Pages

Παρασκευή 13 Μαΐου 2022

Σκάσε και πλήρωνε!

Γράφει ο mitsos175

Θα πάρουμε και τα αόρατα παλτά τα οποία θα πληρώσουμε χρυσά σα το γυμνό αυτοκράτορα. Ραμολιμέντο ο Μπάιντεν, ο ξεκούτης, αλλά αυνανίζεται με τη φωτογραφία του Πούτιν. Χρυσές βρομοδουλειές για τις ΗΠΑ που δίνουν δις στους Ουκρανούς να συνεχίσουν τον πόλεμο, ώστε να έχουν οι ίδιοι υποδουλωμένη εντελώς την Ευρώπη. Όχι πως δεν την είχαν, αλλά τώρα θα παίρνουν αέριο μόνο από Αμερική. Τιμή; 6 φορές ακριβότερο! Όχι απλά φιλική, σεξουαλική, αφού μας πηδάνε.

Θα πάρουμε και τα αόρατα γιατί κινδυνεύουμε από τους Ρώσους! Καλέ, γιατί κινδυνεύουμε από τους Ρώσους; Γιατί ανήκουμε στους Αμερικάνους, οι οποίοι τον καιρό των μνημονίων μας είχαν δώσει στους βιτσιόζους Γερμανούς τραπεζίτες, που ξέρουν και να πηδάνε και να δέρνουν. Άουτς!

Αφού ξεκινήσαμε κούρσα εξοπλισμών με τους συμμάχους και γείτονες Τούρκους, τώρα θα τρέχουμε και δε θα φτάνουμε να πληρώσουμε λογαριασμούς. Εκείνοι που ψήφισαν ΝΔ πολύ καλά παθαίνουν, τα ήθελε ο κώλος τους. Να πληρώσουν και να σκάσουν! Πρέπει όμως να πληρώσουν και τα δικά μας, γιατί εμείς δε φταίξαμε σε τίποτα.

Θα πάρουμε τα αόρατα, να γίνει πραγματικότητα το όνειρο του Λεβέντη - ο δικός μας εφιάλτης: Να κοπούν 300 ευρώ από τις συντάξεις, να βγουν από τη μέση οι συνταξιούχοι γιατί από τον ιό «μόνο» 30.000 πέθαναν, παρά τις προσπάθειες της κυβέρνησης να τους στείλει όλους στον άλλο κόσμο. Λεβέντη, αφιερωμένο. «Στον άλλο κόσμο που θα πας...»

Γιατί πήραν οι Τούρκοι νέα F-16; Για μίζες, σωστά. Οι δικοί μας να μην πάρουν; Πήραν με τα RAFALE, αλλά οι μίζες δε φτάνουν ποτέ.

«Μια μιζούλα είναι λίγη πολύ λίγη
Μια λοβιτούρα είναι λίγη τι να πω
Μπόχα - σαπίλα όλη τη χώρα καταπνίγει
Μα εσύ πληρώνεις και θα βγάζεις το σκασμό!
Δώστε πολλά λεφτά, αμέτρητα ευρά
Κι αυτοί κουτόχορτο θα έχουν στο τραπέζι
Μην τσιγκουνεύεστε και να μην σκέφτεστε
Οι εξοπλισμοί είναι η καλύτερη δουλειά!»

Θα είμαστε άφραγκοι, στους πέντε δρόμους, αλλά θα είμαστε εθνικά υπερήφανοι μαλάκες, γιατί από πάνω μας θα πετούν τ’ αόρατα παλτά! Όταν θα ψάχνουμε στα σκουπίδια και θα γκαζώνει ο ιπτάμενος κάγκουρας, θα μας σηκώνεται το ηθικό! Τι να το κάνουμε το φαί; Θα φάμε αεροπλάνα και φρεγάτες. Πάει πολύ με το σανό.

Όλα αυτά γιατί κάποιοι εθνικιστές δεν τη βρίσκουν μ’ ανθρώπους, αλλά με αεροπλάνα, άρματα και πλοία. Εγώ είμαι ανοιχτόμυαλος στο σεξ, αλλά όχι να μας στοιχίσει κι ο κούκος αηδόνι. Πάρε με δικά σου χρήματα, ρε φίλε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου