Pages

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022

Ο θεός συγχωρεί οι Αμερικανοί όχι

Του Γ. Γ.

Τελικά δεν αποκλείεται να ισχύει η "αιρετική" άποψη για την όλη μεθόδευση που υπήρξε και η οποία κατάληξε στην σύλληψη της κλίκας της Εύας Καϊλή, όπως την είχα διατυπώσει σε περασμένο κείμενο μου. Το ενδεχόμενο να ισχύουν οι συλλογισμοί που είχα εκφράσει αφήνει ανοιχτό και ένα σημερινό κείμενο της ΚΟΝΤΡΑ.

Αντιγράφουμε:

Κυκλοφορεί η φήμη ότι οι αμερικάνικες μυστικές υπηρεσίες είναι αυτές που έδωσαν στο πιάτο το Qatargate, οπότε οι βελγικές αρχές δεν μπορούσαν να κάνουν πίσω, γιατί οι Αμερικάνοι θα έβγαζαν στοιχεία και θα εξέθεταν ανεπανόρθωτα τους Βέλγους. 

Εύκολα σκέφτεται κανείς πως ενδεχομένως να μην χρειάστηκε να «πιέσουν» τους Βέλγους οι Αμερικανοί, αλλά να κινητοποίησαν τις «άκρες» που διαθέτουν στους μηχανισμούς καταστολής του Βελγίου, χώρας όπου είναι εγκατεστημένη και η έδρα του ΝΑΤΟ (στο οποίο κάνουν κουμάντο οι ΗΠΑ). 

Και για ποιο λόγο να το κάνουν αυτό οι Αμερικανοί; Γιατί οι ΗΠΑ είχαν διεκδικήσει το Μουντιάλ του 2022 και έχασαν από το Κατάρ. Πήραν το Μουντιάλ του 2026, αλλά μαζί με το Μεξικό και τον Καναδά. Από τότε (2010) ακόμη οι Αμερικανοί είχαν κάνει καταγγελίες ότι χρηματίστηκαν αξιωματούχοι της ΦΙΦΑ. Δυο μεγαλολαμόγια της εκτελεστικής επιτροπής της ΦΙΦΑ, μάλιστα, είχαν αποπεμφθεί πριν από τη συνεδρίαση που θα έπαιρνε την απόφαση για τη «φιλοξενία» του Μουντιάλ 2022, γιατί υπήρξαν υποψίες (sic) χρηματισμού τους. 

Επειδή οι αμερικανοί ιμπεριαλιστές δεν συγχωρούν ποτέ, ενδέχεται να την έκαναν τη δουλειά στους εμίρηδες και να την πλήρωσε το… ομορφότερο ζευγάρι των Βρυξελλών, η Εύα με τον Φραντσέσκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου