Pages

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

"Εφημερίδα των Συντακτών"


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Οι εργαζόμενοι στην "Εφημερίδα των Συντακτών" σας προσκαλούν στη συνέντευξη Τύπου-παρουσίαση της νέας καθημερινής απογευματινής εφημερίδας, την Πέμπτη 1η Νοεμβρίου και ώρα 11 π.μ. στην ΕΣΗΕΑ, Ακαδημίας 20, 3ος όροφος.
_________

Βαθύ Κόκκινο:  Η Εφημερίδα των συντακτών, είναι απόπειρα έκδοσης ημερήσιας εφημερίδας από μεγάλη μερίδα πρώην δημοσιογράφων της Ελευθεροτυπίας που υποστηρίζουν με πράξεις πως η κυκλοφορία μιας αυτοδιοικούμενης και αυτοδιαχειριζόμενης εφημερίδας από τους ίδιους τους εργαζόμενους είναι εφικτή. Η πολιτική κατεύθυνση της εφημερίδας είναι ξεκάθαρη. Να στηρίξει το αντιμνημονιακό μέτωπο στην κοινωνία.

6 σχόλια:

  1. Έτσι απλά να στηρίξει το αντιμνημονιακό μέτωπο στην κοινωνία και τελειώσαμε? Αυτό δεν είναι και τόσο ξεκάθαρο.Αντιμνημονιακοί είναι απο την Χρυσή Αυγή μέχρι το ΚΚΕ.Και μετά το μνημόνιο τι?Καπιταλισμός χωρίς μνημόνιο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πιό σπουδαίο στην υπό έκδοση εφημερίδα,είναι η προσπάθεια μιας αυτοδιαχειριζόμενης και αυτοδιοικούμενης εφημερίδας απο τους ίδιους τους εργαζόμενους.Ειδικά στις σημερινές συνθήκες,οι βαρώνοι των ΜΜΕ θα κάνουν τα πάντα για ν'αποτύχει.Θα εξαρτηθεί απο την ανταπόκριση του κόσμου και την στάση της Αριστεράς απέναντί στην εφημερίδα των συντακτών.Και φυσικά δεν πιστεύει κανείς ότι η εφημερίδα αυτή θα απηχεί τις απόψεις της ναζιστικής χ.α.μια και αυτοί αρέσκονται να αυτοαποκαλούνται αντιμνημονιακοί.Καλη επιτυχία στους εργαζόμενους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν θα ήταν καθόλου άσχημο να έφευγαν οι μισοί αναγνώστες από Μπόμπολα ,Ψυχάρη, Αλαφούζο κλπ Να βοηθήσουμε παιδιά έ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Ελευθεροτυπία,να θυμίσω,ήταν η εφημερίδα που στήριξε το ΠΑΣΟΚ, το βοήθησε να ανέβει στην εξουσία και συνέχισε να το στηρίζει όταν αποδείχθηκε μούφα σοσιαλισμός.Το μήλο κάτω από τη μηλία θα πέσει,επομένως η ''εφημερίδα των συντακτών'',για την οποία έχω πολλές αμφιβολίες αν στηρίζεται μόνο στις δικές τους δυνάμεις,μιας και για να κυκλοφορήσεις εφημερίδα μεγάλης εμβέλειας είναι τεράστια τα έξοδα,ελιναι σίγουρο οτι θα συνεχίσει στο δρόμο της ''αδέσμευτης'' του Τεγόπουλου,τον δρόμο που δημιουργεί και διαπαιδαγωγεί λαιτ ''αριστερούς΄΄.
    Και μιά απορία,παρακαλώ να μου την λύσετε.Γιατί θα πρέπει κάθε φορά να αποδεικνύω οτι δεν είμαι ρομπότ,γράφοντας ασυναρτησίες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θέλω να διαβάζω μια εφημερίδα, δεν αντέχω ΤΑ ΝΕΑ, το ΕΘΝΟΣ κλπ. Θα τη δοκιμάσω και αν με απογοητεύσειθα την κόψω και αυτήν. Πάντως και Ψυχάρης Μπόμπολας Θεμος και λοιποι ας μην παρουσιαζονται για καλύτεροι-αντιμνημονιακότεροι... Ας μη δουλευόμαστε παιδιά, οι καιροί είναι δυσκολοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι δημοσιογράφοι που συμμετέχουν έχουν λοιπόν την ευκαιρία να αποδείξουν ότι μπορούν να κάνουν σωστή δημοσιογραφία και να στηριχτούν από τους αναγνώστες και μόνο, που το έχουν ανάγκη. Προσοχή μόνον, γιατί η όποια προσπάθεια δημιουργίας υπεραξίας προς ανεύρεση αφεντικού εύκολα θα φανεί αν επιχειρηθεί.
    Κατα τα άλλα εύχομαι καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή