Pages

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022

Η μεγάλη ληστεία από το Μητσοτάκη.

Γράφει ο mitsos175

ΝΔ: Χρέη, μαύρη αγορά, σκάνδαλα, πλιάτσικο, φασισμός, χούντα, ψέματα, διαφθορά… Aπ’ όλα έχει ο μπαξές. Η ΝΔ είναι η dream team του εγκλήματος.

Αν το μεγαλύτερο έγκλημα της γαλάζιας συμμορίας είναι οι 32.335 νεκροί από την απαξίωση του ΕΣΥ, η ληστεία του ρεύματος είναι ως τώρα η πιο μεγάλη ληστεία. Βέβαια δεν ξέρουμε, αν υπάρχει μεγαλύτερη λεηλασία, καθώς οι δεξιοί κατσαπλιάδες έχουν φάει και τα πόμολα.

Η ΔΕΗ λοιπόν πουλήθηκε για δυο περίπου δις σχεδόν μόλις πήρε την εξουσία η μαφία των Μητσοτάκηδων. Σήμερα δίνει 2 δις το μήνα στους μαυραγορίτες του ρεύματος! Όχι μόνο αυτό, αλλά συνολικά δίνει ως τώρα 7 δις σε διάφορες επιδοτήσεις δηλαδή χαρίσματα στα πλούσια λαμόγια!

Με αυτά τα 5 δις παραπάνω, που χαρίζουμε στους μαυραγορίτες, μπορούσαμε να ενισχύσουμε το ΕΣΥ. Με ένα μικρό ποσοστό αυτών των 5 δις που κλέβουν μπροστά στα μάτια μας οι νεοφιλελέ πλιατσικολόγοι, μπορούσαμε να φτιάξουμε αντιπυρικά και αντιπλημμυρικά έργα.

Σε άλλη χώρα – πραγματικό κράτος, ετούτο θα ήταν τεράστιο σκάνδαλο και θα επενέβαινε εισαγγελέας. Εδώ απλά πληρώνουν οι ηλίθιοι!

Ως πότε; Μέχρι να ξεκουμπιστεί ο μεγαλύτερος εγκληματίας που πέρασε ποτέ από την πολιτική. Δεν πιστεύω πως οι ανόητοι, που θα τον διαδεχτούν και θα βρουν αποκαΐδια, θα ζητήσουν εξηγήσεις από το Μητσοτάκη, όπως πρέπει.

Έτσι θα πληρώσουμε 9 φόρες πάνω το ρεύμα. Κάποιοι θα πουν φταίνε οι Ρώσοι. Φταίνε οι Ρώσοι που μας κυβερνά η μαφία; Οι Ρώσοι τους έβαλαν; Φταίει το 23% των εγγεγραμμένων το οποίο είναι βουλεμένα καθάρματα ή εντελώς βλάκες, από αυτούς με την περικεφαλαία των συλλαλητηρίων.

Μπορούμε λοιπόν να τους αφήσουμε να συνεχίσουν να μας κλέβουν ή μπορούμε να τους κόψουμε τα χέρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου