Pages

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021

Απορία αναρχικού σχετικά με την υπόθεση του παιδοβιαστή Λιγνάδη

Από αναγνώστη μας ο οποίος αυτοπροσδιορίζεται σαν αναρχικός λάβαμε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα με το οποίο θέλει να μοιραστεί μαζί μας μια απορία όπως γράφει. Εξ' αιτίας της κινηματικής του δράσης βρίσκεται μόνιμα στα στόχαστρο των κατασταλτικών μηχανισμών.

"Τα τελευταία χρόνια δυο φορές οι ασφαλίτες έχουν μπουκάρει στο σπίτι μου, με αστείες δικαιολογίες και το έχουν κάνει φύλλο και φτερό. Ενα σταθερό υπολογιστή και ένα λάπτοπ μου έχουν πάρει για να ανακαλύψουν στοιχεία για την ... εγκληματική αναρχική μου δράση. Τέτοιες μπούκες ασφαλιτών έχουν γίνει και στα σπίτια άλλων συντρόφων. Και έχω μια απορία. Στο σπίτι του παιδοβιαστή και φίλου του Κούλη, μετά απ' τις αρχικές καταγγελίες που είχαν γίνει για το τέρας Λιγνάδη -τώρα πια είναι αργά- γιατί κανένας εισαγγελέας δεν διάταξε να πάνε στο σπίτι του οι μπάτσοι και να κατασχέσουν για να ελέγξουν τους υπολογιστές του ώστε να ανακαλύψουν στοιχεία σε βάρος του;".

Αυτά μεταξύ άλλων μας γράφει ο αναγνώστης μας και είναι πολύ σωστή η επισήμανση του. Την απάντηση μας την δίνει ο ίδιος και την συνοδεύει με ένα κατεβατό που δεν είναι δημοσιεύσιμο για ευνόητους λόγους,
Το μόνο που μπορεί να προσθέσουμε από το μήνυμα του είναι ότι τα κακοποιημένα άτομα δεν είναι μόνα τους "και να το ξανασκεφτούν όσοι παίρνουν τηλέφωνα και απειλούν για να μην ανοίξουν στόματα"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου