Pages

Πέμπτη 7 Απριλίου 2022

Ομιλίας Zelensky στην Βουλή: Μια ακόμα μαύρη σελίδα στο ποινικό μητρώο της σημερινής δεξιάς


Να προσπαθήσουμε αρχικά να δώσουμε μια εξήγηση στον Χριστόφορο Ζαραλίκο γιατί όσο πάει τα σύννεφα γίνονται όλο και πιο αραιοκατοικημένα.  
Για να εμπλουτίσουμε το σενάριο, λοιπόν, στη νέα παράσταση stand up comedy που πρόκειται να δώσει ο αγαπημένος μας καλλιτέχνης μας, να του θυμίσουμε ότι Ζελένσκι και Λιγνάδης είναι ταλαντούχοι συνάδελφοι, ηθοποιοί. Και τι σχέση έχει αυτό; Είναι η περίπτωση που μας είχε πει η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη για τον παιδοβιαστή, φυλακισμένο σήμερα πρώην διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου. Διαθέτουν "βαθιά υποκριτική τέχνη". Οπως, λοιπόν ο Λιγνάδης τους εξαπάτησε, έτσι έγινε και με τον Ζελένσκι. Αλωστε όπως αναγνωρίζει και ο Ζαραλίκος, ο Ουκρανός ηγέτης, στο παρελθόν "δεν είχε δώσει δικαιώματα",

Πέρα απ' την πλάκα τώρα, κάθε ομιλία που κάνει ο Ζελένσκι απευθυνόμενος σε ξένα εθνικά κοινοβούλια -στην χώρα του η βουλή υπάρχει μόνο σαν διακοσμητικό στοιχείο αφού έχει κηρύξει παράνομα όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης-, είναι πολύ προσεγμένη, όπως είδαμε και απ' αυτή που έκανε στην Ελληνική βουλή. 

Και επειδή εμείς δεν θα μπούμε στην διαδικασία να επιλέξουμε ανάμεσα στα κτηνώδη ρωσικά στρατεύματα που εισέβαλαν στην Ουκρανία και στο εγκληματικό νεοναζιστικό τάγμα Αζόφ το μόνο που μπορεί να πούμε είναι ότι πράγματι "η σημερινή συνεδρίαση της Βουλής υπήρξε ιστορική", όπως δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Θα γραφτεί ως μια ακόμα μαύρη σελίδα στο ποινικό μητρώο της σημερινής δεξιάς, αφού έφεραν και ξένους νεοναζί να μιλήσουν στον "ναό της δημοκρατίας" τους.

Και εδώ δεν ντράπηκε, μόνο η ντροπή, αλλά και ένας πολιτικός της συντηρητικής παράταξης, ο οποίος μάλιστα χρημάτισε και πρωθυπουργός, τον οποίο μόνο ακραιφνή δημοκράτη δεν μπορείς να χαρακτηρίσεις. 

Μετά τον σάλο που ξεσηκώθηκε η κυβέρνηση προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα ανέθεσε στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου να δηλώσει ότι: «Ο Πρόεδρος Zelensky, στην ομιλία του στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, περιέγραψε τα δεινά που προκαλεί στον ουκρανικό λαό η ρωσική εισβολή και εστίασε στην ηρωική αντίσταση του λαού του. Η συμπερίληψη στην ομιλία του μηνύματος μέλους του τάγματος Azov ήταν λανθασμένη και άστοχη».

Για να μην μας δουλεύουν πάντως με τον ισχυρισμό από την Ν.Δ., ότι η κυβέρνηση αιφνιδιάστηκε και δεν γνώριζε το περιεχόμενο της ομιλίας Zelensky στην Βουλή να θυμίσουμε ότι όπως έχει δημοσιευτεί ήδη από τις 28 Μάρτη ο πρόεδρος της βουλής Κώστας Τασούλας είχε πολύωρη συνάντηση με τον πρεσβευτή της Ουκρανίας στην Ελλάδα, Sergii Shutenko, για να καθοριστεί το "ύφος" και το τρόπος παρουσίασης του βιντεοσκοπημένου μηνύματος του Zelensky στους Ελληνες βουλευτές και κατά συνέπεια στον Ελληνικό λαό.

1 σχόλιο:

  1. Μαύρη κηλίδα, οπωσδήποτε. Όχι όμως μόνο στο ποινικό μητρώο της δεξιάς! Να λέμε την αλήθεια αντικειμενικά: Ολόκληρο το σύστημα,η δεξιά και η ψευτοαριστερά κάθε μάρκας από κοινού πρόσθεσαν μια ακόμη μαύρη σελίδα στο βαρύτατο αντιλαϊκό ποινικό τους μητρώο. Απέδειξαν ότι αποτελούν σκέτα πολιτικά τσόφλια ντόπιων και ξένων αφεντικών, είναι παλιόψαθες και λινάτσες ρυπαρές, σιχαμερές για να σκουπίζει τα ποδάρια του ο αμερικανικός ιμπεριαλισμός. Αμερικανοτσολιάδες υποτελείς και κοινοί ομοϊδεάτες των φασιστών τύπου Ζελένσκι και "Αζόφ". Αυτό είναι όλος ανεξαιρέτως ο ελληνοφωνος αστικός πολιτικάντικος συρφετός, αυτό είναι το καθεστώς του συνολικά. Αυτό και τίποτα περισσότερο. Μόνο μία λέξη δείχνει στο λαό πως θα γλιτώσει από αυτό: Σάρωμα! Με το σιδερένιο σάρωθρο της Επανάστασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή