Pages

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Για την υπόθεση του αναρχικού Αντώνη Σταμούλου

Αναγνώστης μας. μας έστειλε μια μπροσούρα (ήταν σε μορφή pdf και την μετατρέψαμε) για την υπόθεση του αναρχικού Αντώνη Σταμούλου. Την υπογράφουν «Συντρόφισσες-οι για την αλληλεγγύη και την ανατροπή»

Την 1/10/2014 συλλαμβάνουν το σύντροφο αναρχικό Αντώνη Σταμπούλο. Σύμφωνα πάντα με τα φερέφωνα της «αντι»τρομοκρατικής, τα ΜΜΕ και τους κλακαδόρους των αστικών εφημερίδων, ο σύντροφος, όπως λένε, παρέδιδε κλειδιά ενός γκαράζ, το οποίο ισχυρίζονται πως είχε ταυτοποιηθεί ως ενοικιαστής του ο σύντροφος αναρχικός Νίκος Μαζιώτης, μέλος του Επαναστατικού Αγώνα.

Για την επικρότηση της επιτυχημένης σύλληψης, επί μέρες εξελίσσεται το γνωστό τρομοσόου σεναρίων διαμόρφωσης ψυχολογικού προφίλ, αλλά και των «εγκληματικών» προθέσεων του κρατούμενου. Ένα συμπέρασμα μεταξύ άλλων, είναι ότι έπειτα από την προληπτική καταστολή εν μέσω της διεκδικούμενης ποινικοποίησης του φρονήματος με δικονομικά άρθρα, όπως η προτροπή κατάλυσης του πολιτεύματος, φιλοδοξούν να επιβάλλουν ως κυρίαρχη την αντιδραστική ηθική.

Κρίνουμε σκόπιμο να παραπέμψουμε στο κείμενο του συντρόφου Αντώνη για το περιεχόμενο των κατηγοριών που του ασκήθηκαν τηλεοπτικά «Είναι ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

1 σχόλιο:

  1. Στην κινουμενη λεζαντα σας,(λυπαμαι,δεν γνωριζω τον ορο) πανω-πανω,εχετε την ανακοινωση,διπλα διπλα με αυτην που αφορα τους "πονους" της κ. Αγγελοπουλου!!! Να μια συμπτωση!! Τωρα για τον κ. Σταμπουλο,ειναι αλλοι ,οι "πονοι"!!! Εμ,για κατι τετοια,φωναζουμε ,και λεμε,αργει ο Συριζα. Περνουν οι μερες και δεν βλεπουμε τιποτα που να αφορα τον χωρο της δικαιοσυνης!! Ουτε ενας φακελλος οικονομικος προς εξεταση,μα ουτε και μια ανακοινωση ,για ολους αυτους τους ανθρωπους,που ειναι φυλακισμενοι,με κατηγοριες ισως και φτιαχτες!! Δεν εχω την δυνατοτητα ,να γνωριζω,αν ετσι ειναι τα πραγματα, ομως κ.υπουργε της δικαιοσυνης, απο την στιγμη ,που εστω και σαν υποψια,υπαρχει περιπτωση,οι αντιτρομοκρατικες υπηρεσιες να αυτοσχεδιαζουν.......Εδω,σταματουν ολα!! Κατω τα μολυβια Συριζακια,μεσα τα κεφαλια,και να σκευτητε πολυ καλα ,τι τιτλο διακυβερνησης ,θα δωσετε στους εαυτους σας!! Και προ παντων,μην ακουσουμε παλιν,για ανασες ελευθεριας,αξιοπρεπειας,κ.λ.π...κ.λ.π!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή