Pages

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021

Τι άλλο πρέπει να σου κάνουν, στους δρόμους επιτέλους να βγεις;

Πηγή: Ηλίας Σμήλιος - f/b

Αυτό το παιδί μπορεί να ήταν κι ο γιος σου ή ο αδερφός σου. Μαζί με άλλους φοιτητές και φοιτήτριες, αφού βασανίστηκε μ' αυτό το τρόπο θα περάσει το βράδυ του στα κρατητήρια και θα οδηγηθεί αύριο στο αυτόφωρο με την (μεταξύ άλλων) κατηγορία της "παράνομης βίας".  Αυτός, όχι οι πραιτοριανοί του Χρυσοχουντίδη...

Αυτό το παιδί, που θα μπορούσε να ήταν παιδί σου, επέλεξε να μην συχνάζει στα γνωστά πάρτι της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στο Πανεπιστήμιο, ούτε να γλείφει καθηγητάδες σαν τον πρύτανη των ΜΑΤ Παπαϊωάννου που (48 χρόνια μετά) την χούντα ξαναφέρνει στο ΑΠΘ. 

Αυτό το παιδί είναι για το καθεστώς της Χούντας των Α(χ)ρίστων εγκληματίας, καθώς αρνείται το πανεπιστήμιο-επιχείρηση, ζητά καθηγητές αντί για μπάτσους στις σχολές, αρνείται να του κλέψουν το όνειρο, ζητά ολάκερη την μόρφωση, τη δουλειά και τη ζωή!

Αύριο Τρίτη 23/2, στις 12 το μεσημέρι θα οδηγήσουν αυτό το παιδί κι άλλα 28 που όλα τους θα μπορούσαν να 'τανε αδέρφια σου ή παιδιά σου, στο αυτόφωρο, στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης.

ΕΓΩ, ΕΣΥ, ΟΛΟΙ ΚΙ ΟΛΕΣ ΜΑΣ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΦΥΡΑΜΕ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΟΣΟ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ Ν.Δ. ΜΑΣ ΚΛΕΒΕΙ ΤΗ ΖΩΗ Ή ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ, ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ Ν' ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ;;;;;

(Φωτογραφία ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΣΙΔΗΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου