Pages

Παρασκευή 13 Μαΐου 2022

Αρης Πορτοσάλτε: Ενας εντελώς αγράμματος δημοσιολόγος που ζητάει πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων!

Δυσκολεύεσαι να πιστέψεις πόσο αστοιχείωτοι είναι κάποιοι "έγκυροι", πλουσιοπάροχα αμειβόμενοι από τα αφεντικά τους δημοσιολόγοι. Διαβάζεις το κείμενο που ανάρτησε στον λογαριασμό του στο f/b o  καθηγητής Δημοσίου Δικαίου και Δικαίου Κοινωνικής Ασφάλειας Ξενοφών Κοντιάδης και δεν μπορείς να πιστέψεις το πόσο αγράμματος είναι ο Άρης Πορτοσάλτε.

Τα δεκάδες σχόλια που ακολούθησαν την ανάρτηση του καθηγητή, που αναφέρετε στην αντίδραση που συνάντησε από τον υπάλληλο του Αλαφούζου, όταν με την ιδιότητα του συνταγματολόγου, δικηγόρου και πανεπιστημιακού εκδήλωσε την διαφωνία του για την ίδρυση πανεπιστημιακής αστυνομίας, μας απαλλάσσουν εμάς να σχολιάσουμε την στάση του δημοσιολόγου.  

Ο ίδιος ο Ξενοφών Κοντιάδης, που δημοσιοποίησε το περιστατικό, αρκέστηκε να ειρωνευτεί τον Πορτοσάλτε με την διατύπωσή του "Ετοιμάζω μια δήλωση πολιτικών φρονημάτων (μήπως χρειαστεί και δήλωση μετανοίας φοβάμαι) για να ησυχάσει ο άνθρωπος", αυτό όμως που μας άφησε άφωνους είναι ο διάλογος που είχε με τον δημοσιογράφο του Σκάι! 

Αυτό δηλαδή ότι ο "έγκυρος" δεν μπορούσε να καταλάβει πώς μειοψήφησε στην Ολομέλεια του ΣτΕ ο κ, Κοντιάδης αφού σύμφωνα με τον ίδιο "Ολομέλεια σημαίνει όλοι" είναι κάτι το απίστευτο! 

Το υστερόγραφο στην ανάρτηση είναι όλα τα λεφτά:

ΥΓ. Μόλις μου τηλεφώνησε -σ.σ. ο Πορτοσάλτε- …Οταν του είπα ότι δεν είμαστε με τους “μπαχαλάκηδες” (μπας και βρούμε λεξιλόγιο επικοινωνίας) ούτε εγώ ούτε οι 6 δικαστές που μειοψήφησαν, εξεπλάγη, εξερράγη: “Μα αφού είναι Ολομέλεια, πώς υπάρχει μειοψηφία;” με ρώτησε επίμονα. “Αφού είναι Ολομέλεια”, επέμεινε, “δεν μπορεί να υπάρχει μειοψηφία, Ολομέλεια σημαίνει όλοι”. Τα παιδιά στο γραφείο που με άκουγαν να προσπαθώ να του εξηγήσω ότι και στην Ολομέλεια υπάρχει μειοψηφία, έπεσαν κάτω… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου