Pages

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022

Βρωμερά, παρακρατικά και προβοκατόρικα.

Γράφει ο mitsos175

Το τραγούδι «Επεμβαίνεις» του Ζαμπέτα το αφιερώνω στον Πανίκα το Ζορρό, που νόμιζα πως δεν μπορεί να γίνει πιο σούργελο, αλλά έσπασε κάθε ρεκόρ. Θέλουν να μάθουν ποιοι γράφουν στο site μας, αυτό τους καίει. Ποιοι λένε αλήθεια! 

Ρε σεις, αφού μας παρακολουθεί ήδη ο Κούλης, γιατί δεν τον ρωτάτε; Με την ευκαιρία Μητσοτάκη γαμιέσαι! 
Μπράβο Πανίκα! Είπα κι εγώ, ξέχασε ο ακροδεξιός να κάνει μήνυση, τι έγινε; Αρρώστησε; Το τι θα γίνει έχει πλάκα. Γιατί εμείς δεν είπαμε ψέματα, σχολιάσαμε πραγματικά γεγονότα. Κάποιοι άλλοι είναι τρολλ και λένε ψέματα, συκοφαντώντας αντιπάλους.
Ψάξε στο κόμμα σου Πανίκα για ψεύτες και συκοφάντες, όχι σε μας. Τέλος για την ώρα με τον ακροδεξιό μασκαρά.

Οι εκδηλώσεις του ΚΚΕ έχουν πάντα επιτυχία. Δυστυχώς στο χώρο του φεστιβάλ της ΚΝΕ βρέθηκε μια ακροδεξιά, ρατσιστική, κουράδα! Έγινε χαμός από τους άλλους, γιατί δεν πέταξαν οι σύντροφοι το σκατό στο βόθρο! Βρε σεις, εμείς πήγαμε να το μαζέψουμε, αλλά το σκατό μας ορκίστηκε πως πήγαινε στον απόπατο της ΝΔ, κι έχασε το δρόμο! Τ’ αφήσαμε λοιπόν να φύγει. Κακώς; Κακώς, να το δεχτώ. 

Για πείτε μας όμως ποιος τα έκανε το ίδιο σκατά με τη γαλάζια συμμορία; Ποιος ακολουθεί την ίδια πολιτική; Ποιος τους έφερε ξανά στην εξουσία με τις μαλακίες του; Τέλος, γιατί όταν ήταν κάποιοι δήθεν αριστεροί επάνω, δεν καθάρισαν το φασιστικό βόθρο και πλημμυρίσαμε; 

Αγάπη μου, το Κόμμα είναι πεντακάθαρο. Εσείς; Αν τον πετάγαμε στο σκουπιδοτενεκέ, θα ήμασταν βίαιοι, τώρα που τον αφήσαμε, γιατί τον αφήσατε; Γιατί όσο ξύλο και να φάει ένα τέτοιο προϊόν χώνεψης εφοπλιστών, μυαλό δε βάζει. Που πήγε στο φεστιβάλ ακριβώς γι αυτό, για προβοκάτσια. Σύντροφοι, μην τρώτε όλο το γιαούρτι, κρατήστε ένα κεσεδάκι για ώρα ανάγκης. Να που χρειάστηκε.

Θέλετε απόδειξη πως χρειάζονται κάτι παραπάνω από φάπες και κλωτσιές; Ένα άλλο καθίκι, ένα επίσης μεγάλο κάθαρμα, έφαγε κάποτε μερικές ψιλές. Είπαμε όλοι «ν’ αγιάσει το χέρι εκείνου που έδειρε το νεοφιλελέ παράσιτο». Έλα όμως που, όταν έπιασε ξανά την καρέκλα, ιδιωτικοποίησε τη ΔΕΗ. Είπε τότε πως θα δούμε τη διαφορά στο λογαριασμό. Την είδαμε! 12 φορές πάνω το ρεύμα! Πληρώνουμε εμείς τα μαλλιοκέφαλα μας κι έχουμε το κάθαρμα το Μητσοτάκη να χαρτζιλικώνει τους μαυραγορίτες της ενέργειας με 2 δις το μήνα! 

Δε φτάνει το ξύλο. Μπορεί να το ευχαριστηθούμε που θα τους δείρουμε, αλλά εδώ χρειάζονται ριζικές λύσεις, άλλη πολιτική. Τώρα, ο ίδιος νεοφιλελέ πολιτικός απατεώνας, λέει πως τάχα θα δουν αύξηση οι συνταξιούχοι. Στο ρεύμα και θα τη δουν και θα τη νιώσουν μέχρι τις αμυγδαλές. Για να πιάσουν στο στόμα τους τη σύνταξη οι βρικόλακες της ΝΔ, κακά μαντάτα προβλέπονται για τους συνταξιούχους, όσοι γλύτωσαν από την απαξίωση του ΕΣΥ.

Ιταλία: Όπως ειπώθηκε, σωστά χαίρονται οι δεξιοί που θα βγουν ξανά φασίστες στην Ιταλία. Θα είχαν τώρα τα σπίτια που τους άφησε ο παππούς τους ο μαυραγορίτης, ο προδότης, χωρίς το Μουσολίνι; Την προηγούμενη φορά που βγήκαν στην Ιταλία φασιστικά τέρατα, εμείς είχαμε ένα πόλεμο, ένα έπος και μια κατοχή. Οι Ιταλοί επίσης είδαν τη χώρα τους να γίνεται οικόπεδο. Στο τέλος βέβαια κρέμασαν ανάποδα το Μουσολίνι, αλλά γλύτωσαν αρκετοί φασίστες, δυστυχώς. Εξοπλίζεται κι η Γερμανία… Τι μπορεί να πάει στραβά; Μα καλά, κανείς δε διάβασε Ιστορία; Όλοι κοπάνα; «Πάμε για καφέ»; Το είπατε και στις εκλογές αυτό. Υπάρχει χρόνος και για καφέ, αλλά πρώτα σβήνεις τη φωτιά και μετά αράζεις.

2 σχόλια: