Pages

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022

Δημοκρατία όχι αστεία.

Γράφει ο mitsos175

«Προσαγωγή στους υγειονομικούς επειδή διαδήλωναν έξω από το σπίτι του Μητσοτάκη. Και πόσο εύκολο είναι δηλαδή, να διαδηλώνεις κάπου που να μην έχει κοντά σπίτι ο Μητσοτάκης;»

«Όπως βλέπετε η "δημοκρατία" πάντα κερδίζει! Τους στέρησαν το ψωμί και τους απαγορεύουν να διαμαρτύρονται, ΈΞΩ ΑΠΌ ΤΟ ΣΠΊΤΙ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΎ, οδηγώντας τους στην ΓΑΔΑ!»

«Παραιτείται λέει ο πρωθυπουργός της Αγγλίας επειδή υπουργός του μεθυσμένος παρενόχλησε σεξουαλικά κάποιους σε ένα μπαρ και ο δικός μας εδώ είχε ολόκληρο λόχο συνεργατών παιδόφιλων και παιδοβιαστών και δεν κουνιέται φύλλο. Σε τι κολομβιανή δυστοπία ζούμε ρε φίλε»;

«Προσπαθούσε να αποφασίσει πού θα πάει το τριήμερο, τον ενόχλησαν οι υγειονομικοί, που δεν έκαναν κάτι παράνομο και τους μάζεψαν στη ΓΑΔΑ. Ζούμε μια χούντα με αρχηγό αυτό το απόβρασμα της κοινωνίας που παριστάνει τον πρωθυπουργό».

«Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων καταδίκασε την κυβέρνηση του πολιτικού απατεώνα Κούλη Μητσοτάκη για ναυάγιο βάρκας με πρόσφυγες που οδήγησε σε 11 θανάτους...»

Πριν συλλάβουν τους απολυμένους υγειονομικούς επειδή διαδήλωσαν έξω από το σπίτι του δικτάτορα, η Μαρέγκα μας έλεγε να τους χειροκροτήσουμε από τα μπαλκόνια. Ήταν οι ήρωες, όπως είναι οι πυροσβέστες κάθε καλοκαίρι, ενώ το χειμώνα τρώνε ξύλο. «Δημοκρατία».

Δεν περιμένω από το υπόλειμμα του Παπαδόπουλου κάτι διαφορετικό. Θα κάτσει όσο μπορεί περισσότερο για να περιδρομιάσει, μετά θα αποπειραθεί νοθεία και στο τέλος θα τσακιστεί, θα πάει στον αγύριστο. Δεν πρέπει όμως να περιμένουμε εκλογές για να ηττηθούν οι δεξιοί εγκληματίες. Γιατί τότε θα είναι πολύ αργά. Είναι ήδη αργά, χάθηκαν δεκάδες χιλιάδες με την απαξίωση του ΕΣΥ, το πλιάτσικο είναι απερίγραπτο, γι αυτό πρέπει να τον στείλουμε σύντομα στο διάολο. Αυτό θα γίνει με μαζικές κινητοποιήσεις.

Όσο αφήνουμε το νεοφιλελέ κτήνος συνεχίσει τα ψέματα, τις συκοφαντίες, τις διώξεις αντιπάλων, θα συνεχίσει το κλέψιμο, τις μίζες. Θα συνεχίσει να στηρίζει εγκληματίες κομματόσκυλα, να τους ξεπλένει και να κουκουλώνει υποθέσεις. Θα συνεχίσει να σκοτώνει ασθενείς, να κλέβει εργαζόμενους, να καταστέλλει και αρπάζει. Θα συνεχίσει τα ρουσφέτια και το πέτσωμα στους συγγενείς και τα αφεντικά του, ενώ μοιράζει χάντρες, ψυχούλα και ψεύτικες υποσχέσεις στους ιθαγενείς. Μπορεί να μας μπλέξει σε ακόμα μεγαλύτερες περιπέτειες, αφού στο εξωτερικό κανείς δεν τον υπολογίζει.

Είναι ώρα να τελειώσουμε με το μεγαλύτερο κάθαρμα που έγινε ποτέ πρωθυπουργός. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου