Pages

Τρίτη 19 Ιουλίου 2022

Μικροποσότητα δικαιοσύνης

Γράφει ο mitsos175

Μικροποσότητα δικαιοσύνης βρέθηκε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λευκάδας, το οποίο τόλμησε να καταδικάσει παιδοβιαστή ιερέα και μάλιστα με 27 χρόνια φυλακή!

Το γεγονός αυτό προκάλεσε αντιδράσεις από το κόμμα των παιδεραστών. Ο υπουργός προστασίας του πλούσιου καθάρματος μίλησε για «μεμονωμένο περιστατικό».

Σε ερώτηση ΑΡΔ, αν θα γίνει ΕΔΕ και δίωξη των δικαστών για εντιμότητα, όπως έγινε με άλλους δικαστές και εισαγγελείς, απάντησε «εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα».

Πιθανή είναι επίσης η ανακοίνωση της υποψηφίας του βιαστή παπά με το κόμμα της ΝΔ σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας πίσω από Γεωργιάδη και Λιγνάδη.

Υπενθυμίζεται πως πρόθεση της ΝΔ, εφόσον ξαναβγεί, είναι η νομιμοποίηση της παιδεραστίας και της ανθρωποφαγίας.

Υπήρχε μια εποχή που η παιδεραστία ήταν νόμιμη, ενώ η ομοφυλοφιλία παράνομη. Κάποτε οι επιστήμονες στην Ευρώπη (κι αλλού) σκέφτηκαν ότι τα παιδιά δεν είναι έτοιμα για σεξουαλικές σχέσεις ψυχικά και σωματικά.

Αλλά εμείς είμαστε Έλληνες, οπότε θα ακολουθήσουμε το παράδειγμα των προγόνων μας! Τα σχολεία έτσι θα γίνουν οι νέοι οίκοι ανοχής! Είναι ήδη μπουρδέλα σε όλα τα υπόλοιπα εκτός βέβαια των σεξουαλικών επαφών. Καιρός για ένα ακόμα πισωγύρισμα.

Να μπορούν να κυκλοφορήσουν επιτέλους οι παιδεραστές της ΝΔ που σήμερα κρύβονται από τους αναρχοκομουνιστές, οι οποίοι είμαστε αντίθετοι στους βιασμούς ιδιαίτερα μικρών παιδιών.

Τα παιδιά όμως σύμφωνα με τη ΝΔ πρέπει να μάθουν από νωρίς τι τα περιμένει. Τι θα τους κάνει η κυβέρνηση όταν μεγαλώσουν και δεν θα βρουν δουλειά. Τι θα τους κάνει το αφεντικό όταν θα δουλεύουν από το πρωί ως το βράδυ, ενώ δεν θα τους φτάνει ένα μηνιάτικο για να πληρώσουν μισό λογαριασμό ρεύματος.

Πότε θα μάθουν πως λειτουργεί το σύστημα; Όταν πάνε 18; Θα πάθουν σοκ!

Παιδεραστές της ΝΔ, δεν πρόκειται να σας περάσει. Αυτός που δεν ήταν γνωστός του Κούλη μπήκε μέσα για 20 χρόνια τουλάχιστο. Ο παιδοβιαστής Λιγνάδης έξω. Ο Γεωργιάδης δεν δικάστηκε καν!

Η ΝΔ είναι το κόμμα των καθαρμάτων. Των παιδεραστών, των βιαστών, των φονιάδων. Όποιος τους ψηφίζει είναι πλέον συνένοχος και συνυπεύθυνος.

Ασχολούμαστε περισσότερο με τους βιασμούς που κουκουλώνονται, αν και τους καταδικάζουμε όλους εξίσου. Όπως καταδικάζουμε το στρατό των νεοδημοκρατών παιδοβιαστών, που υποστηρίζουν τους δικούς τους, δηλαδή τα χειρότερα τέρατα που υπάρχουν.

Αλήθεια με τον βιαστή ιερέα, γιατί δεν ίσχυε ο νόμος που οι δεξιοί αποδίδουν στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ δεν είναι;  

2 σχόλια:

  1. Ποια δικαιοσύνη, σύντροφε Μήτσο; Αν ο παπάς, για τον οποίο σήμερα γράφεις, είναι πράγματι "δικός τους" (και καταλαβαίνεις ποιους εννοώ...), τότε, λίγη υπομονή χρειάζεται και θα του τη ρυθμίσουν την υπόθεση του στο λεγόμενο "Εφετείο", ό,τι κι αν αποφασίστηκε πρωτοδίκως λόγω της κοινωνικής κατακραυγής... Εδώ ξέπλυναν από τα ισόβια τον Κορκονέα με τον "πρότερο σύννομο βίο", στην ποινή του παπά θα κολλήσουν; Αρκεί να δοθεί η ..."κατάλληλη άνωθεν εντολή" την ώρα που "πρέπει", με τη μέθοδο που " πρέπει" και σε κείνους που "πρέπει", κι όλα τότε παίρνουν το δρόμο τους σε τούτον εδώ τον κόσμο, τον..."ελεύθερό μας κόσμο", στον "καλύτερο δυνατό κόσμο από όλους τους άλλους'', όπως τον έχουν βαφτίσει... Όλα ρυθμίζονται στον καπιταλιστικό κόσμο, αν υπάρχει το χρήμα και τα "πολιτικο- στηρίγματα". Μόνο κανένας φουκαρατζίκος, φτωχοδιάβολος με το κεφάλι του γανωμένο από ψευδαισθήσεις για τη ζωή ή και με λιγάκι λειψό το μυαλουδάκι του, λόγω των συνθηκών της ζωής του, δηλαδή ανθρωπάκος ταλαίπωρος,
    ευρισκόμενος εκτός του κυκλώματος των "καθωσπρέπει της κοινωνίας" -κανένας τέτοιος λοιπόν βάρδα να μην τον φέρουν τίποτε συμπτώσεις και πέσει στα χέρια των "προστατών της κοινωνίας", τυλιγμένος σε μια κόλλα χαρτί! Είναι ικανοί να του φορτώσουν από κει και πέρα ένα κάρο εγκλήματα ή "εγκλήματα", για να αποδείξουν στην ανησυχούσα ή και έντρομον κοινωνία μας, την κοινωνία που "έπεσε από τα σύννεφα", ότι η δικαιοσύνη όπως κι η αστυνομία και η ιατροδικαστική τους υπηρεσία αγρυπνούν για το ....καλό μας. Δεν σώζεται ο φουκαράς ούτε στον Άρειο Πάγο, όχι στο εφετείο! Ούτε ακόμη κι αν υπάρξει γι'αυτον κάποιο εφετείο... ( Α, ρε φουκαρά Παγκρατίδη, τι σου 'μελλε να πάθεις στη χώρα των "αδέκαστων δικαστών" και των .... "σοβαρών επιστημόνων" τύπου Καψάσκη, του ιατροδικαστή πρυτάνεως των ιατροδικαστών της εποχής του, που βεβαίως -βεβαίως όχι το 1964, αλλά μόνο το 1988(!) "ενεθυμήθη" και "εδήλωσε" επιτέλους (για την ... Ιστορία και μόνο!) ποια ήταν η αλήθεια στην υπόθεση του διαβόητου "δράκου του Σέιχ Σου" , του δράκου που όλα τα έσφαζε, όλα τα μαχαίρωνε!!). Κι ας φώναζε μπροστά στο απόσπασμα ο φουκαράς ο Αριστείδης ότι δεν ήταν ο δράκος και τζάμπα τον πήρε η μπόρα των καιρών.... Ποια δικαιοσύνη ολόκληρη και ποια μισοδικαιοσύνη στη χώρα τούτη, την απερίγραπτη; Ποια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δικό τους παιδί είναι ο "παπάς" αυτός, των βουλευτών της Ν.Δ. του δύσμοιρου νομού Αιτ/νιας, των μοναρχοφασιστικών οργανώσεων "Χριστιανική Ένωσις Αγρινίου", φασιστοθεουσών της "Αγίας Φιλοθέης" Αγρινίου κ.λ.π. Θα φροντίσουν στην πορεία να ξελασπώσει στο "Εφετείο" όπως πολύ σωστά λέει ο φίλος Νίκος από Βόλο. Εδώ θα είμαστε και θα δείτε δυστυχώς "πράματα και θάματα"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή