Pages

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2022

Α παράτα μας ρε φλώρε!

Γράφει mitsos175

«Φλώρος!
Μμμμ... Είσαι φλώρος.
Κι ότι σου λένε εσύ, πάντα στέκεις προσοχή!
Κότα!
Μμμμ… Είσαι κότα.
Κι αν κρυφακούνε συ, κάνεις πάλι τουμπεκί!
Έχεις κατεβάσει τα δικά σου τα βρακιά
Κάνεις τώρα το χαζό!
Με μια φράση μόνο ξέρεις ν’ απαντάς
"Προσκυνώ αφεντικό"!
Φλώρος!
Μμμμ... Είσαι φλώρος - φλώρος - φλώρος…»

Ένας φλώρος από ένα χωριό, δεν τον ξέρετε. Άλλωστε όλοι όσοι το παίζουν καμπόσοι, φλώροι είναι κατά βάθος. Στα λόγια είναι ήρωες, πολεμιστές, σούπερμαν. Στις πράξεις κότες ξεπουπουλιασμένες.

Μια ερώτηση μόνο θα κάνω, μαναράκια μου. Ας υποθέσουμε πως ένας τέτοιος φλώρος έρχεται και σου φωνάζει και σου δίνει διαταγές. Τι θα πεις σε κείνο που δεν τολμά να τα βάλει με ένα άχρηστο κηφήνα, αλλά σε σένα κάνει το νταή;

Εγώ θα του έλεγα «σάλτα και πηδήξου, ρε φλώρε»! Γιατί καρδιά μου, όταν στέκεται σούζα κάποιον σε κάτι σαν τον Κούλη πχ, φαντάσου τι θα γίνει, αν συμβεί μια δυσκολία. Θα λουφάξει όπως λουφάζουν όλα τα παλληκάρια της φακής και κάποιοι άλλοι θα βγάλουν το φίδι από την τρύπα.

Γιατί μάγκες, η γενναιότητα φαίνεται παντού. Δε είναι αλά καρτ. Άμα θες να κάνεις το λιοντάρι, κάντο σε όλους, κι όχι στον από πάνω, να είσαι γατούλα. Φυσικά θα έχεις επιπτώσεις. Στην καριέρα σου, κι όχι μόνο. Αλλά αυτό ακριβώς σημαίνει μαγκιά. Τα λόγια τα παχιά είναι κλανιά, κι ο φερετζές του χέστη! Άντε γεια!

1 σχόλιο:

  1. Που θα βρει άσυλο σε περίπτωσηση πολέμου αυτος Φλωρος; Κάποτε υπήρχε η Μ Ανατολή τώρα πάει κι αυτή Τώρα τα πράγματα άλλαξαν Μόνο αν τον πάρουν οι
    Αμερικανοί θα γλυτώσει Πολύ ξεφτίλα ρε μεγάλε πάρα τα παράσημα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή