να εξευτελιστούν ακόμα μια φορά τα φερέφωνα της CIA.

Δεν απογοητεύτηκα. Ο ίδιος ο ηγέτης της Βορείου Κορέας σίγουρα θα σπάει πλάκα με τους ιμπεριαλιστές Αμερικάνους. Ίσως μάλιστα έκανε λίγη υπομονή, να μην κάνει την άλλη μέρα δημόσια εμφάνιση, όπως συνηθίζει μετά από τέτοιες φήμες, να τον “πεθάνουν” στα σίγουρα τα ΜΜΕ της Δύσης, ώστε μετά να βγει να τα εξευτελίσει εντελώς.

Ξεφτιλίστηκαν επίσης οι φασίστες νεογιδοκράτες με τα ηλίθια σχόλια τους, οι οποίοι πιστεύουν ό,τι παραμύθι τους σερβίρουν τα κανάλια.

Εδώ όμως τους έλεγαν πως δε χρειαζόμαστε μάσκες! Κι αν δεν ήταν ο φίλος του Μητσοτάκη να κατασκευάζει κάμποσες για τη μαύρη αγορά, θα έβαζαν πρόστιμο σε όσους φορούσαν!

(Αργότερα θα έχουμε μια σημαντική ανάρτηση  Θα αφορά την επαγγελματική και πολιτική διαδρομή του Αχιλλέα Νταβέλη. Του επιχειρηματία δηλαδή "φίλου της οικογένειας Μητσοτάκη-Μπακογιάννη", ο οποίος ανέλαβε να φτιάξει τμήμα σε εργοστάσιο του και να παράγει μάσκες. Θα επικαλεστούμε μια σημαντική αποκάλυψη που κάνει η εφημερίδα Documento. Πρωτόδικα ο Ναβέλης είχε καταδικαστεί σε 30 μήνες φυλακή, χωρίς το δικαστήριο να του αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό, για ατιμωτικά εγκλήματα. 
Στην συνέχεια μετά από χρόνια στο Εφετείο και με δικηγόρο τον βουλευτή της Ν.Δ., Θάνο Πλεύρη,  αθωώθηκε εξ' αιτίας κατάθεσης υπαλλήλου της κλινικής του, η οποία στην συνέχεια  καταδικάστηκε για ψευδορκία. Έτσι καθάρισε ο πρωθυπουργικός φίλος. Εχοντας δίπλα του όλο τον κομματικό μηχανισμό της Ν.Δ και με ψευδορκία).

Επανερχόμαστε στο βασικό θέμα. Δεν είναι πρώτη φορά που η CIA ασχολείται με τη Βόρειο Κορέα. Γιατί; Για πολλούς λόγους. Η χώρα μπόρεσε να αποκρούσει όλες τις απόπειρες εισβολής των Αμερικανών, όλα τα σαμποτάζ εναντίον της. Είναι από τις ελάχιστες χώρες που δεν κάνει τα χατίρια της Αμερικής.

Είναι πραγματικά ανεξάρτητη, κι αυτό για τις ΗΠΑ είναι “κακό παράδειγμα” για άλλες χώρες. Μάλιστα χάρη στο ότι δεν υπάρχουν κρούσματα του κορονοϊού, η χώρα θα αναπτύσσεται ενώ η γειτονική μπατανία των ΗΠΑ, η Νότιος Κορέα, θα γνωρίσει ύφεση και ταραχές.

Με την πανδημία οι ΗΠΑ (εδώ και πάνω από ένα μηνά καθημερινά οι νεκροί στην Αμερική  ξεπερνούν τους 1.000 ενώ το τελευταίο καταγράφηκαν πάνω από 1.800 νέοι θάνατοι) και η ΕΕ ήρθαν σε πολύ δύσκολη θέση.
Τα υποτιθέμενα ανεπτυγμένα κράτη έχουν εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς ενώ το σύστημα Υγείας τους είναι διαλυμένο αποτέλεσμα της νεοφιλελέ ανθρωποφαγίας.

Τα ΜΜΕ των ΗΠΑ θα έπρεπε να ασχολούνται με τα χάλια της χώρας τους. Με την αλλοπρόσαλλη πολιτική του Τραμπ, που του φταίνε οι άλλες χώρες, κι όχι η μαλακία που τον δέρνει βάναυσα και κατ' εξακολούθηση.

Έτσι για τους 65.435 νεκρούς κυρίως φτωχούς Αμερικανούς φταίει η Κίνα! Όχι η απληστία και η ανικανότητα του Τραμπάκουλα που δεν πήρε κανένα απολύτως μέτρο πρόληψης; Να θυμηθούμε τι κουταμάρες έλεγε στην αρχή; Πως δεν ήταν κάτι σοβαρό ο ιός;
1.128.460 κρούσματα στις ΗΠΑ,  έτσι κάτι πρέπει να σερβίρουν τα ΜΜΕ στα γίδια της Αμερικής.
Ε τους έδωσαν λίγο σανό, που είχε μείνει. Βόρειο Κορέα μπας και ξεχάσουν.
Έλα όμως που η Βόρειος Κορέα έχει 0 κρούσματα και θανάτους.

Αλλά εγώ δεν θα πως πως τα ΜΜΕ λένε ψέματα, οοοχι! Θα πω πως ο μεγάλος χαρισματικός ηγέτης της Βορείου Κορέας Αναστήθηκε! Οπότε είναι ο Χριστός! Γιατί στην ευλογημένη του χώρα κανένας δεν κόλλησε ιό που όπως λένε οι παπάδες είναι “τιμωρία για τις αμαρτίες”!
Βέβαια τι σόι αμαρτίες είχαν οι θεούσες που τον έφεραν στη χώρα είναι αλλουνού παπά Ευαγγέλιο.

Πάντως σύμφωνα με τα ΜΜΕ και τους παπάδες βγαίνει το λογικό συμπέρασμα πως ο Κιμ είναι θαυματουργός! Ούτε ιός στη χώρα και μια από τις πολλές Αναστάσεις. Γιατί δεν αναστήθηκε μόνο ο Κιμ σήμερα. Αναστήθηκαν τόσοι και τόσοι Άγιοι Κομμουνιστές αξιωματούχοι. Εδώ τον άλλο τον είχαν φάει τα σκυλιά αλλά την άλλη μέρα ήταν ολοζώντανος! Αυτά είναι θαύματα, όχι “δάκρυσαν οι εικόνες” και τέτοια.

Προσκυνούμε λοιπόν τη χάρη των Αγίων Κομμουνιστών της Βορείου Κορέας, οι οποίοι έκαναν τέτοια θαύματα. Με το μεγαλύτερο να ασχολούνται όλοι οι πονεμένοι δεξιοί με την υγεία τους, ενώ το ΕΣΥ στις χώρες τους είναι μπάχαλο και ξεχαρβαλωμένο!

Να συνεχίσουν τις βλακείες τα ΜΜΕ, μας διασκεδάζουν αφάνταστα.

Κατανοούμε πως η Πρωτομαγιά είναι δύσκολη μέρα για τα γαλάζια γίδια και τους απανταχού ηλίθιους φασίστες.

Κιμ Ανέστη!

- Αληθώς Ανέστη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου