Pages

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022

"Θρησκευτικές" ιλαροτραγικές, σουρεαλιστικές στιγμές (Βίντεο)


Αθυρόστομη τακτική επιστολογράφος μας, μας στέλνει ένα βιντεάκι και στο συνοδεύει με το σχόλιο: "Έλα μο@νι στον τόπο σου. Τι άλλες ιλαροτραγικές, σουρεαλιστικές στιγμές θα ζήσουμε; Είναι δυνατόν η σκυλού Κατερίνα Στανίση, να τραγουδάει το άσμα της «αυτός ο άνθρωπος, αυτός», μπροστά στον Μητροπολίτη Πειραιώς, κι αυτός να μερακλώνει ... ευλαβικά;".

Για να πούμε την αλήθεια, στην αρχή πιστέψαμε ότι το βίντεο ήταν προϊόν μοντάζ. Μπήκαμε, λοιπόν στην διαδικασία να κάνουμε μια σχετική αναζήτηση στο google.
Το αποτέλεσμα αποτελεί επιβεβαίωση στην εκτίμηση που έκανε σύντροφος στον ιστότοπο μας ότι "ο Μητροπολίτης Πειραιώς άγιος Σεραφείμ Μετζελόπουλος είναι απ' τους πιο άξιους ποιμενάρχες που έχει αν επιδείξει η Εκκλησία μας". 

Οπως ενημερωθήκαμε από έγκυρη θρησκευτική ιστοσελίδα "Ιδιαίτερη τιμή απένειμε η Μητρόπολη Πειραιώς στην κα Κατερίνα Στανίση ως πιστή ακροάτρια του Ραδιοφωνικού σταθμού της Πειραϊκής Εκκλησίας και για το αθόρυβο έργο προσφοράς της σε όλες σχεδόν τις φιλανθρωπικές δράσεις της τοπικής μας Εκκλησίας. Φανερά συγκινημένη η κα Στανίση ευχαριστώντας θερμά για την τιμή που της έγινε, απεκάλυψε πως ο μοναδικός τρόπος για να ξεπερνά πάντοτε τις δυσκολίες της ζωής της ήταν να προσεύχεται στην Παναγία και να κάνει το Σταυρό της"

Ε, λογικό ήταν μετά από τόση συγκίνηση η αοιδός να ρίξει και δυο γαβγατζίδικα τροπάρια, για να ανταποδώσει στον ρασοφόρο την τιμή που της έκανε! 

Και όπως λέει ο "προφήτης" μας: Ο Θεός της κωμωδίας αγαπάει την Ελλάδα  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου