Pages

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

Μοντελοπνίχτης, τιμημένα ευρώ και μπιμπερό.

Γράφει ο mitsos175

Αποκλειστικό! Ποιο είναι το μυστήριο πρόσωπο για το οποίο προορίζονταν η βαλίτσα με τα ευρώ.

Η Καϊλή θέλει οπωσδήποτε να έρθει στη Μπανανία μας, όχι μόνο για να αθωωθεί, να παρασημοφορηθεί και να γίνει υπουργός κατευθείαν.

Ο μοντελοπνίχτης θα μπορούσε να την αναλάβει, αν έρχονταν εδώ, λέγοντας πως τα ευρώ εξοστρακίστηκαν πάνω της, ενώ προσπάθησαν να την εμβολίσουν οι Βέλγοι.

Βέβαια οι βλακείες που ξεστομίζουν οι δικηγόροι σαν τον Κούγια, μόνο στο σκορποχώρι μας έχουν πέραση. Όπως μόνο σε παρακράτος σαν το δικό μας είναι εισαγγελείς σαν το Ντογιάκο.

Εισαγγελέα, άμα σε τσάντισα, πες να κάνουν έλεγχο στα οικονομικά μου. Ούτε ένα λεπτό δεν θα τους πάρει, δεν υπάρχει σάλιο, αλλά μετά να ελέγξουν και τα δικά σου, να δω κάτι.

Που λέτε, οι ανοησίες που ξεστομίζει ο δικηγόρος της διεφθαρμένης, και που ακούν με θρησκευτική ευλάβεια στα κανάλια, όχι μόνο δε γίνονται πιστευτές στο εξωτερικό, αλλά προκαλούν το γέλιο.

Όπως αυτή η σαχλαμάρα πως δήθεν θα έστελνε με το μπαμπά τα λεφτά στον άγνωστο παραλήπτη!

Εδώ θα κάνουμε λίγη πλάκα, καθώς στη βαλίτσα του μπαμπά της λαδωμένης, εκτός από ευρώ βρέθηκαν προσωπικά είδη, όπως το μπιμπερό του μωρού, επομένως - συμπεραίνουν οι αρχές - δεν ήταν για άγνωστο η βαλίτσα.

Μα γιατί το λέτε αυτό; Εγώ ξέρω από αυτό το στοιχείο και για ποιον ήταν. Για τον «αρχηγό από κούνια»! Ποιος είναι αυτός; Είναι ένας τύπος στο ύψος του Κούγια με κουστούμι, ο οποίος έχει συνέχεια λεφτά πάνω του. Που τα βρήκε; Εδώ μπορείτε δείτε τα τεκμήρια: Και χρήματα και μπιμπερό.

Ξέρω τι θα πείτε, προφανώς ο μπαμπάκας πήρε τα φράγκα και ήταν έτοιμος να πάρει και το μωρό να την κάνει, ευτυχώς τους πρόλαβαν οι Βέλγοι, γιατί εδώ θα πήγαινε κατηγορούμενος ο Βαξεβάνης, που σίγουρα θα έγραφε γι αυτό. Ίσως και κάνας έντιμος εισαγγελέας που τους ξέφυγε.

Έχουμε τώρα τον Αβραμόπουλο να έχει πάρει από την αμαρτωλή ΜΚΟ - πλυντήριο πέντε χήνες το μήνα. Δεν είναι άσχημα, πάω όμως στοίχημα, πως δεν είναι το ρεκόρ του.

Είπαμε, είμαστε Μπανανία, δεν περιμένουμε απολύτως τίποτα από δικαστές ή μπάτσους, μόνο τα χειρότερα, κι άμα θέλουμε δικαιοσύνη πρέπει να τη διεκδικήσουμε στο δρόμο.

Λοιπόν Καϊλή, Σπυράκη, Αβραμόπουλος, Κεφαλογιάννης, Λαγός, … Αν βγάλουμε έξω τους 2 ευρωβουλευτές του ΚΚΕ που δε λαδώνονται, είμαστε κατά των πατροπαράδοτων εθίμων εμείς, έχουμε 5 που είναι φυλακή, κατηγορούνται ή κατηγορήθηκαν στους 19! 26,32% είναι το ποσοστό! Πείτε μας πάλι για παραβατικές συμπεριφορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου