Pages

Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021

Το πάτημα του μπάτσου.

Γράφει ο mitsos175

Ο μπάτσος, κάθε μπάτσος, ξέρει ένα ποιηματάκι. Πως όταν ρίχνει ξύλο πάντα φταίνε αυτοί που τους δέρνει! Το ποιηματάκι αυτό – μπορείτε να το πείτε και ψεματάκι, το ξέρουν απέξω κι ανακατωτά. Βέβαια κάποτε την πατάνε. Όταν υπάρχουν αναμφισβήτητες μαρτυρίες.

Όπως πχ με τον Ινδαρέ. Ακόμα όμως κι εκεί τη γλύτωσαν, παρόλο που έδειραν δεξιό. «Παράπλευρη απώλεια», να τους ξαναψηφήσει οικογενειακώς, να φάνε περισσότερο την επομένη φορά. Γιατί θα υπάρξει επόμενη, μεθεπόμενη και πολλές φορές, να είναι σίγουροι.

Βγήκε μπάτσος στα κανάλια να δικαιολογήσει τους αλήτες ρουφιάνους δημοσιογράφους. Και την πάτησε! Γιατί είπε αυτό που καίει τους μπάτσους. Όταν δέρνουν δεν θέλουν να υπάρχουν μάρτυρες. Έτσι δεν την πάτησε ο Κορκονέας;

«Πού την πατήσαμε για να σας το πω έτσι λαϊκά; Βγήκε ένα γκλοπ που εγώ εδώ που κάθομαι είναι ωραία να το λέω, αλλά όταν είσαι εκεί είναι διαφορετικά. Βγήκε ένα γκλοπ που δεν έπρεπε να βγει, διότι ξέρουμε ότι τραβάνε με κινητά, πήραν την εικόνα και ξαφνικά μετά... αυθόρμητα οι κάτοικοι της Νέας Σμύρνης κάνανε πορεία και σηκώσανε πανό που έλεγε “Έξω οι μπάτσοι από τις γειτονιές μας».

Αυτό που τους νοιάζει είναι που τους κατάλαβαν, όχι που έδειραν άδικα τον κόσμο και του κοπάνησαν μετά και πρόστιμο! Αφού ξέρουν πως τραβάνε με τα κινητά. Θα κατάσχουν στο πρώτα τα κινητά σε ακτίνα 2 χιλιομέτρων και μετά θα βαράνε με την ησυχία τους!

Διότι, αν δει ο κόσμος το πραγματικό πρόσωπο του μπάτσου, θα αγανακτήσει. Αν δει τι δουλειά κάνει, θα χειροκροτήσει ή θα μουντζώσει; Πάμε στοίχημα Χρυσοχουντίδη, πως θα πει «Έξω οι μπάτσοι από τις γειτονιές μας»; Είναι όμως κι η γκαντεμιά του Κούλη: Έδωσε ένα σκασμό εκατομμύρια στα ΜΜΕ και πάλι δεν καλύπτεται η μπόχα της χούντας του! Υπάρχει το ιντερνέτ που προσπαθεί με διάφορους τρόπους να φιμώσει.

«Δεν έπρεπε να βγει γκλοπ», είπε ο μπάτσος «αλλά δεν φταίει ο συνάδελφος». Καλέ όχι! Αυτή είναι άλλωστε η δουλειά του: Να δέρνει τον κόσμο! Αυτός που φταίει είναι ο μαλάκας που ψήφισε ΝΔ για να «ελαττωθεί η εγκληματικότητα»! Λοιπόν μαλάκα νεοδημοκράτη, κυκλοφορείς ελεύθερα στους δρόμους, ε; Κυκλοφορείς; Τσίμπα κι εσύ ένα πρόστιμο να μάθεις! Οι άλλοι τι φταίνε; Τι έφταιγαν όσοι θυσιάστηκαν από τους ανθρωποφάγους για να βγει ο ήλιος; Δεν έφταιγαν, αλλά αυτή είναι η δουλειά του ανθρωποφάγου, του δεξιού δηλαδή, του φασίστα.

Αφού δεν φταίει ο μπάτσος, θα συνεχίσουν να βαράνε. Μπορεί πριν να κοιτάνε γύρω τους μήπως τους τραβά κανείς. Κοίτα που οι κάμερες έγιναν μπούμερανγκ! Νόμιζαν πως έχοντας πάνω από το κεφάλι μας κάμερες θα μας έλεγχαν. Έλα όμως που έχουν πολλοί κάμερες. Και βλέπουμε και φρίττουμε.

Πάντως ο μπάτσος χαλαρός ήταν καθώς ξέρει πως η δήθεν δικαιοσύνη δεν θα ακουμπήσει μπάτσο γι’ αυτό το λόγο. Η ανάκριση είναι ο πυροσβεστήρας στην πυρκαγιά που άναψαν οι βολεμένοι ψηφοφόροι του Κούλη. Αν όμως συνεχίσει ο κόσμος να ξεσηκώνεται, τι θα γίνει μπάτσε; Τότε θα την πατήσετε πραγματικά!

Υ.Γ: Στην φωτογραφία το ψυχογράφημα του μπάτσου δια χειρός του ψυχίατρου Κλεάνθη Γρίβα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου