Pages

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2022

Οταν ο Μ. Βορίδης, προανάγγειλε το "τέλος των Χριστουγέννων".

Κοίτα τι θυμηθήκαμε  τώρα! Εχουν περάσει τέσσερα χρόνια από τότε που ο «τσεκουράτος», πρώην πρόεδρος της νεολαίας ΕΠΕΝ (του κόμματος που ίδρυσε ο δικτάτορας Παπαδόπουλος το 1983 από τον Κορυδαλλό), πρώην βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ και σημερινός υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, έβγαλε ένα βαθυστόχαστο πόρισμα και μας το γνωστοποίησε μέσα από την φιλόξενη εκπομπή του Αυτιά, αφήνοντας τον υπάλληλο του Αλαφούζου άφωνο και τους δεξιούς τηλεθεατές μπουκωμένους με σανό τρίτης ποιότητας.

Συγκεκριμένα μας είχε πει ότι αν υλοποιηθεί η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για διακριτούς ρόλους Εκκλησίας και Κράτους «Δεν θα μπορούμε να βάλουμε φάτνη, δεν θα μπορούμε να γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα δημόσια» και «Θα φύγει ο σταυρός από τη σημαία»! Πάλι καλά δηλαδή που δεν μας είπε ότι θα καθιερωνόταν πιστοποιητικά θρησκευτικών φρονημάτων και όποιος δεν δηλώνει Χριστιανός Ορθόδοξος θα στέλνεται εξορία σε κάποιο ξερονήσι!

Μιλάμε δηλαδή για απίστευτες δεξιές μαλακίες, που όμως υπήρχαν κάποιοι πολίτες που τις ενστερνίστηκαν! 

Με την προσδοκία να σας χαρίσουμε ένα μειδίαμα, θυμηθείτε το πώς σχολίασαν τότε οι χρήστες του διαδικτύου το ρεσιτάλ μπουρδολογίας που είχε δώσει ο σημερινός υπουργός Εσωτερικών,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου