Pages

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022

Ηχητικό με την δικηγόρο Αντωνία Λεγάκη να σχολιάζει την αθωωτική εισαγγελική για τους βιαστές της Ηλιούπολης. - Σάλος στο twitter

Είναι από τις φορές που επιλέγεις να καταφύγεις στο να παραθέσεις τοποθετήσεις χρηστών του twitter παρά να κάνεις κάποιον σχολιασμό. 
Και αναφερόμαστε στην περίπτωση της σημερινής ακροαματικής διαδικασίας όπου εκδικαζόταν η περίπτωση της κοπέλιτσας που βιαζόταν από παιδάκι. 

Η αγόρευση του εισαγγελέα και η απαλλακτική του πρόταση για όλους τους κατηγορουμένους, ξεσήκωσε σάλο σ' όλο το διαδίκτυο με τοποθετήσεις που δεν απαξιώνουν απλώς την απονομή της αστικής "δικαιοσύνης" και δεν περιορίζονται να καυτηριάζουν τον εισαγγελέα της δίκης, αλλά στοχοποιούν και όλο το πολιτικό σύστημα μέσα στο οποίο συμβαίνουν καταστάσεις που θα έπρεπε να είναι αδιανόητες.

Παρακολουθήστε το ηχητικό που παραθέτουμε και στο οποίο η δικηγόρος Αντωνία Λεγάκη -στην ραδιοφωνική εκπομπή του Νίκου Μπογιόπουλου- αφού περιγράφει τα γεγονότα που έχουν προηγηθεί, κάνει αναφορά στην αθωωτική για τους κατηγορουμένους εισαγγελική πρόταση. 
Εχουμε δεδομένο ότι θα αγανακτήσετε. Αρχικά από τις μεθοδεύσεις των κατασταλτικών μηχανισμών για να συσκοτιστεί από την πρώτη στιγμή αυτή η υπόθεση, με σκόπιμες παραλήψεις στην ανάκριση που προηγήθηκε αλλά και για τα όσα αναφέρει η αγωνίστρια δικηγόρος για την απαλλακτική εισαγγελική πρόταση.

 Ενδεικτικά κάποια σχόλια από το twitter

Η κοπέλα πρέπει να τιμωρηθεί άμεσα και σκληρά για συκοφάντηση ευυπόληπτων πολιτών.
Η σερβιτόρα που την βοήθησε για υπόθαλψη εγκληματία! 
Περιμένουμε επιτέλους δικαιοσύνη!

- Οι trafficking_ilioupoli αφήνονται ελεύθεροι!
- Ο δολοφόνος του 16χρονος αφήνεται ελεύθερος!
- Ο βιαστής Λιγναδης αφήνεται ελεύθερος!
Μάντεψε ποιος με αποδεδειγμένο άλλοθι έκατσε στην Μπουζού...
Δικαιοσύνη σιδεροδέσμια της κυβερνηση_Μητσοτακη...

Αν καποιος γραψει οτι η χωρα χρειαζεται μια τρομ. οργάνωση για αυτους που κανουν της μαλακ.να εχουν να φοβουνται κατι γιατι δεν εχει μεινει τιποτα ορθιο ουτε δικαιοσ. ουτε τιποτα ειναι ποινικο αδικημα?

εμετός 🤢🤮
δεν είναι η αθώωση, είναι το σάπιο σκεπτικό του σάπιου εισαγγελέα, ενός σάπιου συστήματος...
Σύστημα από κτήνη, μόνο αποζημίωση στο θύμα για διαφυγόντα κέρδη στους νταβατζήδες και βιαστές της δεν επιδίκασε...

Ένας πατέρας που βίαζε ένα κορίτσι από τα έντεκα,ένας αλήτης που την εξέδιδε και ένας αστυνομικός που τη βασάνιζε,τη κρατούσε κλειδωμένη σε ένα διαμέρισμα και την εξέδιδε, σύμφωνα με τον εισαγγελέα είναι αθώοι.

Πόση μπόχα και σαπίλα αντέχουμε ακόμα;

Δεν έχει γεννηθεί ακόμα το έγκλημα για το οποίο θα καταδικαστεί μπάτσος 

Το ελληνικό κράτος, είτε μέσω του πολιτικού συστήματος είτε του δικαστικού κυκλώματος, έχει δώσει θεσμική υπόσταση από ναρκέμπορους μέχρι παιδοβιαστές. Ήρθε η ώρα να το κάνει και με μαστρωπούς

Εισαγγελέας: "Είχε την πραγματική δυνατότητα να ακολουθήσει έναν άλλο δρόμο; Κατά την άποψή μου την είχε". Αναφέρεται σε γεγονότα που έγιnαν όταν η καταγγέλουσα ήταν παιδί. ΝΤΡΑΠΗΚΕ Η ΝΤΡΟΠΗ. ΧΑΘΗΚΕ Ο ΠΑΤΟΣ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΥ

Με κάνετε και απορώ. Δεν ξέρετε που ζείτε; Δεν μάθατε απ τον νταβατζή με τους φούρνους ,δεν μάθατε από Λιγνάδη δεν μάθατε από Μίχο και πόσους άλλους. Οι μπάτσοι είναι οι νταβάδες και η δικαιοσύνη τα πελάτακια και αυτοί που βάζουν πλάτη μέσω των πολιτικών. 

Φαντάσου ποιοι είναι μπλεγμένοι για να το ξεπλένουν και αυτο. Ντροπή στο δικαστικό σώμα της χώρας μας. Ούτε για φτύσιμο δεν είστε άξιοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου