Pages

Πέμπτη 7 Απριλίου 2022

Ζελένσκι Ανεπιθύμητος | ✊ Νίκη στα Όπλα του Ντονμπάς


Λαϊκή Δράση - Ομάδα Κομουνιστών/Αγωνιστών

Η κυβέρνηση και η αξιωματική αντιπολίτευση της υποτέλειας, όπως και η ξενόδουλη ντόπια ολιγαρχία  που εκπροσωπούν, αποτελούν κανονικότατα όργανα του ευρωατλαντικού ιμπεριαλισμού. 

Έχουν πάρει διαζύγιο με την πλειοψηφική βούληση του εργαζόμενου λαού και της νεολαίας, που στέκεται απέναντι σε οποιαδήποτε υποστήριξη του φασιστικού καθεστώτος του Κιέβου. 

Ο ευρωνατοϊκός ιμπεριαλισμός, εγκαθίδρυσε μια ευρωνατοϊκή φασιστική Χούντα στο Κιέβο, με κεντρικό στόχο να μετατρέψει την Ουκρανία σε προκεχωρημένο φυλάκιο του ΝΑΤΟ και να προχωρήσει στην περικύκλωση της Ρωσίας.

Ο Ζελένσκι, αν και εκλέχθηκε για να εφαρμόσει τις συνθήκες ειρήνης, έδωσε τα διαπιστευτήρια του στον ευρωατλαντικό ιμπεριαλισμό σε σχέση με το ζήτημα ένταξης της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ.

Ο Ζελένσκι, από την στιγμή της κορύφωσης της ΡΩΣΟ-ΝΑΤΟΙΚΗΣ σύγκρουσης με επίκεντρο στην Ουκρανία, σαν πιστό όργανο του ευρωατλαντικού ιμπεριαλισμού, απαιτεί την στρατιωτική εμπλοκή του ΝΑΤΟ και την μετατροπή της σύγκρουσης σε ολοκληρωτικό παγκόσμιο πόλεμο.

Ο Ζελένσκι, σαν πιστό όργανο του ευρωατλαντικού ιμπεριαλισμού, υπερασπίζεται τα νεοναζιστικά  τάγματα που ενσωματώθηκαν στον επίσημο ουκρανικό αστικό στρατό, αποκαλώντας τους «πατριώτες» που η ιδεολογία τους δεν αναιρεί το γεγονός πως υπερασπίζονται την πατρίδα τους. 

Είναι υπεύθυνος για τον ξυλοδαρμό και την σύλληψη των κομμουνιστών αδελφών Κονονόβιτς, για την συνέχιση και το βάθεμα  των απαγορεύσεων Κομμουνιστικών Κομμάτων- Οργανώσεων και οποιασδήποτε αντιπολίτευσης απέναντι στο Φασιστικό Καθεστώς του Κιέβου.

Η σημερινή ομιλία του στο Κοινοβούλιο επισφραγίζει την σκληρότερη εμπλοκή της χώρας μας στο στρατόπεδο του επιτιθέμενου ευρωατλαντικού ιμπεριαλισμού, που γεμίζει τον λαό και την νεολαία μας με με φόβο για το μέλλον που ετοιμάζει η κυρίαρχη τάξη και οι δυτικοί επικυρίαρχοί της. 

Ο Ζελένσκι και το ευρωνατοϊκό φασιστικό καθεστώς του Κιέβου είναι ανεπιθύμητο στην πλειοψηφία του εργαζόμενου λαού της Ελλάδας, που ξανά μέσα του ωριμάζει η συνείδηση της ανεξαρτησίας από τον ευρωατλαντικό ιμπεριαλισμό και που στέκεται πάντα πλειοψηφικά απέναντι στο φασισμό- ναζισμό.

Δηλώνουμε ξανά πως στεκόμαστε ανεπιφύλακτα με τους λαούς του Ντονμπάς και πριμοδοτούμε την νίκη των όπλων των Λαϊκών Πολιτοφυλάκων του Ντονιέτσκ και του Λουγκάνσκ, το προχώρημα του αγώνα τους με τελικό στόχο μια Ενιαία Ανεξάρτητη Λαϊκή Δημοκρατική Ουκρανία χωρίς βάσεις του ΝΑΤΟ, νεοναζιστικά τάγματα θανάτου και με διάλυση της ιδεολογίας του Μπαντερρικού Εθνικισμού.

Υ.Γ. Η απουσία του κομμουνιστικού-λαϊκού- αντι ιμπεριαλιστικού-αντιφασιστικού κινήματος, η απουσία σωματείων και φοιτητικών συλλόγων όπως και κάθε δύναμης του ανταγωνιστικού κινήματος να βρεθεί έξω από την Βουλή και να εκφράσει την πλειοψηφική βούληση του εργαζόμενου λαού απέναντι στην ομιλία του Ζελένσκι πρέπει να μας απασχολήσει όλους.

ΕΞΩ ΑΠΟ ΝΑΤΟ- ΕΕ

ΑΓΩΝΕΣ ΛΑΪΚΟΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ

ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ

ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΝΤΟΝΜΠΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου