Pages

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

Αυτό δε είναι απλό καρφί. Είναι ταβανόπροκα σε φέρετρο.

Γράφει  mitsos175

Θεοδωρικάκο, κάνε μήνυση στον κουμπάρο του Κούλη να δω κάτι. Διαβάζω στο site του Μαρινάκη:

«Στην καταγγελία περί παρέμβασης για την συγκάλυψη της υπόθεσης ναρκωτικών στην οποία φέρεται να εμπλέκεται ο γιος του υπουργού Τάκη Θεοδωρικάκου, προστίθεται και αυτή της απόπειρας κλοπής του σχετικού φακέλου, όπως αποκαλύπτει το MEGA…

Σειρά σοβαρών καταγγελιών βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο και την προσπάθεια συγκάλυψης υπόθεσης μικροποσότητας ναρκωτικών στην οποία εμπλέκεται ο γιος του…»

Εδώ να πω πως, αν πρόκειται για μικροποσότητα, δεν έκανε έγκλημα ο γιος του υπουργού, αλλά ο ίδιος ο υπουργός. Το έγκλημα λέγεται συγκάλυψη, κατάχρηση εξουσίας.

«Η υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας χθες, Κυριακή, και ο υπουργός, αργά το βράδυ, με οργισμένη ανακοίνωση διέψευσε κατηγορηματικά ότι ισχύει, αποδίδοντας την καταγγελία από τον πρώην ανώτερο αξιωματικό σε εκδικητική διάθεση γιατί αποστρατεύθηκε βάσει των νέων κρίσεων.

Ωστόσο τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως, δημιουργούν αμείλικτα ερωτήματα και αμφιβολίες. Πέραν των φωτογραφιών με τα ναρκωτικά που βρέθηκαν κατά τον έλεγχο της παρέας του γιου του υπουργού, ενώ ο κ. Θεοδωρικάκος είχε πει ότι δεν βρέθηκε τίποτα μεμπτό, αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA, μιλούν και για απόπειρα κλοπής του σχετικού φακέλου από αστυνομικούς που μάλλον ανήκουν στη φρουρά του υπουργού...»

Φυσικά ο υπουργός διαψεύδει αλλά έχω την εντύπωση πως υπάρχουν στοιχεία γιατί τα πυρά είναι εκ των έσω, δεν είναι τρολλιές κατά της αντιπολίτευσης.

«Ειδικότερα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA, από την στιγμή που ο ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ έδωσε την κατάθεσή του στο Εσωτερικών Υποθέσεων, μέσα στο επόμενο 24ωρο ομάδα αστυνομικών που υπάγεται στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και, ίσως, πολύ κοντά στον υπουργό, Τάκη Θεοδωρικάκο, επισκέφτηκαν την υπηρεσία με σκοπό να ανακτήσουν την κατάθεση του ανώτατου αξιωματικού.

Πηγές αναφέρουν στο MEGA, πως οι αστυνομικοί από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, στην προσπάθειά τους να αποκτήσουν τον φάκελο της υπόθεσης, συγκρούστηκαν με τους συναδέλφους τους με αποτέλεσμα σχεδόν να πιαστούν στα χέρια.

Τα πνεύματα ηρέμησαν δικαστικοί λειτουργοί του Εσωτερικών Υποθέσεων, και ο φάκελος παρέμεινε στην υπηρεσία».

Μητσοτάκη, θα κρατήσεις τον υπουργό; Ο κουμπάρος σου τον κάρφωσε. Βέβαια πριν ο υπουργός, όπως διαβάζω, κάρφωσε το γιο του! Εγώ το δικαιολογώ το μικρό. Αν είχα πάτερα το Θεοδωρικάκο; Το τι ναρκωτικό θα έπαιρνα, δε λέγεται. Ό,τι κυκλοφορεί, κι όλα αυτά μαζί! Εκτός, αν είναι πολύ πιο σοβαρά τα πράγματα και γι αυτόν. Εμπόριο και τέτοια. Δεν ξέρω, έχω την εντύπωση όμως πως θα μας πουν.

Τι έκανε ο Θεοδωρικάκος και τσάντισε το Μαρινάκη; Άγνωστο, μπορεί να είπε τίποτε για το Θρύλο. Πάντως τ’ άπλυτα βγήκανε. Βλέπεις Κούλη; Δε χρειάζεται να ακούς τους πάντες. Ο κουμπάρος ξέρει…

Σε ρωτώ τι θα κάνεις. Θα τον αφήσεις; Θα γελάσουμε πολύ μέχρι τις εκλογές, όπου θα γελάσουμε και εκεί. Ήδη τα στρίβουν οι παραμυθάδες, «οι αναποφάσιστοι δεν ψηφίζουν ΝΔ»! Αν δεν κάνει νοθεία, πάτος η Νέα Δικτατορία…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου