Pages

Κυριακή 24 Ιουλίου 2022

Μια πυρκαγιά, δυο κόσμοι


Του Γ.Γ

Απ' το χωριό μου, την Αγία Παρασκευή της Λέσβου, κατάγονται δυο βουλευτές. Δυο άτομο που έχουν τόση σχέση μεταξύ τους όσο μια ηλιόλουστη μέρα, με το κατάμαυρο σκοτάδι μιας νύχτας με κατακλυσμό. 

Η μια είναι η βουλεύτρια του ΚΚΕ και κορίτσι του καλού μου φίλου, Αποστόλη, η Μαρία Κομνηνάκα και ο άλλος βουλευτής, είναι ο πρώην υπουργός δικαιοσύνης της Ν.Δ., γνωστός στην περιοχή ως "μεγάλος", -τίτλο που τον απέκτησε από τα απίστευτα ρουσφιέτια που έχει κάνει - Χαράλαμπος Αθανασίου.

Χτες ο πύρινος όλεθρος σκόρπισε την καταστροφή σε μια τουριστική περιοχή της Λέσβου, τα Βατερά, κάνοντας στάχτη σπίτια και περιουσίες. Η φωτιά σταμάτησε μόνο όταν συνάντησε την θάλασσα. Η οδύνη και η απόγνωση των κατοίκων γίνεται αντιληπτή σε όποιον/α παρακολουθήσει το παρακάτω βίντεο.

Και σ' αυτή την περίπτωση φάνηκαν οι δυο κόσμοι. Η βουλεύτρια του ΚΚΕ ήταν από την πρώτη στιγμή στο πύρινο μέτωπο μαζί με μέλη και φίλους του ΚΚΕ για να συνδράμουν στην κατάσβεση. 

Οπως γράφει επώνυμα στον λογαριασμό του στο f/b ένας χωριανός μου -αν κρίνω από τα ποσταρίσματά του πρέπει να είναι Συριζαίος, αλλά αυτό δεν έχει καμιά σημασία- ο βουλευτής της Ν.Δ, είχε αράξει στον πλάτανο στην πλατεία του χωριού μας και έπαιζε χαρτιά. 

Και προφανώς δεν περιμέναμε κάτι άλλο από τον βουλευτή της Ν.Δ. Θα καταλάβετε γιατί το γράφουμε αυτό αν διαβάσετε την ανάρτηση που τιτλοφορούσαμε:  Με Χίτη συνεργαζόμενο με τους Γερμανούς κατακτητές πατέρα, ο -σ.σ πρώην-  υπουργός Δικαιοσύνης Αθανασίου εμπλέκεται σε μια σειρά "σκοτεινών" υποθέσεων

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου