Pages

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021

Προσοχή! Η ΝΔ αφήνει κουσούρι.

Γράφει ο mitsos175

Μες τη λαμογιά οι νεογιδοκράτες. Κέρκυρα: Ιατρός, αλλά δεξιός. Κι όπως ξέρουμε, τα πτυχία έχουν μικρή σημασία μπροστά στο έμφυτο ένστικτο της κομπίνας των δεξιών. Μια φορά υποψήφιος κηφήνας της γαλάζιας συμμορίας, πάντα κηφήνας, όπως συμβαίνει και με το κέρατο. Μια φορά κερατάς πάντα κερατάς.

Γιατί η ΝΔ αφήνει κουσούρι, έχει παρενέργειες. Από έντιμο σε κάνει έντομο. Παράσιτο, που ρουφά αίμα, απατεώνα, ψεύτη, ακόμα και βιαστή, φονιά ή παιδεραστή! Μην ψηφίζετε ΝΔ, καταστρέφονται τα εγκεφαλικά κύτταρα και η εντιμότητα σας.

Στο θέμα μας τώρα. Στην Κέρκυρα ιατρός πρώην υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είπε πως παρέλυσε μετά από εμβόλιο για τον κορονοϊό!

Όμως ο καθηγητής Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος έκανε λόγο για «στημένη υπόθεση». Μας είπε ακόμα πως «ο εν λόγω γιατρός κατηγορείται για συμμετοχή σε εκτός σειράς εμβολιασμούς στην Κέρκυρα, καθώς ήταν υπεύθυνος για τον εμβολιασμό στο νησί και πως έχει διαταχθεί εις βάρος του ΕΔΕ». Μάλιστα εμβολιάστηκε ο ίδιος εκτός σειράς.

Εντάξει το καταλάβαμε, είναι ψεύτης και πήρε τη σειρά των άλλων. Μπορούμε να πούμε ένα σωρό, όμως θα κάνουμε μερικές ερωτήσεις στη ΝΔ. Πριν από όλα όμως να πούμε πως ΕΔΕ σημαίνει «Εμείς Δεν Ευθυνόμαστε» και γίνεται για να μην τιμωρούνται οι φίλοι. Αν ήθελαν τιμωρία, καλούσαν κατευθείαν εισαγγελέα.

Η πρώτη παρατήρηση και ταυτόχρονα ερώτηση είναι γιατί ήταν υπεύθυνος ο συγκεκριμένος για τον εμβολιασμό στο νησί; Γιατί ήταν του κόμματος! Με ποια κριτήρια λοιπόν βάζουν τους υπευθύνους; Με βάση τη γνώση ή το ήθος τους; Καμία σχέση, με κομματικά! Ας το λουστούν λοιπόν. Αλλά το άσχημο είναι πως την πληρώνουν κι άλλοι που δεν φταίνε, ψήφισαν άλλους ή δεν ψήφισαν καθόλου.

Η επόμενη παρατήρηση είναι πως τους έτσουξε μόλις είπε για παρενέργειες του εμβολίου. Δηλαδή, αν και ήξεραν πως έφαγε τη σειρά άλλων, δεν τους ένοιαζε καθόλου! Αυτό δεν είναι - όχι μόνο ηθικό - αλλά και ποινικό ζήτημα; Το να φας τη σειρά ανθρώπων που έχουν απόλυτη ανάγκη εμβολιασμού είναι έγκλημα, καθώς τα εμβόλια είναι ελάχιστα.

Και φυσικά υπάρχει πόλεμος μεταξύ Σαμαρά Μητσοτάκη τον οποίο όμως πληρώνουμε όλοι. Τα καθάρματα της ΝΔ φρόντισαν να εμβολιαστούν πρώτοι από όλους. Παίρνοντας τη σειρά ηλικιωμένων ανθρώπων με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα. Αυτό πέρα από αλητεία είναι ανθρωποκτονία. Τι λέτε κύριε εισαγγελέα; Α, κοιμάται η Θέμιδα! Νάνι - νάνι το παιδί να κάνει. Φυσικά, δεν είναι μέλος του Ρουβίκωνα, να πετάξει χαρτάκια, να σημάνει συναγερμός. Οι ευθύνες είναι της ΝΔ που βάζει λύκους να φυλάνε πρόβατα. Τα πρόβατα που τους ψήφισαν και που θα γίνουν οβελίας. Όμως οι ευθύνες θα αναζητηθούν να είναι σίγουροι.

Όσο για τις παρενέργειες θα πρέπει να καταλάβουν τα ΜΜΕ της ΝΔ πως τα ίδια δημιουργούν κλίμα καχυποψίας. Ίσως μάλιστα το κάνουν επίτηδες, επειδή δεν υπάρχουν εμβόλια. Παρενέργειες έχει κάθε φάρμακο και κάθε εμβόλιο. Ας αρχίσουν να λένε αλήθειες έτσι για αλλαγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου