Pages

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022

Κατουρημένη ψυχή.

 Γράφει ο mitsos175

«Θέλω σε παράθυρο να βγω
των ειδήσεων τηλεοπτικό
Να τη βγάλω λάου-λάου
και του Χατζηνικολάου
να του κατουρήσω τη ψυχή»

Τζιμάκο προφήτη, λείπεις.

Κάηκε το μαγαζί του λάου – λάου άκουσα. Νίκο, αγόρι μου, το ‘χεις ασφαλισμένο έτσι; Οπότε δε χρειάζεται να κλαις εσύ, εσύ πρέπει να γελάς, άλλος είναι που πρέπει να κλαίει. Αυτός που πληρώνει. Χώρια η διαφήμιση. Μια χαρά σου έκατσε, ούτε παραγγελία.

«Όπως έλεγε και ο σύντροφος Χατζηνικολάου πέρσι που ΚΑΙΓΟΤΑΝ όλη η Ελλάδα, το σημαντικό είναι η ανθρώπινη ζωή Να μην καούν άνθρωποι Τα κτίρια και τα γραφεία ξαναφτιάχνονται Δόξα το Θεό, δεν θρηνήσαμε θύματα Σωστά σύντροφε Νίκο Χατζηνικολάου;»

«Φοβάται λέει ο @akispaulopoulos μην μετά την επίθεση στον Real του Χατζηντολμαδάκια φοβηθούν οι δημοσιογράφοι, φιμωθούν και ο κόσμος δεν μαθαίνει τις ειδήσεις που πρέπει να μάθει. Οι τύποι μας δουλεύουν μέσα στα μούτρα μας».

Γι αυτό ακριβώς πετσώνονται: Για να δουλεύουν εμάς.

«Η φωτιά ξεκίνησε από τον τρίτο όροφο και επεκτάθηκε στο ισόγειο. Βρέθηκε εμπρηστικός μηχανισμός στην είσοδο. Καλοφάγωτα τα λεφτά της ασφάλειας Νίκο Χατζηνικολάου, εκτός και αν όλο αυτό εξυπηρετεί κάτι άλλο. Θα δείξει, έτσι κι αλλιώς σε βλάκες απευθύνεσαι...»

Υπάρχει περίπτωση από το ισόγειο να πήρε φωτιά η ουρά ενός πουλιού κι αυτό να πέταξε στον 3ο! Γιατί δηλαδή το αποκλείετε; Είναι σα μπακλαβάς το κτήριο; Ο στρατηγός άνεμος που ήταν; Μην ξεχνάμε και τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Να έχουμε το νου μας, γιατί η φωτιά μπορεί να καλύπτει άλλα. Όσο για το λάου - λάου δεν ανησυχώ. Λεφτά υπάρχουν γι αυτόν. Εμείς είμαστε που καιγόμαστε κάθε μέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου