Pages

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022

Μικρές εξωτερικές ειδήσεις και η κρυπτοκομμουνιστική ΕΛΣΤΑΤ

Δεν θα κάνουμε καμιά αναφορά στην έκθεση της κρυπτοκουμουνιστικής ΕΛΣΤΑΤ που δημοσιεύτηκε πρόσφατα και παρουσιάζει καινούργια αύξηση του ποσοστού της φτώχειας και σύμφωνα με την οποία το 1/3 των Ελλήνων δεν έχει ούτε τα ελάχιστα εισοδήματα προς το ζην. 
Προφανώς δεν θα ισχύει διαφορετικά όχι μόνο θα το ακούαμε από τον Αυτιά, τον Πρετεντέρη και την Κοσιώνη, αλλά και ο κόσμος θα ήταν καθημερινά στους δρόμους για ανατρέψει μια πολιτική που οδηγεί μεγάλα τμήματα του ελληνικού πληθυσμό πληθυσμού στην απόλυτη ένδεια.

Μια ματιά τώρα στις τωρινές εξωτερικές ειδήσεις όπως μας τις γνωστοποιεί μέσα από τον λογαριασμό της στο twitter η δημοσιογράφος Μαρία Δεναξά:

 ➤ Mεγάλες διαμαρτυρίες ξέσπασαν στη Λαχόρη και σε πολλές πόλεις του Πακιστάν εξαιτίας των υπέρογκων λογαριασμών ρεύματος  που λαμβάνουν οι πολίτες, ενώ οι διακοπές ηλεκτροδότησης αυξάνονται στη χώρα και κυμαίνονται από 12 έως 16 ώρες το 24ωρο!

➤ Μεγάλες διαδηλώσεις στην Αιτή για την αλματώδη αύξηση του κόστους ζωής, την ανασφάλεια, την επιδείνωση των συνθηκών διαβίωσης. Οι διαδηλωτές απαιτούν παραίτηση του πρωθυπουργού. Στο νησί έχουν στηθεί οδοφράγματα. Τουλάχιστον ένας νεκρός διαδηλωτής

➤ Μεγάλες διαμαρτυρίες στο Μπαγκλαντές ενάντια στην εκτίναξη των τιμών των καυσίμων, την ακρίβεια και τις καθημερινές διακοπές ρεύματος. Η χώρα ακολουθεί το παράδειγμα της Σρι Λάνκα με τις διαμαρτυρίες να αυξάνονται σε ένταση τις τελευταίες εβδομάδες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου